Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

... Ja, za tebe sm tud zvotkala, da ne morš bit ovnica, se iz postov vidi :palec: ....

Oj, devica, zdajle sem sele tole opazila, zadnje cajte te itak ni veliko, a ne dvomim, da se prikrozis, saj zdaj so pocitnice itak...

No, tole, me veseli za logicno sklepanje... kajti hecno se mi zdi, pravzaprav, da mi nekateri tako hitro pripisejo ovna - res da sem marsa in kao energicna.. - vendar pa sem seveda totalno drugacen clovek...

Se mi zdi, da ce dobro opazujes in sklepas in ce se hkrati se ukvarjas z astrologijo, da ti mora bit jasno, da jasno nisem nikakrsen oven. x;)x xDDx xcivx

hmm... xscratchx... ali imamo dve temi, ali nsiem ravno zadnjic v eni razlagala, odkod pravzaprav moj nick...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...
  • Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moj prejšnji nick črna vrtnica ima enako numerološko število kot novi bela vrtnica in sicer 7.

Sicer sem si stari nick izbrala zato, ker ga povezujejo s črno magijo. Zdelo se mi je namreč, da nekdo name negativno vpliva. To sta potrdili dve osebi iz dveh tujih držav (samo iz Slovenije ne :eek: ) in skupaj smo rešili problem.

Sedaj vem, da je vpliv pozitiven, zato sem si spremenila tudi nick in sicer v belo vrtnico, to pa pomeni jasnost misli,...

Več najdete na naslednjih povezavah

http://www.hugkiss.com/flowermean.shtml

http://www.800florals.com/care/meaning.asp

http://www2.arnes.si/~osceifb1s/valentin.htm

xflowx xflowx xvrtcx xflowx xvrtcx xflowx xvrtcx xflowx xflowx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

ko sem prvič prišla na forum nisem vedela,da na forumu obstajajo čvekice in čvekači.

Prišla sem zaradi astrologije no in ...bila sem v elementu čvekanja in si nadela tak nickname.Najprej čveka in ker nisem znala uporabljati foruma etc,pozabila geslo in se ponovno pojavila kot č.v.e.k.a x:Dx

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

• 2 weeks later...

Leilani - je hawaisko ime, pomeni pa nebeško rožo, nebeškega otroka.

Na ime sem naletela, ko sem iskala ime za mojo punčko. Iskala sem ime, ki bi bilo nevsakdanje, pa ne preveč čudno in bi imelo pomen. Potem sem dodala še pogoj, da je vmes črka "R". Punčka je dobila latinsko ime, prevod imena moje stare mame, ki je bila Slava. Meni pa je za nick ostala Leilani. "A" pa je začetnica priimka. x;)x

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

O, Gloria in leilaniA. x:Xx :palec:

Mi je vsec, ko napisete tole, me vcasih zanima, kaj pomeni kaksen nick oz. zakaj si je lunatik nadel prav tega. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm, moje ime je moj nick. Mi ga je izbral oče, po takratni predsednici Španije (saj je bila Španija?).

Mi ni všeč in že nekaj let razmišljam o preimenovanju. Pa še nič nisem naredila..... :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...