Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

malmastnoslasiĆ :D :P

ej takele se pa tud mi gremo, pa koncnice dodajam odstekane imenom pa predpone pa vse zivo... :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Itaq da nisem prebrala :vragec: ...zato vem, da si še vedno zatreskana vame x:Dx

šifra: Ljubljana or Amsterdam? V bistvu vseeno, vreme je isto :sori:

Mrs. Kodrolasić

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hm, tole sem pa ze zadnjic videla, Ruby nekje, pa tudi pri Borisu sem ze vekcrat opazila kaksno tako, ki se 'tepe' z mojimi ugotovitvami - kaj pa imata za en vir?

kajti jaz pa priporocam pranje las v luni v ribah.

Sem si vceraj zvecer, ravno v bistvu ko je v riibi prisla.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Tudi ekzotika ima svoja pravila x^x :

Ti si verjetno

Vaga Rakova Ovnovskaya  x^x  x:px

Se mi zdi da FBI išče nekoga s takim imenom :sniky:

kaj je zdej a peremo lase al kaj? Jaz si jih moram jutri zjutraj, zabava zvečer :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ups, z Borism imava isti vir in sicer knjigo 'Vse o pravem času-uporaba luninega koledarja v vsakdanjem življenju', Tirolke Johanne Paungger.

Avtorica toplo odsvetuje pranje in tudi striženje las na dneve lUNE V Ribah in Raka.

Dbest za obnovo in kvalitetno rast las pa je striženje na dneve Lune v Levu, po možnosti naraščajoče (ki sicer ne bo do februarja) :o|o:

Vse 'vodne' Lune so dbest za pranja in čiščenja, recimo pralni stroji, ploščice...po možnosti pri padajoči LUNI. , ne pa za lasišče.

Knjigo sem kupila po Borismjevem nasvetu in ne morem prehvaliti odličnega nakupa. :palec: x^x Sama se nasvetov dobro držim in FUNKCIONIRAJO! x^x

No to je važno :palec:

Cosmica: daj si ti lepo napudrat kravželjčke, s talkom (smukcem) in boš kot prava francoska guspa s tankim glasom in kot sestrična Sončevega kralja Ludvika x:px

Da zaključim z nasveti: danes je petek in je idealen dan za urejevanje nohtov (pri tem pa še pomaga, da nimate problemov z zobmi, navaja avtorica omenjene knjige)

Ma uf, že dlje časa se pripravljam, da bi odprla posebno temo za kozmetiko, estetiko in druge lepotilne nasvete na bazi Luninih tranzitov in jo potem tudi redno rihtala. Sicer že imamo pri Astologiji odprto temo 'Izbrati pravi dan', samo to ni to. Kako naj med konjunkcije, Uranovske ekspozije, mrke in še kaj uvrstim čistilno masko iz ovsenih kosmičev za dan pred mlajem????? :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Ecola, zdaj sem Sati. A me še marate x:Ix
Vprašanje je, a smo te sploh prej maral :vragec: x:o)x

Ja, ofkors xsrcx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem točno v katerem plemenu si parkrat v življenju zamenjajo ime, ker pravijo, da ima vsako ime svojo vibracijo in da se človek spreminja s tem bi pa moral spremeniti tudi ime. Mogoče aborigini? Se ne spomnim zdaj. Ok aborigini niso pleme so ljustvo.
Jp, so kar aborigini :palec: (pagvišnšekjekakšnoljudstvoalpapleme)

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

a si mene opazila surya? x:px x:o)x :vragec:

me klela po mojem milijardkrat tam v kaksnih rakih al kaj tacga... :P ;)

Surya namaskar! :aplec:

Picasso

• 1 month later...

Vse moje življenje me kličejo po izpeljavi iz imena, zdaj pa mam tega dost, no saj drugi me bodo še vedno isto klicali, ampak vsaj tukaj se pa lahko malo poigram, tako da sem si zbrala tale nick, ki je srilansko žensko ime iz ene pesmice...

Surangeni, Surangeni,

Surangeni te malu ganawaaaa,

malu malu malu,

meden genapu malu

Surangeni te malu genawaaaaa...

(Surangeni je prinesla malo ribo,

zares je bila mala...)

Pač, spomini na eno prekrasno obdobje v mojem življenju

itak se mi včasih zdi da bi morala kar ostat tam...

ali pa vsaj it vsake tolk časa na odklop tja dol...

• 1 year later...

fajn da si tole temo osvezila, sem glih razmisljala, da smo bedast v eni drugi govoril o tem ze, pa je ta velik primernejsa.

Jp, izvirna, to pa to. x;)x x:Dx :palec:

Picasso

Jah, jst mam rada piškote x:px , nick Kuki je bil pa že zaseden xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Men je pa riba morena tolk fajna..Mi deluje full skrivnostno,zato sem si tud dala ime po njej..Ker sem sama zelo skrivnostna oseba . x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

moj nekoč priljubljen nik je bil zaseden xnckrivx in ko sem tuhtala kaj bi bla sem se spominla na tega, ker so me včasih tud tak klical xDDx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...