Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Stane, nekam strelcevski si za enga bika. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 p.s. Zakaj pa si ti krokodil? Kaj pa vem...ker je vedno sproscen, boli ga kita.Jaz pa vedno zakrcen, napet, zapet... Kljub vsemu..krokodil ne bi zelel biti... Vsega nikoli ne mores imeti...ja...zadnjic...gledam TV z necakom, pa on ob vsaki reklami rece "to bi jaz imel, to bi jaz imel", pa mu recem:"Misko, ne mores imeti vsega".Pa on bistroumno nazaj:"Imas prav, kam bi pa dal vse...nimam tako velike sobe". Na kratko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Meni pa so ful všeč razne besedne igre in še bolj predelava besed ponavadi v marketinške besede. Verjetno sem tudi ena redkih, ki ful bere jumbo plakate! Sicer sem res iz marketinške stroke, ampak se že od nekdaj ne morem upreti besednim pogruntavščinam... in dobrim besednim zvezam, metaforam (I Zoran Predin). Pa sem imela mail naslov guncam@... kao guncam afne... pa je od tam ostala tale afna... ...pa še tako nagajivo zveni, čeprav nikoli nisem bila tista prava afna... CU L8R!@ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Kaj pa vem...ker je vedno sproscen, boli ga kita.Jaz pa vedno zakrcen, napet, zapet... Kljub vsemu..krokodil ne bi zelel biti... Vsega nikoli ne mores imeti...ja...zadnjic...gledam TV z necakom, pa on ob vsaki reklami rece "to bi jaz imel, to bi jaz imel", pa mu recem:"Misko, ne mores imeti vsega".Pa on bistroumno nazaj:"Imas prav, kam bi pa dal vse...nimam tako velike sobe". Na kratko....eno masažico na daljavo... pa vozle in blokade v črno luknjo :vragec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ...ker je vedno sproscen, boli ga kita.Jaz pa vedno zakrcen, napet, zapet...Ah, saj ni res, si pac zadrzan... Zakrcen, napet? Ma, niti ne, meni se zdis kar OK. Tocis krokodilje solze... ko zres ribe... p.s. evo, vidis, ni panike, prec fases eno masazico na daljavo... Posteno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Meni pa so ful všeč razne besedne igre in še bolj predelava besed ponavadi v marketinške besede. Verjetno sem tudi ena redkih, ki ful bere jumbo plakate! Sicer sem res iz marketinške stroke, ampak se že od nekdaj ne morem upreti besednim pogruntavščinam... in dobrim besednim zvezam, metaforam (I Zoran Predin). Pa sem imela mail naslov guncam@... kao guncam afne... pa je od tam ostala tale afna... ...pa še tako nagajivo zveni, čeprav nikoli nisem bila tista prava afna... CU L8R!@ Meni so tudi všeč dobre besedne zveze! JUMBO plakatov pa sploh ne vidim, sem se tako navadil, da marketing izklopim. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 jaz pa jumbo plakate vzamem kot 'sporočilo' in se prav dobro odzivajo na to mojo naravnanost ... recimo se vozim in si postavim neko vprašanje... potem pa zagledam napis na plakatu 'začuti se' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jaz tudi opazujem in opazim... takorekoc zal vse... zal zato, ker tudi ce nocem... (duh v sco)... :|||Ampak oglasi, reklame me zanimajo - malo tudi zato, ker tudi jaz posodelujem tule vcasih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jumbo plakati so zakon ko čakaš v križišču, ob rdeči luči in se sprašuješ kje sem pa že srečal to bejbo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Moj nick,hmhmhm, ni tako kot izgleda.Zabloda izpred kakšnih petnajstih let. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Saj je vseeno (*ima nick pac 'ozadje') - v resnici ti pa prav pase! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Jest sem pa tista Cathy, ki išče svojega Heatchcliffa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Jaz sem si svoje ime izbral, ker je le isto mojemu pravemu imenu, res pa je dodana črka "M", ki nima nobene povezave, nekako se me ji numerološko fino izšlo, pa sem jo dodal , drugače sem pa zadovoljen z svojim nickom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 amis.......hm......pojma nimam kako in zakaj.....kar pojavilo se je v glavi in to je bilo to Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 sm to pač kar sm-opij Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Kaksno neumno ime je to : VALL Jankovic. To je kao spansko ime in se prebere VALJ, ker se v spanscini LL bere lj oz j. Katastrofa. Nekateri delajo bedake iz sebe, samo zato da bi se bolj izstopali. Najboljse, da hcerko poimenujejo KOCKA in naslednjega fantka TETRAEDER. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 heh...smo pozabil na imena...Sandokan, Elvis, esmeralda, Brusli... :xx!: :xx!: za kozlat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Jumbo plakati so zakon ko čakaš v križišču, ob rdeči luči in se sprašuješ kje sem pa že srečal to bejbo.... Hi hi hi.... El Nino originale Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 heh...smo pozabil na imena...Sandokan, Elvis, esmeralda, Brusli... :xx!: :xx!: za kozlat... Upaj, da ni kdo od nastetih na forumu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Moj nick,hmhmhm, ni tako kot izgleda.Zabloda izpred kakšnih petnajstih let.a potem nisi vodnar? hmmm... pa taki izpadi o 20cm-skem... ki se poveča za 5×....čudno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Kaj pa pravite na moderna imena kot so ZAK, MAK in PAK? Kot iz risanke z racmanom Jako.. Ne vem kaj eni starsi razmisljajo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Kaj pa pravite na moderna imena kot so ZAK, MAK in PAK? Kot iz risanke z racmanom Jako.. Ne vem kaj eni starsi razmisljajo.. Ne razmišljajo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Kaj pa pravite na moderna imena kot so ZAK, MAK in PAK? Kot iz risanke z racmanom Jako.. Ne vem kaj eni starsi razmisljajo.. Ne razmišljajo super.. Upam, da jim bo otrok podoben... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 The Beatles - Michelle sem poslusala, ko sem odkrila tale forum. Pa se vsec mi je komadSploh nima nobene veze z mojim imenom, noben me ne klice tako... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Michelle Michelle, ma belle.These are words that go together well,my Michelle. Chorus: Michelle, ma belle.Sont les mots qui vont tres bien ensemble,tres bien ensemble. I love you, I love you, I love you.That's all I want to say.Until I find a wayI will say the only words I know thatyou'll understand. [Chorus] I need you, I need you, I need you.I need to make you see,oh, what you mean to me.Until I do I'm hoping you willknow what I mean. I love you. I want you, I want you, I want you.I think you know by nowI'll get to you somehow.Until I do I'm telling you soyou'll understand. [Chorus] I will say the only words I know thatyou'll understand, my Michelle. Zate...za dobro počutje...in v veselje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.