sanjalka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Jaz pa sem za svoje ime tu gor izbrala, kar vzdevek, ki so mi ga nadeli v službi, ker stalno hočem kaj izboljšati, komu svetovati in pomagati in mi pravijo, da o doočenih stvareh lahko samo sanjam..... Pri izbiri ikonce, pa so mi pomagali tudi nekateri od vas. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Moj pomeni pa vesolje, pa da si resoniran sam s seboj ....nič ni slučajno...ta z vesoljem itaq, vesoljka. Pa drugače so si ga Grki prilastili za svojega in sicer je to ime za moškega Grka...ampak...mogoče sem pa bila v kakšnem izmed prejšnjih življenj kak smotan Cosmos, pa zdej odplačujem karmo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Moj pa svinjino Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 BAST je drgach tut bend k fura elektroniko 666 zlomkou....tralala sploh ne slab... menda pa niso prou lih dost skupi, tako da jih je težko ulovit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Oj, MackaRezalka (ex Diaspora) - saj L. Carroll pa je bil Vodnar, tako tudi to 'cist pashe'. Sicer pa je bila meni od likov teh vsec tudi mary poppins...Ko bo prisla nazaj, ko bo pravi veter... In zvezde so tako na nebu, da jih oni popajo gor. p.s. pametno da si se javila semle, da vemo s kom govorimo, ce smo ze (bili) cist na 'ti'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Moj nick tule je nastal nekako slučajno. Kot Pika sem se nekoč že podpisala v krajevnem časopisu - pa sploh ne vem zakaj, saj se mi ni bilo treba skrivati - ampak zdela se mi je dobra fora Tule me pa pod Pika ni potegnilo, sem pa še 1000 dodala, pa je šlo Aja, pa če bi bila fant, bi bila v resničnem življenju Marko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Moj pa pomeni, da še zdaleč nisem odrasla, da o mnogih stvareh nimam pojma... da sem še "majhna punčka"... pa tak nick... drugi pa so me razvlekli v T-shirt... pa naj jim bo... sem tut že mal razvlečena... po letih... Sem se ful najdla...v tem nicku... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Prej sem imela en smešen nick, tam nekje od svojega 14-tega do 23-tega leta... Little Red Demon ... zaradi nekih osebnih for Že tisočkrat premleto, ko sem prišla na luno, je bil čas za novega... In ker se počutim kot mala sončna vila, ki poplesuje v sončnih žarkih in se igra z njimi... sem danes Sončna Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 sončna mačkarežalka...men se je pa zdelo, da ti nisi "čisto nova" tle...sam pa res nisem vedla kam te dat...evo, zdej pa jasno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 dobr da si povedala... men je tale mačka režalka takoj v oči padla... ful boljš nick! res super... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Kok se mi bedast zdi, ampak pac ne najdem... ???(iskala teme, ker VEM, da smo imeli, by Spelca, celo se torej spomnim avtorja teme, pa danilo) - ime za puncko pa tak, pa vem da smo nizali ful imen...jaz pa nasla sam tole:http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...highlite=ime%2A Zanima pa me sledece:kdaj goduje Nataša? Dobila sme namrec vprasanje na ured., pa da ne posiljam folka sam zarad tega na forum, da se vclanijo itd.a kdo ve? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 po meni znanih podatkih je edini god za natašo dne 25.decembra. več pa tud sama nisem našla. pa sem se leta trudila Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 A tko?OK, pol bo to pac moralo bit dovolj... Thanx!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Moj nik sem izbrala ker...je preprost in vesel verjetno druge razlage ne najdem. Če bi si zdaj izbirala bi verjetno bila Julijana, ker so mi najprej starši mislili dati tako ime pa so si premislili...le zakaj? Meni je čist v redu ime. <{POST_SNAPBACK}>Moj pa svinjino Sem slučajno prebirala malo in mi je nekako padlo na pamet, da ima "pujsin" nik, če ga prebereš nazaj nek pomen (ali pa tudi ne)- kajnaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Zanima pa me sledece:kdaj goduje Nataša? Nataša to jest ja mam god na božič (NATALE), pa na 1. december je tud Nataša. Čist po slučaju nama je z bratom (Boštjan) dala mami imena, ki godujeta točno en mesec po najinem rojstvu. (jaz rojena 25. 11 - god 25. 12. , Boštjan pa rojen 20. 12. god 20. 1.) Božo in Nataša v bistvu izhajata iz istega imena! LPBožička Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Jaz mam pa ultra super češki nick, ki je sestavljen iz imena in priimka (ko sem se logiral prvič, davnega leta 02'), pa bi ga zamenjal, če bi se dalo, tanatos mi je kul, sam ste se me menda mal že navadi kot mipota (bljak). Kaj se da sploh tu menjat nick, ne da bi se moral na novo subskrajbat? Drugač pa me kolegi Milf kličejo že iz OŠ ven. Pol pa je M.I.L.F. Hunter vse skopiral he he Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Thanx, Naky, celo tudi 1. torej? Pipika, zanimivo! Ti tud vse opazis, saj a nisi ti tud sco? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Jaz mam pa ultra super češki nick, ki je sestavljen iz imena in priimka (ko sem se logiral prvič, davnega leta 02'), pa bi ga zamenjal, če bi se dalo, tanatos mi je kul, sam ste se me menda mal že navadi kot mipota (bljak). Kaj se da sploh tu menjat nick, ne da bi se moral na novo subskrajbat?Se da, vcasih se pa ni dalo.saj vidis da imajo vsi zivi spremenjena imena... Sam osebni prisep: meni ni vsec tanatos, mi je velik ljubsi Mipo, ceprav je res mal ceski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Te pa bi bil ke Milf Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 mal zgodovine.Tvoj prvi post na LNF. http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=360 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Te pa bi bil ke Milf res? Dokoncno?zadnji odgovor? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Zadnji!!!! He he, takrat pa sm res bil u k...., zgodovino brat je včasih malce smešno. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 OK, Done. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Pa kolko sm bil fin , kr nerodno mi je to brat, samo kaj češ, ko človek udari z glavo ob ploščice je pač tak. Fajn pa je videt tud razliko, ko se pobereš,tako da vsi tisti, ki ste zdaj u k..., dont't give up (glih poslušam Petra Gabriela pa Kate Bush). he he Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 puno ti hvala Marsa Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.