Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

Izbira imena je sila pomembna. Numerologi itak pravijo, da imena, ko so izgovorjena, "premikajo sile, ki sestavljajo neviden, a prisoten energijski tok." Zdaj pa je skupina ruskih raziskovalcev DNKja ugotovila, da ima tistih njegovih 90%, ki ne sodeluje pri proizvodnji beljakovin in ki so jih do sedaj zanemarjali kot "odpadni DNK" funkcijo sprejemanja podatkov in komunikacije. Odkrivajo, da genetska koda tih 90% DNK sledi ista pravila, kot jeziki, ki jih ljudje po svetu govorimo. Zato menijo, da se različni jeziki na različnih področjih, takšni kot so, niso pojavili slučajno, ampak so odraz naše naslejene DNK. Uspeli so modulirati svetlobo določenih frekvenc in z njo delovati na »program« DNK. Ker torej obstaja identična struktura pripadnika jezika določenega naroda in njegove DNK, lahko za korekcije delovanja DNK uporabljamo besede. To je eksperimentalno dokazano. DNK reagira na energijo, modulirano z besedami, kadar so uporabljene prave frekvence!!!!

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aja :inocent:

zanimivo je tudi to, da majo pretežno belci rh- kri...in to naj bi bili potomci ilirov in kelrov :inocent:

CCC - čim sem tistole, kar sem gor napisal izvedel, sem takoj začel brati knjigo Franca Bardona: Ključ za pravo kabalo. Gre za drugačno kabalo, kot jo fura kabalist - ta knjiga se ukvarja skoraj izključno z magično močjo besed.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

UH,.,,

IN KAJ NAJ JAZ REČEM K MAM ZA DANAŠNJE ČASE DOBESEDNO "vampirsko" krvno skupino v seb?

a chsh z velko? :8):

Ja, bi spremenil.

Se mi (spet) dogajajo spremembe in pretresi, po moje je čas da se poistovetim s tem nickom, ker mi je precej pomagal v letu in pol

HVALA x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Men gre pa ta moj nik morena full na živce..Ko sem se registrirala sem bla ravno v takem morečem razpoloženju.Čist zaprta v sebe,odmaknjena,morenasta..Zdj sem pa čist vse drugo kot to...

Bi raje imela nik CHERISH al pa Pegica,al pa LILY..neki takega..

Sam mi je pa spet butasto nik zamenjevat,ko sem se že ravno navadla na njega..

Eh,sj je vseen..Kot ,da je pomembno... xrolleyesx :xx!:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Klarus, Pikica x:Xx

Včeraj sploh nisem videl vajinih postov :inocent: verjetno nisem osvežil strani (zmedena duša xnckrivx )

Sem pa kar občutil da bi moja želja po spremembi lahko povzročila plaz podobnih želja

Nejc Zaplotnik

V plazu ne moreš biti edina x;)x x:Dx

Vprašanje če se Marsi da ubadat s tolkimi spremembami hkrati :inocent: posamično jih redno spreminja

Itak se pa da preveriti zgodovina nicka pri vsakemu posebaj, na Osebni strani pod Tvoje možnosti

Nejc Zaplotnik

• 2 weeks later...
Guest sheboom
hmm .... in vtipkam na googlu sheboom oz. SheBoom in mi med drugimi vn vrže še eno uporabnico mojega že DOLGO ostojajočega nicka ... in osebo poznam :o|o: ajej, pa saj je samo nick, zakaj biti tako brezidejen? :O:

eeee, a bi se dalo moj nick spremenit v Mačonca? namest mačona? :fiju: :OoO: sem ti mislila že kar en čas nazaj pisati glede tega, pa sem se zdaj spomnila, ko sem videla to objavo tvojo. :inocent:

ce vztrajas, sam men se zdi brez veze, ti pase macona (lohk pa dam velko zacetnico ce cs)

aja :inocent:

zanimivo je tudi to, da majo pretežno belci rh- kri...in to naj bi bili potomci ilirov in kelrov :inocent:

ne pretezno, pac pa izkljucno - med crno populacijo NI odsotnosti rhesus faktorja.

kelrov! x;)x

Ja, bi spremenil.

Se mi (spet) dogajajo spremembe in pretresi, po moje je čas da se poistovetim s tem nickom, ker mi je precej pomagal v letu in pol

HVALA x:Xx

mas. :palec: (*sele prejle vidla)

Uf, če se da, bi pa tud jest prosila za SheBoom!

mas. :palec:

Men gre pa ta moj nik morena full na živce..Ko sem se registrirala sem bla ravno v takem morečem razpoloženju.Čist zaprta v sebe,odmaknjena,morenasta..Zdj sem pa čist vse drugo kot to...

Bi raje imela nik CHERISH al pa Pegica,al pa LILY..neki takega..

Sam mi je pa spet butasto nik zamenjevat,ko sem se že ravno navadla na njega..

Eh,sj je vseen..Kot ,da je pomembno... xrolleyesx :xx!:

izvoli, sam najprej chekiraj ce ze ne obstaja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec:

najboljs da si se js spremenim. recimo lohk si izberem Sarma. x:px

al pa SaraM. xDDx

oj! spremenila sem sam display name - tko da konektate se tko kot prej, razen ce kdo ne vztraja, pa spremenim se tisto.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: malenkost, ja to je prec (ce sem pac tle in ce vidim), ampak saj pravim, konektate se tko kot prej...

sicer pa se oni nick spremenim (tist je mal dlje, ampak tud ni frke nobene).. a point je itak display name najbrz....

Picasso

:2src:

Marsa,jz bi tud spremenila nick in to v Lisbona..

:palec: moj najljubši kraj na svetu-Lisbona :2src:

Pa ne bo več neljube zamenjave z ljubim nam Doktorjem x;)x

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...