Skoči na vsebino

Saturn v četrti hiši

lunca

Recommended Posts

Saturn-vladar mojega Sonca:)) Je kot učitelj, ki ima trdo roko, ali palico in nas kaznuje in uči. Nas testira in področje hiše je tisto, kamor je usmerjena naša pozornost.

Za nas je bolje, da ga čim preje sprejmemo in se od njega učimo. Brez Saturna nas ne bi bilo /vsaj ne v taki obliki/.

Četrta hiša kaže na naš dom, intimo, čustva naš notranji svet. Ob prehodu skozi to hišo Saturn testira naš mir, čustva, dom,... . Tu se soočamo s preteklostjo, družinskim okoljem, z občutkom varnosti. Za nas postane to kar naenkrat velik vprašaj??? Ali pripadamo tej družini, kaj je naše bistvo, kaj je z mojimi čustvi, kaj je z mojo varnostjo... .

To je čas ko se lahko poglobimo v svojo notranjost, v svoja čustva. Lahko rešimo odnos do staršev in vsega kar je z njimi povezano. Treba je preučiti notranje in zunanje odnose. In če je ta struktura grajena na slabih tleh, potem imamo zdaj idealno priložnost, da vse to prenovimo, prestrukturiramo. In tako bomo zopet modrejši in močnejši!

E.

Deli na socialnih omrežjih

• 11 months later...

Tudi tale ni zanemarljiv - zagotovo ima se kdo to - ki morda ravno zdajle v tem trenutku vneto objavlja vprasanje. ;)))

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Razgibano, ja... Potem pa te ravno vlece na kaksne poti, pa ravno kaj zoprnega se ti potem lahko dogaja na teh podrocjih...

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja - v Dvojckih bo do Junija.

Marsa

Picasso

jah zoprnga, nevem..sem vedno v pripremi, sam prav fulk mora skakat zravnhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifMenim, da je tezko se kaj novga se lotit, ker pač kerhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif Nevšečne stvari, ki nujne zarad preobrazbe; mordahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif
P°k0w<

• 3 weeks later...
Poznam primer, ko mu je zdaj dve leti tranzitiral saturn preko desete hiše, dvojček po soncu je delal na področju službe trdo, trdo. Vpisal se je poleg službe še na en faks, tako,da se je vse vrtelo samo okrog dela. Zdaj si lahko obeta " ta pravo" resnično direktorsko mesto. Bravo. Mislim,če se pod tem tranzitom saturna potrudimo bomo nagrajeni, če pa ne naredimo nič, so samo težave in nobenega napredka. Mislim, da to drži pri prehodu skozi katerokoli hišo.

Tocno tako, Lunca!

Je pa seveda vseeno nekoliko mocnejsi cez MC (sploh, ker gre ravno za Saturna, vladarja)...

Picasso

Hmmmm, pri meni saturn tranzitira sedmo hišo. Ni čudno, da imam vraga in pol pri hiši :vragec:

Dobesedno preizkuša hmmm. Upam, da se bo čimprej premaknil kam...bilo kam x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 1 year later...

Čeprav se mi zdi, da smo nekje že imeli temo Saturn v 9. hiši, je zdaj ne najdem.

Imam prijateljico, ki ima Saturna v 9.h in se je preselila in ustanovila firmo v tujini, roditi otroka je prišla v domovino.

Kot da ji je tujina usojena. In seveda ji vlada Saturn 4.hiši in vkleščeni 3.

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Imam prijateljico, ki ima Saturna v 9.h in se je preselila in ustanovila firmo v tujini,roditi otroka je prišla v domovino.
čemu pa to, se zarad tega tut planeti spremenijo, ufaa..hmm....
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ko je šel meni Saturn čez 4.hišo, sem kupila stanovanje. Doma so se pa začeli problemi, prepiri. Zbolela mi je mama... :C:

Moj natalni Saturn je pa v 1.hiši.

Dum spiro, spero.

Žal mi je za mamo, torej je pri tebi definitivno 4.hiša mati, oče pa 10.hiša x;)x

Mislim, da sem vedno imela samo mamo...na očeta pa slabe spomine... x:)x

In si dostikrat nisem čisto na jasnem kdo je v 4. in kdo v moji 10.hiši !!!

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...