Lolita Lempicka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Ja js sm pa najprej hotla met nick povezan z astrologijo (npr. astra, lunca, ipd.), pa je bilo že vse zasedeno. Pa potem tuhtam in tuhtam in se domislim imena mojega najljušega parfuma. Pa si rečem- ja saj ta nick bi pa vseboval tako ime kot priimek. Vsaka oseba pa ima oboje. Tako sem si izbrala svoj nick. Pa še fino se mi sliši Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 vsi trije nicki so mi svec...Klarus ( x!x)morena, super, kot si rekla, nekaj skrivnostnegalolita lempicka, dbest nick, ja kot si rekla: 'ime in priimek' enih pa sploh ne razumem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Sama sem si pa dala kar tale nick...brez ne vem kakega vzroka, številka in strelec sta povezana z menoj. v bistvu sem mislila kar svoje ime napisat....ker to sem jaz...pa sem se premislila...virtualni svet pač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 mene pa je moja prijateljca v srednješolskih časih tako klicala nekaj časa.... in ko sem se registrirala na LNF, mi je ta nick kar sam od sebe prišel na misel... drgač pa mislim, da ni težko ugotovit, da sem petra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Jst pa svojga nicka nam komentiru sej si ga ita ne upaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Na nekem forumu sem se želela vpisati pod Angel oz. nekaj podobnega in vse kar mi je preostalo je ANGEO in mi je kar všeč Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hm, tut moj nik izhaja iz mojega imena...Mateja...nekateri me kličejo Teja, najde se tut kdo ki mi reče Tadeja ali Maja, spet tretji pa mi rečejo Tejka...tak mi rečejo predvsem ko kdo kaj rabi, pa bi se mi radi mal prkupli al pa ko sem slabe volje ali žalostna Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Mene pa kličejo Mel. Na začetku mi je šlo to zeloooo na živce, zdaj sem se pa že navadila in se občasno komu celo predstavim kot Mel. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ponavadi sem kar Petra, včasih mi ni blo všeč da so mi starši tak ime izbrali zdej mi je pa kar kul ratalo tale nick tukile sploh ne ustreza meni čeprav so me imele določene kolegice navado nekaj časa Petrca klicat kar je pomoje pomenilo bolj "ej ti zmedenčka" pristala sem pa na njem zato ker je bila večina drugih nickov povezanih z mojim imenom zasedena. Mi je pa kul ker me samo ena oseba kliče Petrček zlo fajn kolegica in takrat mi zmeri toplo pri srcu rata! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Aljaska, Antarktika, Sibirija, Skandinavija, Severni sij, sneg, mraz, dolgi dnevi in noči vse to mi je blazno všeč in izbira nicka je valjda posledica. Sem ga uporabljala tudi že drugje, tako da nisem preveč razmišljala kaj bom Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Ime mi je Alan in imenu sem samo dodal _New, ker so se mi takrat dogajala določene spremembe, pa sem se počutil kot nov. Seveda ne totalno, ker če ne bi si dal nick samo New. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Nekje sem že pisal odkod ime Alef.Mislim da me je Aliana nekje spraševala... In sem napisal da izhaja iz SF novele Jose Louis Borghes - Alef (El Aleph) Danes pa v Astro Novicah (priloga Sl. Novic) zagledam tole... http://mega.slikomat.com/06/1124/581113cuyo.jpg Svašta... Tole vidim prvič v življenju... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...Samson zato k mam dolge lase, ja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...Samson zato k mam dolge lase, ja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Mislim, da mi ni treba razlagat zakaj Ksantipa sicer je ime zbral nekdo drug, pa mi kar ustreza 007 pa verjetno ker je brez cifer že bila. 007 je pa James Bond! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 druidka... nekdo me je tak klical.. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Onix v spomin mojemu psu - RIP, pa še razpoloženje je bilo v barvi istoimenega kamnaRazpoloženje je zdaj bolj barvno, ampak nick ostaja, mogoče bi edini začetnico povečal ker ni več tudi kamen v igri Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Onix v spomin mojemu psu - RIP, pa še razpoloženje je bilo v barvi istoimenega kamnaRazpoloženje je zdaj bolj barvno, ampak nick ostaja, mogoče bi edini začetnico povečal ker ni več tudi kamen v igriUf, zdej, k sm tole prebrala, sm dojela, da mam najbrž kamen onix doma...en črn je, pa mal sivih pikc je zraven. res lep...grem poiskat po netu. Lep nick maš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 misliti, se pravi nič vedeti..ane piki onik je pa itak carski....kamen...sam oseba ki ima njegov ime pa še bol Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ja, onix, sm zaj....tist kamen je obsidian. Sam,maš vseen lep nick. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Uf, zdej, k sm tole prebrala, sm dojela, da mam najbrž kamen onix doma...en črn je, pa mal sivih pikc je zraven. res lep...grem poiskat po netu. Bo kar ta prav kamen, zna pa biti tudi čisto črn, brez piki, takrat mi je najlepši Čeprav je bil moj pes bel in z rjavimi pikami ampak so ime vpisali v rodovnik še preden so se pike dokončno pojavileDalmatinčki so na začetku svojega življenje snežno beli, pol se pa, kot vsi mladiči, popackajo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 a chsh z velko? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 eeee, a bi se dalo moj nick spremenit v Mačonca? namest mačona? sem ti mislila že kar en čas nazaj pisati glede tega, pa sem se zdaj spomnila, ko sem videla to objavo tvojo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.