Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

ti kr obdrži nik in ikonco....oboje gre kar lepo skupi x^x xDDx

si zamisliš, da postanem zvezdica zaspanka in dam orko stran :O: :eek: x:Dx

He,he bila bi mokra zvezdica x;)x ( če odstranis orko še vedno ostane voda v kateri zdaj plava ali plavaš ;))

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a se lohk neky zmenimo?

zdej je nekak naval tegale spreminjanja nickov.

OK, nc proti, super, kakor zelite.

SAM!!! a se da, da to vse kar sem napisete, jaz pa obljubim, da bom gledala temo? :8):

mislim ker tole po OS-ih! :o|o: xrolleyesx

nc ne vem pol vec, kdo je kaj hotel, ful enga balasta, pa sem pa tja se z vsakim zgovarjat pa cajt zgubljat... ejj, res ga nimam, sory....

tko da, kdor zeli menjat nick, naj pliz NAJPREJ PREVERI (x!x), ce na novo izbrani nick slucajno ze ne obstaja, da se ne drkam jaz s tem do nezavesti, k vse ze obstaja.

Potem pa napiste semle, kwa hocte bit.

Jaz vidim, ck. in imate.

Tko so pa solate pa gor pa dol... sam nepotrebno jemanje cajta.

Hvala za razumevanje. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

Ojej no...pa naj še jaz razložim izvor svojega nicka in vas morda celo malo nasmejim.

In Irish mythology, Aibell (Aoibhell, Aeval) was a goddess or fairy queen of Munster. She determined if husbands were sexually satsifying their wives. x:Ix

Hm ne...:)

No ja, nick sem pač enkrat rabila ravno zaradi potreb nekega foruma oz. strani, kjer mi ni bilo ravno za prikaz prave idenditete

...glede na to da me zanimajo stare kulture in mitologija je bilo snov za iskanje lahko izbrati...

...nastalo je pa vse skupaj v obdobju, ko sem bila posebno besna/razočarana/okupirana z enim moškim osebkom (ki je seveda prisel v kompletu s svojo druzbo samooklicanih intelektualcev katerih glavna tema pogovora se je navadno navezovala na to, da smo ženske samo za spolne usluge in seveda podrejene vsemogočnim moškim) in ki je bil seveda prepričan, da je "Bogibatina"! :o|o:

Spomin na izvor tega "kontra nicka" mi še vedno prikliče nasmešek na obraz! xDDx In prav s ponosom ga nosim :P

... Say what you mean

And mean what you say ...

Ojej no...pa naj še jaz razložim izvor svojega nicka in vas morda celo malo nasmejim.

In Irish mythology, Aibell (Aoibhell, Aeval) was a goddess or fairy queen of Munster. She determined if husbands were sexually satsifying their wives. x:Ix

Hm ne...:)

No ja, nick sem pač enkrat rabila ravno zaradi potreb nekega foruma oz. strani, kjer mi ni bilo ravno za prikaz prave idenditete

...glede na to da me zanimajo stare kulture in mitologija je bilo snov za iskanje lahko izbrati...

...nastalo je pa vse skupaj v obdobju, ko sem bila posebno besna/razočarana/okupirana z enim moškim osebkom (ki je seveda prisel v kompletu s svojo druzbo samooklicanih intelektualcev katerih glavna tema pogovora se je navadno navezovala na to, da smo ženske samo za spolne usluge in seveda podrejene vsemogočnim moškim) in ki je bil seveda prepričan, da je "Bogibatina"! :o|o:

Spomin na izvor tega "kontra nicka" mi še vedno prikliče nasmešek na obraz! xDDx In prav s ponosom ga nosim :P

kakšni pa so še??? eden druzga okličejo??? x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Joj jst sm pa včeri na TV v enmu filmu vidla podnapis za Cookie, da je to piška :eek: mislm ej, tko jst kličm svojga psa x:o)x (poleg piške/miške, lubice/bubice, Lilly/Vanili, pesjan, pošast/pošastna, keburi/keburi, rrrrrrrrr, no, mela je še nick Suljo :o|o: ) anyway, skos bla prepirčana da je Cookie piškot (in izpeljave iz piškota)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ja sej, v prevodu iz ang.-slo. slovarja cookie pomeni kruhek, keks ali drobno pecivo.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

• 5 months later...

Ker je tale tema že malo pozabljena, pa ker je zadnje čase en kup novih tu gor, jo osvežujem... x:Dx

Kako, zakaj, od kod vam ideja za nick ki ga uporabljate tu gor? :irs: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif

Ajde... :palec: x8Dx x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Moj nick... hm... aja sej res x:Dx en frend mi je pac reku emmzi... pa sm ratala emmzi... x:Dx in aja tut jest razmislam o zamenjavi...

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Ko že razmišljate o zamenjavi nicka - zakaj? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a040.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ko že razmišljate o zamenjavi nicka - zakaj? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a040.gif

nevem... :inocent: se pač naveličaš x?x pomoje zato x:Dx

And the one who has her

Love is no more safe..."

Joj, ne no x!x

Potem pa spet ne bom vedela kdo je kdo - kot ko kdo zamenja ikonico xnckrivx x:Dx

Pa sej Mystica je super!!

In emmzi prav tako! Kjut!

No, ja... moje mnenje ... naredita pa po lastni želji x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

tut jest razmišlam, da bi se mogu spremenit u sveti janko, pa ne znam :o|o:

http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/king-033.gif

http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-049.gif

And the one who has her

Love is no more safe..."

here we go again. x:o)x

sicer pa seveda, jasno: izvolite. :palec:

sam: ... ... .... xvokx

xcivx

nc, evo, se odlocla, nom vec marsa.

dost, konc, zdej bom venera. xokx

mal jina pa to pa vse.... xDDx

ck ck.... pa bo vse cist drugac... xDDx xwizardx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

here we go again. x:o)x

sicer pa seveda, jasno: izvolite. :palec:

sam: ... ... .... xvokx

xcivx

nc, evo, se odlocla, nom vec marsa.

dost, konc, zdej bom venera. xokx

mal jina pa to pa vse.... xDDx

ck ck.... pa bo vse cist drugac... xDDx xwizardx x:o)x

x:Dx x:Dx x;)x xrolleyesx

Vse čist drugač... :o|o:

Meni so te menjave nickov pa ikon... :wOOt: :vragec:

Pa zakaj?

Prišli ste gor s takim nickom, kakršni ste pač takrat bili.

Spreminjamo se vsi, to je jasno... x8Dx

Ime, nick, je identifikacija.

Ne pove KAKŠEN si, ampak KDO si.

In če spremeniš nick, ne spremeniš sebe.

Ostanite to kar ste, spreminjajte se, na bolje ali na slabše, kakor vam pač nanese... x:Dx xwizardx

No ja, kakor vam drago... x:)x

Alef bo ostal Alef, ostali pa... xnckrivx

Naveličana.

Preveč odprta knjiga sem za takle nick postala ...

Misliš? x8Dx x:Dx

Meni je pa prav všeč ratal moj nick xnckrivx

V tej temi sem že napisala, da sem se pač v hipu odločila za ta nick (trenutni navdih, Beatlesi). Moram pa reči, da ko sem se registrirala na ta forum, sploh nisem vedela, da bom toliko pisala oz. ostala toliko časa tukaj x:Ix

Malo je dolg, ampak se je tudi Mich prijelo pri nekaterih x;)x Tako da ga NE BOM menjavala x:px

Tudi meni ni najbolj jasno, zakaj se toliko menja nicke (vseeno mi je drugače kot pri avatarjih) :sori: Kot Michelle, kot Mich, kot Taja, kot račka, bom še vedno ista. Tisti, ki sledijo forumu, bodo še vedno vedeli, da sem to jaz! Ker pač toliko gobcam x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

misliš, da ne? :vio:

xyesx xyesx x;)x

če bi hotel kdaj kaj bleknit :sniky:

:P

al pa nenadoma nas bombardirat z bucami! :D

Picasso

xrolleyesx :vragec:

Ste se tastari razpričali... :eek: x:o)x

Želel sem da se kakšen od novih oglaasi, pa se očitno nobrn ne upa... x8Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a025.gif

Evo, najprej sem se prebila skozi celoten čvekec..

JAz pa moj nick - najprej sem hotela nekaj drugega, pa je bilo kar nekaj tistih - nekaj drugega - zasedenih. Pa sem vzela slovar in francoščino, da bo veliko manj možnosti za propadle poskuse - chanceux pomeni srečen - ker sem bila takrat čisto na psu in sem si hotela dati malo energije že s samo izbiro imena - in to je to. Pa fajn mi je, ker je tako malo skrivnostno, sem sama tudi taka. Sem zadovoljna z izbiro x^x

Lp

Evo, najprej sem se prebila skozi celoten čvekec..

JAz pa moj nick - najprej sem hotela nekaj drugega, pa je bilo kar nekaj tistih - nekaj drugega - zasedenih. Pa sem vzela slovar in francoščino, da bo veliko manj možnosti za propadle poskuse - chanceux pomeni srečen - ker sem bila takrat čisto na psu in sem si hotela dati malo energije že s samo izbiro imena - in to je to. Pa fajn mi je, ker je tako malo skrivnostno, sem sama tudi taka. Sem zadovoljna z izbiro x^x

Lp

:eek: :wOOt: :wOOt:

Vseh 440+nekaj objav? xsuperx

Vsaka čast... :palec: x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...