Mihaelos 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ti kr obdrži nik in ikonco....oboje gre kar lepo skupi si zamisliš, da postanem zvezdica zaspanka in dam orko stran He,he bila bi mokra zvezdica ( če odstranis orko še vedno ostane voda v kateri zdaj plava ali plavaš ) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Ampak Gazelca je pa zakon! (ker tako lahkotno,lepo poskakujem,ko tečem ) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 a se lohk neky zmenimo?zdej je nekak naval tegale spreminjanja nickov. OK, nc proti, super, kakor zelite.SAM!!! a se da, da to vse kar sem napisete, jaz pa obljubim, da bom gledala temo? mislim ker tole po OS-ih! nc ne vem pol vec, kdo je kaj hotel, ful enga balasta, pa sem pa tja se z vsakim zgovarjat pa cajt zgubljat... ejj, res ga nimam, sory.... tko da, kdor zeli menjat nick, naj pliz NAJPREJ PREVERI (x!x), ce na novo izbrani nick slucajno ze ne obstaja, da se ne drkam jaz s tem do nezavesti, k vse ze obstaja.Potem pa napiste semle, kwa hocte bit.Jaz vidim, ck. in imate.Tko so pa solate pa gor pa dol... sam nepotrebno jemanje cajta. Hvala za razumevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Ojej no...pa naj še jaz razložim izvor svojega nicka in vas morda celo malo nasmejim. In Irish mythology, Aibell (Aoibhell, Aeval) was a goddess or fairy queen of Munster. She determined if husbands were sexually satsifying their wives. Hm ne...No ja, nick sem pač enkrat rabila ravno zaradi potreb nekega foruma oz. strani, kjer mi ni bilo ravno za prikaz prave idenditete...glede na to da me zanimajo stare kulture in mitologija je bilo snov za iskanje lahko izbrati......nastalo je pa vse skupaj v obdobju, ko sem bila posebno besna/razočarana/okupirana z enim moškim osebkom (ki je seveda prisel v kompletu s svojo druzbo samooklicanih intelektualcev katerih glavna tema pogovora se je navadno navezovala na to, da smo ženske samo za spolne usluge in seveda podrejene vsemogočnim moškim) in ki je bil seveda prepričan, da je "Bogibatina"! Spomin na izvor tega "kontra nicka" mi še vedno prikliče nasmešek na obraz! In prav s ponosom ga nosim Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Ojej no...pa naj še jaz razložim izvor svojega nicka in vas morda celo malo nasmejim. In Irish mythology, Aibell (Aoibhell, Aeval) was a goddess or fairy queen of Munster. She determined if husbands were sexually satsifying their wives. Hm ne...No ja, nick sem pač enkrat rabila ravno zaradi potreb nekega foruma oz. strani, kjer mi ni bilo ravno za prikaz prave idenditete...glede na to da me zanimajo stare kulture in mitologija je bilo snov za iskanje lahko izbrati......nastalo je pa vse skupaj v obdobju, ko sem bila posebno besna/razočarana/okupirana z enim moškim osebkom (ki je seveda prisel v kompletu s svojo druzbo samooklicanih intelektualcev katerih glavna tema pogovora se je navadno navezovala na to, da smo ženske samo za spolne usluge in seveda podrejene vsemogočnim moškim) in ki je bil seveda prepričan, da je "Bogibatina"! Spomin na izvor tega "kontra nicka" mi še vedno prikliče nasmešek na obraz! In prav s ponosom ga nosim kakšni pa so še??? eden druzga okličejo??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Joj jst sm pa včeri na TV v enmu filmu vidla podnapis za Cookie, da je to piška mislm ej, tko jst kličm svojga psa (poleg piške/miške, lubice/bubice, Lilly/Vanili, pesjan, pošast/pošastna, keburi/keburi, rrrrrrrrr, no, mela je še nick Suljo ) anyway, skos bla prepirčana da je Cookie piškot (in izpeljave iz piškota) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Ja sej, v prevodu iz ang.-slo. slovarja cookie pomeni kruhek, keks ali drobno pecivo. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ker je tale tema že malo pozabljena, pa ker je zadnje čase en kup novih tu gor, jo osvežujem... Kako, zakaj, od kod vam ideja za nick ki ga uporabljate tu gor? http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif Ajde... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Moj nick... hm... aja sej res en frend mi je pac reku emmzi... pa sm ratala emmzi... in aja tut jest razmislam o zamenjavi... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ko že razmišljate o zamenjavi nicka - zakaj? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ko že razmišljate o zamenjavi nicka - zakaj? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a040.gif nevem... se pač naveličaš pomoje zato Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Joj, ne no x!x Potem pa spet ne bom vedela kdo je kdo - kot ko kdo zamenja ikonico Pa sej Mystica je super!!In emmzi prav tako! Kjut! No, ja... moje mnenje ... naredita pa po lastni želji Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 tut jest razmišlam, da bi se mogu spremenit u sveti janko, pa ne znam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 tut jest razmišlam, da bi se mogu spremenit u sveti janko, pa ne znam http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/king-033.gif http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-049.gif Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 here we go again. sicer pa seveda, jasno: izvolite. sam: ... ... .... nc, evo, se odlocla, nom vec marsa.dost, konc, zdej bom venera. mal jina pa to pa vse.... ck ck.... pa bo vse cist drugac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 here we go again. sicer pa seveda, jasno: izvolite. sam: ... ... .... nc, evo, se odlocla, nom vec marsa.dost, konc, zdej bom venera. mal jina pa to pa vse.... ck ck.... pa bo vse cist drugac... x:Dx Vse čist drugač... Meni so te menjave nickov pa ikon... Pa zakaj?Prišli ste gor s takim nickom, kakršni ste pač takrat bili.Spreminjamo se vsi, to je jasno... Ime, nick, je identifikacija.Ne pove KAKŠEN si, ampak KDO si.In če spremeniš nick, ne spremeniš sebe. Ostanite to kar ste, spreminjajte se, na bolje ali na slabše, kakor vam pač nanese... No ja, kakor vam drago... Alef bo ostal Alef, ostali pa... Naveličana.Preveč odprta knjiga sem za takle nick postala ... Misliš? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Meni je pa prav všeč ratal moj nick V tej temi sem že napisala, da sem se pač v hipu odločila za ta nick (trenutni navdih, Beatlesi). Moram pa reči, da ko sem se registrirala na ta forum, sploh nisem vedela, da bom toliko pisala oz. ostala toliko časa tukaj Malo je dolg, ampak se je tudi Mich prijelo pri nekaterih Tako da ga NE BOM menjavala Tudi meni ni najbolj jasno, zakaj se toliko menja nicke (vseeno mi je drugače kot pri avatarjih) Kot Michelle, kot Mich, kot Taja, kot račka, bom še vedno ista. Tisti, ki sledijo forumu, bodo še vedno vedeli, da sem to jaz! Ker pač toliko gobcam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 misliš, da ne? xyesx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 kdor da največ, mi lahko nalima novo ime od kdaj pa se dobi pir u kaplcah? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Janko samo malo še počakaj sej veš...manj je več pa isto z istim pa tele jajca njuejđerska Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 če bi hotel kdaj kaj bleknit al pa nenadoma nas bombardirat z bucami! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Ste se tastari razpričali... Želel sem da se kakšen od novih oglaasi, pa se očitno nobrn ne upa... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Evo, najprej sem se prebila skozi celoten čvekec.. JAz pa moj nick - najprej sem hotela nekaj drugega, pa je bilo kar nekaj tistih - nekaj drugega - zasedenih. Pa sem vzela slovar in francoščino, da bo veliko manj možnosti za propadle poskuse - chanceux pomeni srečen - ker sem bila takrat čisto na psu in sem si hotela dati malo energije že s samo izbiro imena - in to je to. Pa fajn mi je, ker je tako malo skrivnostno, sem sama tudi taka. Sem zadovoljna z izbiro Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Egipt Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Evo, najprej sem se prebila skozi celoten čvekec.. JAz pa moj nick - najprej sem hotela nekaj drugega, pa je bilo kar nekaj tistih - nekaj drugega - zasedenih. Pa sem vzela slovar in francoščino, da bo veliko manj možnosti za propadle poskuse - chanceux pomeni srečen - ker sem bila takrat čisto na psu in sem si hotela dati malo energije že s samo izbiro imena - in to je to. Pa fajn mi je, ker je tako malo skrivnostno, sem sama tudi taka. Sem zadovoljna z izbiro Lp :wOOt: Vseh 440+nekaj objav? Vsaka čast... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.