Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Guspa Fotospakićka, vas pa seveda nikoli ne preberem A tako?Potem pa lahko mirno zapišem, da te ne šljivim 5%. Itak ne bo prebrala Šifra: 'Spet dežuje v Trstu' iz serije 'Na zahodu nič novega' Mrs.Fotospakić-Malmastnolasić Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 malmastnoslasiĆ ej takele se pa tud mi gremo, pa koncnice dodajam odstekane imenom pa predpone pa vse zivo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Itaq da nisem prebrala ...zato vem, da si še vedno zatreskana vame šifra: Ljubljana or Amsterdam? V bistvu vseeno, vreme je isto Mrs. Kodrolasić Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Tehtnica Rakić Ovnovski čista eksotika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Čeprav smo v temi imen, zaglavili pa z Lasići vseh sort; P O Z O R Ne prati las danes in jutri do 23. ure , ko je Luna v Ribah, idealno za staknit prhljaj :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 dobro da sem jih včeraj, kot da bi vedela.... nekdo zgoraj me ma rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tehtnica Rakić Ovnovski čista eksotika Tudi ekzotika ima svoja pravila : Ti si verjetno Vaga Rakova Ovnovskaya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Hm, tole sem pa ze zadnjic videla, Ruby nekje, pa tudi pri Borisu sem ze vekcrat opazila kaksno tako, ki se 'tepe' z mojimi ugotovitvami - kaj pa imata za en vir?kajti jaz pa priporocam pranje las v luni v ribah. Sem si vceraj zvecer, ravno v bistvu ko je v riibi prisla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tudi ekzotika ima svoja pravila : Ti si verjetno Vaga Rakova Ovnovskaya Se mi zdi da FBI išče nekoga s takim imenom kaj je zdej a peremo lase al kaj? Jaz si jih moram jutri zjutraj, zabava zvečer Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tudi ekzotika ima svoja pravila : Ti si verjetno Vaga Rakova Ovnovskaya sliši se dobrooo, val dvestodrek. ampak mi je res kajndof všeč pa sem se hotla pisat Slavinsky... je še čas, čim mi pošljejo ene dokumente, 16 jurčkov in sem druga oseba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ups, z Borism imava isti vir in sicer knjigo 'Vse o pravem času-uporaba luninega koledarja v vsakdanjem življenju', Tirolke Johanne Paungger. Avtorica toplo odsvetuje pranje in tudi striženje las na dneve lUNE V Ribah in Raka. Dbest za obnovo in kvalitetno rast las pa je striženje na dneve Lune v Levu, po možnosti naraščajoče (ki sicer ne bo do februarja) Vse 'vodne' Lune so dbest za pranja in čiščenja, recimo pralni stroji, ploščice...po možnosti pri padajoči LUNI. , ne pa za lasišče. Knjigo sem kupila po Borismjevem nasvetu in ne morem prehvaliti odličnega nakupa. Sama se nasvetov dobro držim in FUNKCIONIRAJO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ja, verjamem, meni pa moji tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 No to je važno Cosmica: daj si ti lepo napudrat kravželjčke, s talkom (smukcem) in boš kot prava francoska guspa s tankim glasom in kot sestrična Sončevega kralja Ludvika Da zaključim z nasveti: danes je petek in je idealen dan za urejevanje nohtov (pri tem pa še pomaga, da nimate problemov z zobmi, navaja avtorica omenjene knjige) Ma uf, že dlje časa se pripravljam, da bi odprla posebno temo za kozmetiko, estetiko in druge lepotilne nasvete na bazi Luninih tranzitov in jo potem tudi redno rihtala. Sicer že imamo pri Astologiji odprto temo 'Izbrati pravi dan', samo to ni to. Kako naj med konjunkcije, Uranovske ekspozije, mrke in še kaj uvrstim čistilno masko iz ovsenih kosmičev za dan pred mlajem????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Imaš prav Ruby72 Jaz odkar sem jo prebral delam vse s pol moči, učinki pa večji, lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Hvala Borisek Knjiga je res super!Lep vikend tudi tebi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ecola, zdaj sem Sati. A me še marate Vprašanje je, a smo te sploh prej maral Ja, ofkors <{POST_SNAPBACK}>Ne vem točno v katerem plemenu si parkrat v življenju zamenjajo ime, ker pravijo, da ima vsako ime svojo vibracijo in da se človek spreminja s tem bi pa moral spremeniti tudi ime. Mogoče aborigini? Se ne spomnim zdaj. Ok aborigini niso pleme so ljustvo. Jp, so kar aborigini (pagvišnšekjekakšnoljudstvoalpapleme) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 jest sem tud sonce(surya=sonce) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 u, what a nice surprise! to je pa lepo slišat, Sončna! Res je, nisva se še imeli prilike zaplesti v pogovor..sem pa tudi jaz tebe opazila Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 a si mene opazila surya? me klela po mojem milijardkrat tam v kaksnih rakih al kaj tacga... Surya namaskar! :aplec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Kakor vihar bojda zmer naredim tok prepiha.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Vse moje življenje me kličejo po izpeljavi iz imena, zdaj pa mam tega dost, no saj drugi me bodo še vedno isto klicali, ampak vsaj tukaj se pa lahko malo poigram, tako da sem si zbrala tale nick, ki je srilansko žensko ime iz ene pesmice... Surangeni, Surangeni,Surangeni te malu ganawaaaa,malu malu malu,meden genapu maluSurangeni te malu genawaaaaa... (Surangeni je prinesla malo ribo,zares je bila mala...) Pač, spomini na eno prekrasno obdobje v mojem življenju itak se mi včasih zdi da bi morala kar ostat tam... ali pa vsaj it vsake tolk časa na odklop tja dol... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 fajn da si tole temo osvezila, sem glih razmisljala, da smo bedast v eni drugi govoril o tem ze, pa je ta velik primernejsa. Jp, izvirna, to pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Jah, jst mam rada piškote , nick Kuki je bil pa že zaseden Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Men je pa riba morena tolk fajna..Mi deluje full skrivnostno,zato sem si tud dala ime po njej..Ker sem sama zelo skrivnostna oseba . Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 moj nekoč priljubljen nik je bil zaseden in ko sem tuhtala kaj bi bla sem se spominla na tega, ker so me včasih tud tak klical Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.