Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

Ja js sm pa najprej hotla met nick povezan z astrologijo (npr. astra, lunca, ipd.), pa je bilo že vse zasedeno. Pa potem tuhtam in tuhtam in se domislim imena mojega najljušega parfuma. Pa si rečem- ja saj ta nick bi pa vseboval tako ime kot priimek. Vsaka oseba pa ima oboje. Tako sem si izbrala svoj nick. Pa še fino se mi sliši x:)x

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

vsi trije nicki so mi svec...

Klarus (x;)x xDDx xyesx x!x)

morena, super, kot si rekla, nekaj skrivnostnega

lolita lempicka, dbest nick, ja kot si rekla: 'ime in priimek' xyesx :palec:

enih pa sploh ne razumem. :sori: :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mene pa je moja prijateljca v srednješolskih časih tako klicala nekaj časa.... in ko sem se registrirala na LNF, mi je ta nick kar sam od sebe prišel na misel... drgač pa mislim, da ni težko ugotovit, da sem petra x;)x xDDx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Na nekem forumu sem se želela vpisati pod Angel oz. nekaj podobnega in vse kar mi je preostalo je ANGEO in mi je kar všeč :vio: x:Dx

A guardian Angel

Who will guide what you do,

Her pure essence is love,

Sent to watch over you

• 4 weeks later...
hm, tut moj nik izhaja iz mojega imena...Mateja...nekateri me kličejo Teja, najde se tut kdo ki mi reče Tadeja ali Maja, spet tretji pa mi rečejo Tejka...tak mi rečejo predvsem ko kdo kaj rabi, pa bi se mi radi mal prkupli al pa ko sem slabe volje ali žalostna
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Ponavadi sem kar Petra, včasih mi ni blo všeč da so mi starši tak ime izbrali zdej mi je pa kar kul ratalo x:)x tale nick tukile sploh ne ustreza meni čeprav so me imele določene kolegice navado nekaj časa Petrca klicat kar je pomoje pomenilo bolj "ej ti zmedenčka" x:Ix x:Dx pristala sem pa na njem zato ker je bila večina drugih nickov povezanih z mojim imenom zasedena.

Mi je pa kul ker me samo ena oseba kliče Petrček xsrcx zlo fajn kolegica in takrat mi zmeri toplo pri srcu rata!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Aljaska, Antarktika, Sibirija, Skandinavija, Severni sij, sneg, mraz, dolgi dnevi in noči vse to mi je blazno všeč in izbira nicka je valjda posledica. Sem ga uporabljala tudi že drugje, tako da nisem preveč razmišljala kaj bom x;)x
Support bacteria, they're the only culture some people have!

• 2 months later...

Nekje sem že pisal odkod ime Alef.

Mislim da me je Aliana nekje spraševala... x:Dx

In sem napisal da izhaja iz SF novele Jose Louis Borghes - Alef (El Aleph)

Danes pa v Astro Novicah (priloga Sl. Novic) zagledam tole... :eek: x:Dx

http://mega.slikomat.com/06/1124/581113cuyo.jpg

Svašta... x:Dx xsrcx

Tole vidim prvič v življenju... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

...Samson zato k mam dolge lase, ja... :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Onix v spomin mojemu psu - RIP, pa še razpoloženje je bilo v barvi istoimenega kamna

Razpoloženje je zdaj bolj barvno, ampak nick ostaja, mogoče bi edini začetnico povečal :inocent: ker ni več tudi kamen v igri

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Onix v spomin mojemu psu - RIP, pa še razpoloženje je bilo v barvi istoimenega kamna

Razpoloženje je zdaj bolj barvno, ampak nick ostaja, mogoče bi edini začetnico povečal :inocent: ker ni več tudi kamen v igri

Uf, zdej, k sm tole prebrala, sm dojela, da mam najbrž kamen onix doma...en črn je, pa mal sivih pikc je zraven. res lep...grem poiskat po netu.

Lep nick maš! :palec:

Uf, zdej, k sm tole prebrala, sm dojela, da mam najbrž kamen onix doma...en črn je, pa mal sivih pikc je zraven. res lep...grem poiskat po netu.

Bo kar ta prav kamen, zna pa biti tudi čisto črn, brez piki, takrat mi je najlepši :2src:

Čeprav je bil moj pes bel in z rjavimi pikami xrolleyesx ampak so ime vpisali v rodovnik še preden so se pike dokončno pojavile

Dalmatinčki so na začetku svojega življenje snežno beli, pol se pa, kot vsi mladiči, popackajo x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
eeee, a bi se dalo moj nick spremenit v Mačonca? namest mačona? :fiju: :OoO: sem ti mislila že kar en čas nazaj pisati glede tega, pa sem se zdaj spomnila, ko sem videla to objavo tvojo. :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...