Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Malenkost, Cist kul si bil, *mipo, pac si bil spostljiv, saj vidis, mislim da celo oba vikava. *aja sory, se moram se navadit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Uau, Marsa sem opazila tale trik, ki si ga izvedla z mipotom=Milf, pa imam eno prošnjo. Zadnje čase me moti, ker sem pesha z malim p (ne vem, občutek pač). Če je možno, če se ti da, bi prosila za veliko začetnico . Drugače sem pa Peša, moj edini vzdevek, dobila sem ga pa od Prvega . Je izpeljanka iz mojega pa tudi njegovega imena, sva bila soimenjaka. Načeloma pa me z njim kliče zelo malo ljudi, je ime močnejše. Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ves da se mi je dalo, evo ti ga na. Mi je to kul, ko se sproti v temi razcisti (ne pri tebi Pesha, ker je pac isto ime), pac pa recimo pri Mipu - Milfu... da je na broju ta change scena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Tole je bilo pa hitro! Hvala Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 jaz sem se ravno hotela razburjat, da milf ze ne more biti milf, ker je mipo...potem sem sele uklopila. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Jo, in ravno zato je OK, da je kar tule v temi.Sploh predlagam oz. priporocam, da bi vsi tako storili, ki si spremenite ime, da ne bo nesporazumov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hmmm... Neki čudn tole...a jst tlele prov štekam Sati = Mardi = Dolores pa kar po francosko?! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 sem jaz tud mičkeno razmišljala, da mi nekaj ne štima tule... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hmmm... Neki čudn tole...a jst tlele prov štekam Sati = Mardi = Dolores pa kar po francosko?! Ja, pozabila tlele povedat...Sem najprej izbrala Mardi- ker je pač kombinacija marjetice in dolores, potem sem ugotovila, da je preveč podobno šefici (sorči Marsa), in sem izbrala Sati, ki je izpeljanka Saturna, ki je moj gazda. Ecola, zdaj sem Sati. A me še marate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 No sej uletim zdele, pa vidim Sati, naštepanih 1500 in kusur postov , pa nisem brala foruma ene par dni zdajle..... ...bem mu, kdo lahko v 4 dneh naštepa 1500 postov....no pol mi je kapnil, da bi si kdo lahko zamenjal ime...ampak saj to se ne da....potem pa vidim temico ...ahaaaaaa to je to.No oke...bomo morali zdaj bolj paziti in bom mogoče po pomoti zdaj še koga brala, ki ga drugače ne berem Sati se mi zdi fajn Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 A me še marate Še Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>No sej uletim zdele, pa vidim Sati, naštepanih 1500 in kusur postov , pa nisem brala foruma ene par dni zdajle..... ...bem mu, kdo lahko v 4 dneh naštepa 1500 postov....no pol mi je kapnil, da bi si kdo lahko zamenjal ime...ampak saj to se ne da....potem pa vidim temico ...ahaaaaaa to je to.No oke...bomo morali zdaj bolj paziti in bom mogoče po pomoti zdaj še koga brala, ki ga drugače ne berem Sati se mi zdi fajn A mene ne bereš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Po ikonci sodeč si pa res bila Dolores Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 satiiii??? a zdej te pa ne morm več dolči klicat??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Kje pa sem že lahko. Če boš glih dobre volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 oki... me happy!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>No sej uletim zdele, pa vidim Sati, naštepanih 1500 in kusur postovKar en Sati cist blazen uletel pa nastepal tule... x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A mene ne bereš? Oh, prismoda. Seveda te berem ...saj jih je samo enih par, ki jih ne...pa so bolj redki . Pa ne bi zdajle poimensko. Ne mi rečt, da ti vse bereš. Nemogoče. Recimo malce sem v zadregi kam pisat moje veleumne poste v dnevnik ali small talk. Pa sem opazila, da je small talk bolj med triplom in aiwo in v bistvu tja sploh ne hodim nič brat. Imata svojo sceno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kar en Sati cist blazen uletel pa nastepal tule... x:Dx Ja čist sem ...blazota, kaj je to za en satan ..... pa nisem vedela, da se je naša Dolči malce premaskirala. Živele spremembe. Ne vem točno v katerem plemenu si parkrat v življenju zamenjajo ime, ker pravijo, da ima vsako ime svojo vibracijo in da se človek spreminja s tem bi pa moral spremeniti tudi ime. Mogoče aborigini? Se ne spomnim zdaj. Ok aborigini niso pleme so ljustvo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Kaj jAZ vem, meni je najbolj simpl bit kar marsa...Se mi zmesa, ce bi morala na tok stvari (brezveznih) mislit... no al pa tud ne - saj se mi do zdaj se ni zmesalo, pa imam kupe enih brezveznih podatkov v glavi, da se sama vcasih pomislim, pa daj, kaj je zdaj to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Oh, prismoda. Seveda te berem ...saj jih je samo enih par, ki jih ne...pa so bolj redki . Pa ne bi zdajle poimensko. Ne mi rečt, da ti vse bereš. Nemogoče. Mene pa kar bereš, kajne, guspa Okolovratič? .... menda smo se uspeli rešiti vsepovsod prisotnih brezpomenskih in nemarno napisanih postov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Guspa Fotospakićka, vas pa seveda nikoli ne preberem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja čist sem ...blazota, kaj je to za en satan ..... pa nisem vedela, da se je naša Dolči malce premaskirala. Živele spremembe. Ne vem točno v katerem plemenu si parkrat v življenju zamenjajo ime, ker pravijo, da ima vsako ime svojo vibracijo in da se človek spreminja s tem bi pa moral spremeniti tudi ime. Mogoče aborigini? Se ne spomnim zdaj. Ok aborigini niso pleme so ljustvo. :OO!: Kaj je to za en satan? "Naša Dolči" mi pa paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.