Skoči na vsebino

Napoved za 25. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/teden25.php"][b]Napoved za 25. teden[/b][/url] - [b]16. - 22. junij 2003[/b] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hoj, Mateja! x:)x
Saj imam tedensko napoved vedno v petkovem planu, samo mi je ne znese vedno naredit... Ali pa napisem samo 'okostje', pa potem v soboto ali nedeljo samo spilim...
Danes sem dala pa kar gor, ker sta ugodna (ali ugodnejsa) predvsem ponedeljek in torek, pa ce je mozno si delat kaksne plane, da se to lahko stori..
Sem pa tudi jaz porajtala tele cifre fine...
Pa se fino bo sedlo, ker bo ravno cez vikend.... prihod poletja... uraden, saj je itak ze zdaj... kao: zdaj je se pomlad! x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, saj...si misliš, da je tole šele pomlad :ermm:

sicer pa nimam nič proti tistim čustvenim, sentimentalnim, romantičnim ali kakšnim že izpadom v tem tednu :2src:

je blo toliko drugega, da bi prav sedlo malo tega x:Dx

Ja, custvenim, sentimentalnim.... sam zanalasc nisem hotela voditi tehle asociacij naprej - tja do melanholije... ki bo tudi...
Kaj pa vem... meni osebno bolj sede energija Dvojckov... dinamika, action, muving etc...
Kot pa custva, obcutljivi momenti, umikanje vase etc... :o|o:
Sem za akcijo in ne za pasivnost...
No, ja, kaj koga briga, za kaj sem jaz. x:Dx

Kakorkoli ze - [i]drugacna[/i] energija bo zdaj prisotna...

Picasso

Ne, saj bo - ker po drugi strani pa bo merkur ravno v zacetku Dvojckov...
No, je ze - danes ponoci je prisel....
Tako da bo se akcije... samo splosna nekaksna energija v zraku bo postala... bolj [i]taka[/i] x;)x (*izi - sita sem vcasih teh pridevnikov) .

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...