Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To, Loncek!!! x^x :palec:

(*ves koliko casa se ze 'psiholosko pripravljam', da bi odprla tole temo?)

Sicer pa se sama predstavljam s svojim (je na tem mestu to najbolj preprosto).

Tako kot je tudi v primeru fotke.

Oboje pa je 'umetnisko'.

Sicer moje rojstno ime ni Marsa, vendar me tako ze skoraj 30 let klicejo. Pride iz priimka, skratka - nima zveze z astrologijo in z marsom...

Aja - in nisem Marsha - sem s -s-.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Vem da ne - se tega se bi manjkalo, da bi vec mars bluzilo okoli. ena je cisto dovolj. x^x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj Marsa tudi nima zveze z domisljijo - pride iz priimka... cisto neizvirno, pravzaprav...

Opazila sem, da sta navadno vsaj dve crki nicka tudi sicer v imenu - en samoglasnik (ta je skoraj vedno tisti, ki je tudi v imeni), pa soglasnik...

Pa ce se koncuje na -i, ali ima y, ali je vec poudarka na spevnosti imena ali na fori dobri...

Ali si izbere nick na podlagi slikice, ki se je zanjo odlocil, da ga bo predstavljala ipd...

Veckrat si izbere folk nick, ki ga ima njegov hisni ljubimec ali celo otrok.

Picasso

Marsa, veš da sem te enkrat že hotela vprašat, ali si Marsa ali Marša! Ker sem opazila, da ti eni tukaj na forumu rečejo Marša - pa mi to tako grdo zveni! Marsa je  :palec: ! Me pa res spominja na mars in se te mogoče zato predstavljam tako bolj kolerično, energično...  x^x  x;)x  x8Dx

Saj zato pa mi najbrz pase...

Tudi zato mi pripisejo Ovna (tisti, ki mi ne Skorpijona - je pa vcasih vladal mars tudi Skorpijonu - dokler niso odkrili Plutona, ki je bolj fital)...

Sem pomladno znamenje, zivec, impulzivna, gobcna.... pa dobis en tak mix ven.

In, ja - ful mi pase tale Marsa - ceprav v zacetku pa me je motilo... majhna puncka - pa zdaj marsa!

Potem pa sem se navadila in mi je celo postalo vsec, zdaj pa sem itak najvecja frajerka... x;)x x:Dx

Komu grem pa na zivce, pa pravi - ma kaj se pa gre (ker si mislijo, da sem si kao spremenila ime, da bom ja bolj astro marsa). x;)x

Jaz pa ze po defoltu... :vio:

Picasso

Moj nick je v bistvu izpeljanjka besede GrdiRacek, kar je moj IRC nickname, kar je zelo povezano z nekdaj zelo zelo slabo samopodobo. No, ko sem dobil prvi UNIX shell(dosti prej, predno sem postal profi UNIX admin in si s tem začel služiti kruh), sem imel login name tjazy ( ime mi je Matjaž, se razume x:Dx x:Dx ), ki pa mi nikakor ni bil všeč. No, potem pa sem dobil še eden UNIX shell, na takratnem "keson"-u od mariborske Kible. No, in ko sem stal zraven Uroša in me je vprašal, kakšen username naj mi da, sem tuhtal in tuhtal, kaj bi imel (grdiracek je 9 znakov, večina UNIXov pa ima login name omejen na 8 znakov), in ko sem potuhtal, sem rekel: pa naj bo raček fonetichno. In sem prišel do rachek-a. In se me je full prijelo in se me še vedno drži in je moj zaščitni simbol. x^x

In to pač sedaj uporabljam, na vseh forumih, email naslovi rachek@domena.net .... usernamei na računalnikih - skratka, povsod, kjer ne gre za uradne dokumente. x:Dx

Jaz sem se izbire lotila z vso resnostjo... najprej sem doooolgo meditirala na to, kakšno naj bo moje ime na LF, potem

sem naštudirala numerološki pomen imena, ki se mi je prikazal v meditaciji, nato sem se posvetovala s svojimi vodniki, kakšne vibracije z njim prinašam na LF, seveda sem vrgla tarot in, ko se je vse poklopilo in sem vedela, da je to, to....

..sem ugotovila, da je to še vedno ta isto ime, ki ga imam že 40 let...

x;)x x:Dx

:vragec:

hehe

aakhut pomen RDECHA MUSHNCA

to tko rekoh obredna goba

so jo uchas uporablale tut zoprnice(beri coprnice), k so si shtile od metl metel mazale z njo

:vragec: x:)x x;)x x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jaz sem se za trenutek zamislila...hmmmmm kaj pa ce bi bila...hmmmm kaj ze...ne vem ....nimam ideje....ko sem se prijavljala na tale forum se mi niti priblizno ni sanjalo o imenu. Pa sem se kao ''globoko zamislila'' in me presine Cosima kar pomeni Harmonija ali pa Universe in je grskega izvora. Ker sem kar nekako obsedena z ''grskimi stvarmi'' mi je bilo slisati malce grobo zdaj sem se pa ze navadila in se mi zdi fino. Spustila sem -i- in nastala je cosma.

Moje ime dano ob rojstvu ima v veliko jezikih drugacen pomen, tako da so vcasih, kar komicne situacije, pa sem si zazelela enega drugacnega.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tale moj vzdevek mi je pred leti nadela sodelavka in prijateljica. Le da me je takrat ful nerviral in vedno, kadar sem zagledala kje napisano nataly sem postala slabe volje x:Dx . Pol pa sem se navadila.....in ugotavljam da mi še paše.

Sicer pa izpeljanka iz mojega imena, s katerim se dobro nosim x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Moj nick je pa v bistvu kombinacija mojga imena in mojga karakterja. Ima moje ime več pomenov, pa bi si folk lahko ustvaril napačne predstave. Tko sm pa mašinca, k rada polemizira, pa strela po vsem. x;)x
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

hehe,

sem najprej mislila, da je ena rodila in da izbira ime za otroka (pri temle baby-boomu, ki trenutno divja okoli nas, ne bi blo nič čudnega, da bi ji zmanjkalo idej...) x:Dx

x^x moj nick mi je poslal moj višji jaz! x:Dx Trajalo je samo eno mikrosekundo, medtem, ko sem zagledala formular za prijavo in začela tipkati ime.

Zadel je bistvo: je tako kot jaz - nasprotje v samem sebi,

yin-yang,

prijazno a vseeno divje in neukročeno,

nežna ribica na videz (ACS), en taka muca x:Ix , ampak tile še ne vejo, da jih čaka v resnici... škorpijon. :vragec: Ampak samo v nujnih primerih!

Muca-Maca pač

tako kot v večini primerov sem upoštevala trenutni preblisk. (zdej pa imate, a ne?)

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Volk je moja najljubša žival. Iznajdljiv, zajedljiv, vztrajen, trmast, duhovit, surov, nežen, igriv, simpatičen, krut, agresiven, ljubeč, nežen in zvest prijatelj. Volkci se ne dajo kar tako, so borci za preživetje. Všeč mi je ta žival. Spomnim se vsako poletje v Bosni so imeli veliko problemov zaradi poklanih ovac, velikokrat sem se srečal z njimi, pa vendar niso nikoli napadli ali pa poškodovali človeka. S fotrom sva jih enkrat opazovala in zasledovala po gozdu. Vedeli so da jih zasledujeva, vsakič so se obračali nazaj proti nama in gledali kje so mladički. Seveda vse to je bilo na varni razdalji.

Potem pa še to, da so v mnogih starih kulturah in šegah omenjeni v mitih in legendah, da jih indijanci uporabljajo za svoja duhovna potovanja itd...

Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...