Marsa 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 ... Ja, za tebe sm tud zvotkala, da ne morš bit ovnica, se iz postov vidi ....Oj, devica, zdajle sem sele tole opazila, zadnje cajte te itak ni veliko, a ne dvomim, da se prikrozis, saj zdaj so pocitnice itak...No, tole, me veseli za logicno sklepanje... kajti hecno se mi zdi, pravzaprav, da mi nekateri tako hitro pripisejo ovna - res da sem marsa in kao energicna.. - vendar pa sem seveda totalno drugacen clovek...Se mi zdi, da ce dobro opazujes in sklepas in ce se hkrati se ukvarjas z astrologijo, da ti mora bit jasno, da jasno nisem nikakrsen oven. hmm... ... ali imamo dve temi, ali nsiem ravno zadnjic v eni razlagala, odkod pravzaprav moj nick... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Moj prejšnji nick črna vrtnica ima enako numerološko število kot novi bela vrtnica in sicer 7. Sicer sem si stari nick izbrala zato, ker ga povezujejo s črno magijo. Zdelo se mi je namreč, da nekdo name negativno vpliva. To sta potrdili dve osebi iz dveh tujih držav (samo iz Slovenije ne ) in skupaj smo rešili problem. Sedaj vem, da je vpliv pozitiven, zato sem si spremenila tudi nick in sicer v belo vrtnico, to pa pomeni jasnost misli,... Več najdete na naslednjih povezavah http://www.hugkiss.com/flowermean.shtmlhttp://www.800florals.com/care/meaning.asphttp://www2.arnes.si/~osceifb1s/valentin.htm Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 O, kul, lepo, da si nas vse s tem seznanila in vse pojasnila! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ko sem prvič prišla na forum nisem vedela,da na forumu obstajajo čvekice in čvekači.Prišla sem zaradi astrologije no in ...bila sem v elementu čvekanja in si nadela tak nickname.Najprej čveka in ker nisem znala uporabljati foruma etc,pozabila geslo in se ponovno pojavila kot č.v.e.k.a Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Se spomnim, sem postekala, da si najbrz kaj zamutila, ker mi je bilo jasno jasno , da si to ti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Meni tudi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 jest sem bila pa pred 4 leti v Indiji, kjer soncu pravijo surya..si pa želim meti 2 mačke, Suryo(sonce) in Chandro(luna) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Chandro(luna) I like this name hehe, saj je očitno a ne? Sicer je pa to ime tudi sestava mojega imena in priimka Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Meni je pa moj šef enkrat rekel če me v RL kličejo Trina... pa še Trinity iz Matrice mi je res všeč.. tako da je tako Trinity ostala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 prva ideja je bila luna ... po dveh letih delovanja luninega foruma bi js to tko da po mački, ona pa po egipčanski boginji življenja, ljubezni in seksa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 BAST je drgach tut bend k fura elektroniko 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Leilani - je hawaisko ime, pomeni pa nebeško rožo, nebeškega otroka.Na ime sem naletela, ko sem iskala ime za mojo punčko. Iskala sem ime, ki bi bilo nevsakdanje, pa ne preveč čudno in bi imelo pomen. Potem sem dodala še pogoj, da je vmes črka "R". Punčka je dobila latinsko ime, prevod imena moje stare mame, ki je bila Slava. Meni pa je za nick ostala Leilani. "A" pa je začetnica priimka. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 O, Gloria in leilaniA. Mi je vsec, ko napisete tole, me vcasih zanima, kaj pomeni kaksen nick oz. zakaj si je lunatik nadel prav tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Hm, moje ime je moj nick. Mi ga je izbral oče, po takratni predsednici Španije (saj je bila Španija?).Mi ni všeč in že nekaj let razmišljam o preimenovanju. Pa še nič nisem naredila..... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ihh, zakaj pa le?Saj je kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 čist kul.... kaj mu pa manka? a ma kej preveč? dolči? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 hehe, aiwa nič preveč, pomen mi ni kul.... :xx!: Se glih ne počutim skladno z imenom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 dolores ime je ze lep sam pazi da ga priimek ne zjebe Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 kaj pa pomeni? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 žalost Opij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 aja! dolor! mah... brez panike. sam da ti nisi taka... sej se pa ful lepo sliši.... dolores... dolorči... lorči.... dolčika! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Dolores, tud men je tvoje ime zelo všeč, kljub pomenu Ma pa moj sinko tudi ime, ki po nekaterih razlagah pomeni žalosten, po drugih pa glasen. Je pa glasen in vesel fantek Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 sam da je glasen... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.