Rastko 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Mislim da tale tema sodi v koncept astrologije, Upam da je kdo ki ve kaj več o tem ......Na splošno so Kelti zelo zanimivi.......Pa tudi njihove energijske točke so zelo aktivne (rad zahajam tja da se malo nafilam)Ne najdem pa znanja o njihovem horoskopu....Pomagajte prosim.... Citiraj *one love**one heart**one unity* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LJUBA 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 LEP pozdrav imam iskušnje glede keltskih horoskopov in mirne duše lahko priznam,da so ene izmed najboljših napovedi;vsaj kar se tiče sreče -nesreče.... x:)xNASTY Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rastko 13. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2003 kar na dan z besedami........mau me že firbec mantra.....Kelti skrivnostni .............. so še danes skrivnostni?.....Na energijske točke tudi hodiš? Citiraj *one love**one heart**one unity* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 ...kje naj bi teli punkti bili- any information?!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 ... Kelti skrivnostni .............. so še danes skrivnostni?.....Ja... mene tudi zanima - sploh ne vem nic o tem... Tistale knjiga, Pokowc - imamo jo tudi v Lunci, pa sem jo celo preletela, samo nisem zasledila nobene taksne povezave oz. podanega kaksnega takega sistema.. Bi me pa zanimalo... ali je to ta horoskop, ki se povezuje z drevesi in njihovo simboliko?Ce je to to, sem jaz 'Lipa' - kar precej drzi oz. se kar najdem... sicer so nekoliko bikovske znacilnosti, vendar lahko pa je tudi skorpijonsko ribji mix. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 jaa, tele vrsta horoskopov meji na rastlinah....drevesa.....tudi se mi zdi na živali.....http://www.euro-celts.com/kola/bosi_kosi_7d.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Jst sem itak in od zmeram želva, k ma tafajn oklep in lahko grem v gooobine morja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 http://academic.algonquincollege.com/stude...dents/dela0083/ Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Koncno nekaj konkretnega, hvala, Tina! In - nisem Lipa. Ocitno je tisto bilo nekaj drugega.Tu sem Morski konjicek. Aja - sta obe simboliki... tudi drevesna - v bistvu sem tudi Jesen (drevo, ne letni cas).potem pa res ne vem, odkod Lipa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Tu so pa tista drevesa, ki so nam bolj znana http://www.gnome007.fsnet.co.uk/birthtree.....html#horoscope Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Ej, zanimivo jaz sem pa leska (hazel).. pa zraven cedar tree (kaj bi to bilo? aha,aha,.. cedra)... pa kar dobro zadane.. mal na levcka spominja... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Hm jaz sem pa Saille/Willow hehe zelo lepo se sklada, k mam luno kot vldajoči planet in sem rojen na polno luno, sicer pa večinoma pokriva stvari ki naj bi izhajale iz tega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Animal Symbol, Serpent, haha pa sem spet pri škorpijonu ki mi leze že skoz ušesa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 http://www.tabor-haloze.com/2001/seznam%20dreves.htm Ha. Tu pa sem spet Lipa. Je pa zanimivo - jesen je jeseni in nekako okoli Sco. Hecno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Jaz očitno jesen. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Zanimivo jaz pri javorju (haloze.com) hehe zelo zelo drži zadeva... kot jaz vidim deluje tisti sistem po dekadah, sam dvojno, tako da namest 36 znakov dobimo 18 plus nekaj posebnosti.... hm hm hm zanimivo, škoda da se nisem rodil na pomladni solsticij,.. hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Kaj mam jaz lepo cvetje! Ali kdo ve katero drevo je "Hawthorn" http://www.dreamreaderuk.com/images/hawthorn.jpg Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Vojko,to je glog ali beli trn (seveda s pomočjo slovarja). Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Malo za prebrat.. keltski horoskop Celtic animal birth signs.....rojstno znamenje Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 uau, jaz sem pa žerjav thx strelka za linke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 eto jst sm božje drevesce pa načeloma kr drži Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 o kaj ste osvezil! thanx naj, strelcica, sam men je vse nekaj zamrznilo prej, zakaj je v taki smotani obliki tole? tko da ne vem, kaj sem! (13. marec drugac ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 o kaj ste osvezil! thanx naj, strelcica, sam men je vse nekaj zamrznilo prej, zakaj je v taki smotani obliki tole? tko da ne vem, kaj sem! (13. marec drugac )JESEN Kelti su slagali granje jasena u krug kako bi se zaštitili od zmija, a lišće jasena su stavljali ispod jastuka jer su vjerovali da će tako potaknuti proročanske snove. Sjeme jasena koristilo se za proricanje ljubavi - ako se sjeme ne pojavi na drvetu, onda će vlasnik drveta biti nesretan u ljubavi. Jasen ima vrlo dugo korijenje koji prodire duboko u tlo i isušuje ga, pa druga vegetacija tu ne raste. Ljudi rođeni u znaku Jasena obično imaju dvostruku osobnost - s jedne strane su umjetnički nastrojeni i vrlo ranjivi, a s druge su vrlo pragmatični. Suosjećajni su i osjećajni, razumiju ljude, a to razumijevanje i suosjećajnost se proširuje i na životinje. Odlični su njegovatelji. Vjernici su, ali njihova vjera nije ortodoksna, više se zasniva na intuiciji, oni posjeduju duboku senzibilnost za duhovnost. Iako su krhkog izgleda, lako se oporave od svakog poraza. No, na ljude Jasene lako je utjecati, znaju imati slabo samopuzdanje te biti izolirani. Obožavaju kazalište i film, a često su obdareni lijepim glasom. Osim umjetnošću, bave se i medicinskim zanimanjima. Ljudi rođeni u ovom znaku su spontani, inteligentni, dosjetljivi i komunikativni. Obožavaju rasprave. Dobri su prijatelji, idealni partneri i brižni roditelji. Boja: zelena Planet: Neptun Životinja: galeb, morski konjic Poznati Jasenovi: Jane Austen, Drew Barrymore, Albert Einstein, Michaelangelo, John Travolta, George Washington tole si ti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 JESEN... Kelti su slagali granje jasena u krug kako bi se zaštitili od zmija, a lišće jasena su stavljali ispod jastuka jer su vjerovali da će tako potaknuti proročanske snove. Sjeme jasena koristilo se za proricanje ljubavi - ako se sjeme ne pojavi na drvetu, onda će vlasnik drveta biti nesretan u ljubavi. Jasen ima vrlo dugo korijenje koji prodire duboko u tlo i isušuje ga, pa druga vegetacija tu ne raste. Ljudi rođeni u znaku Jasena obično imaju dvostruku osobnost - s jedne strane su umjetnički nastrojeni i vrlo ranjivi, a s druge su vrlo pragmatični. Suosjećajni su i osjećajni, razumiju ljude, a to razumijevanje i suosjećajnost se proširuje i na životinje. Odlični su njegovatelji. Vjernici su, ali njihova vjera nije ortodoksna, više se zasniva na intuiciji, oni posjeduju duboku senzibilnost za duhovnost. Iako su krhkog izgleda, lako se oporave od svakog poraza. No, na ljude Jasene lako je utjecati, znaju imati slabo samopuzdanje te biti izolirani. Obožavaju kazalište i film, a često su obdareni lijepim glasom. Osim umjetnošću, bave se i medicinskim zanimanjima. Ljudi rođeni u ovom znaku su spontani, inteligentni, dosjetljivi i komunikativni. Obožavaju rasprave. Dobri su prijatelji, idealni partneri i brižni roditelji. Boja: zelena Planet: Neptun Životinja: galeb, morski konjic Poznati Jasenovi: Jane Austen, Drew Barrymore, Albert Einstein, Michaelangelo, John Travolta, George Washington tole si ti Sem popravla... ni več kor priponka. hudo, mi je vsec vajina pripravljenost in ustrezljivost - ne sam tle, sam tle pac povem, opazim pa tud drugje, velikrat! (to bo nekaj s strelcem )! Thanx obema! a dej!!!!! jEsen....ker sem anjprej prebrala jesen - letni cas, pa se mi je se hecn zdel, ker kljub temu da sem pomlad, mam rajs jesen. tko da, jesen mi je vsec, zelo! zdaj pa letim (pre)brat..to sem najprej sam navduseno prletela se zahvalt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ...... Ljudi rođeni u znaku Jasena obično imaju dvostruku osobnost - s jedne strane su umjetnički nastrojeni i vrlo ranjivi, a s druge su vrlo pragmatični. ...Suosjećajni su i osjećajni, razumiju ljude, a to razumijevanje i suosjećajnost se proširuje i na životinje. ........ Vjernici su, ali njihova vjera nije ortodoksna, više se zasniva na intuiciji, oni posjeduju duboku senzibilnost za duhovnost. ........ lako se oporave od svakog poraza. ...... znaju imati slabo samopuzdanje te biti izolirani. ....... Obožavaju ........ i film, a često su obdareni lijepim glasom ( ). ...... Osim umjetnošću, bave se i medicinskim zanimanjima. ....... spontani, inteligentni, dosjetljivi i komunikativni. Obožavaju rasprave. ..... ..... Boja: zelena Planet: Neptun ...Albert Einstein (ki ima btw sonce na isti stopinji kot ich).......Neverjetno, tle se pa ful najdem - razen krhkega izgleda in vsega ostalega, kar sem izvzela iz opisa, vkljucno seveda z onim odstavkom: super prijatelji, partnerji, bla. no to nisem.drgac sem pa ful od tega. kul, thanx se 1x. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.