Marsa 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Razmisljam...Vmes ko smo tukaj, se je ze marsikaj zgodilo... tudi nam samim...Ta in oni pride, gre...Ta in oni se vrne, spremenjen... ... obnovljen.. prenovljen... Pri tem ali onem spremljas kot na dlani njegov napredek, rast... Life goes on online. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Nekateri pa se s pomocjo zanimivih stvari napisanih tukaj gor nekaj novega naucijo in spremenijo Internet je svet zase Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2003 Hej, Soncica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Hej, Soncica! Ja, postajamo mravljice. Fixni in pobegli elementi matrice Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 modrijani vam lahko nakažejo smer, pot pa oramo na koncu prehoditi sami. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Vsaj kakšen košček se občasno prehodi v prijetni družbi... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 seveda gre naprej, sam ostane delček poobedka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 seveda gre naprej, sam ostane delček poobedka Ki ga popapcate lahko s pika pokami... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Hmmm tema! In kako se spreminjamo...madonca..vsaj jaz. Mi pravi zadnjič prijateljica: Ti pa res polno živiš..uauuu. Sem malo pomislila..ja, prav ima. Kako hecno je življenje. Kar pokam se mi zdi. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Hehe, meni se je svet šestkrat obrnil, hm če prav štejem, vsekakor vsakič za 180 stopinj, tako da sem spet na začetku ampak somwhat spremenjen... še vedno mam iste probleme, čeprav povsem drugačen pogled, še vedno nimam pojma o astrologiji, čeprav vem dosti več kot prej, in heh še vedno ne vem kateri del osebnosti (oven al škorpijon) je bolj močen pr meni, nekatere stvari so pač nerešljive... na dolgi rok, na kratki rok pa sem vse to že parkrat odgovoril, tko da, hm ja dobro je bilo tole z Luno, so boljši načini za zapravljat čas, ampak na žalost nisem imel priložnosti (ali pa vsaj redko) da bi se mi te možnosti ponudile.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2003 Kje pa je moj komentar na Natalyn post?No, ja... skratka.. me veseli, nataly... El Nino... ej, kwa si ti model... od 16. leta te 'poznam', pa recem ti - model si bil, model si in model bos... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Hja ja, če slišim to od take modelke kot si ti, že vem da je res hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.