Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ste se tastari razpričali... Želel sem da se kakšen od novih oglaasi, pa se očitno nobrn ne upa... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a025.gifSej, lohk se pa jst kot ena druga prjavm, npr. đurđa al pa kej, k je glih že modern, da maš po 5 nickov, pa bom pol po 5x razložila, zakaj sm se tko poimenovala, da boš mel kej za brt. A si za? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 A si za? ja Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Sej, lohk se pa jst kot ena druga prjavm, npr. đurđa al pa kej, k je glih že modern, da maš po 5 nickov, pa bom pol po 5x razložila, zakaj sm se tko poimenovala, da boš mel kej za brt. A si za? Imam drug predlog... Prijaviva se vsak pod... ...desetimi, potem jih pa probava uganit drug drugemu... Kdor jih več ugane, dobi kilo čokolade... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ja, pa kva še, jst lohk pol zmerm rečm, da nis uganu, pa bom jst čokolado dobila. No, v bistvu to sploh ni slaba ideja. Ajde, greva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Ja, pa kva še, jst lohk pol zmerm rečm, da nis uganu, pa bom jst čokolado dobila. No, v bistvu to sploh ni slaba ideja. Ajde, greva. Lahko ja, samo lahko tudi jaz... Pa bova oba brez čokolade... Upam da Marsa ne bo tole prebrala, o nickih... Je že brez naju preveč dvojnih pa... ...xy osebnosti tu gor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 ni sans. ne spremenim. alef, marsa je rpebrala in v razposajenosti je hotu ze en clan se pojavt z nickom schtraufenpacht. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 alef, marsa je rpebrala in v razposajenosti je hotu ze en clan se pojavt z nickom schtraufenpacht. ...in mi kao ne bi meli pojma, da si to ti.... ...ker komu drugmu bi se pa sploh dalo to dolgo zaguljeno besedo pisat..... ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 ni sans. ne spremenim. alef, marsa je rpebrala in v razposajenosti je hotu ze en clan se pojavt z nickom schtraufenpacht. Originalno, ni kaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 pa noben ne bi pojma mel, kdo da bi zdej to lohk bil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Ja, to bi bilo pa skoraj nemogoče uganit... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 :wOOt: Vseh 440+nekaj objav? Vsaka čast... Hja, res je..Sem pač malo - ka pa vem, čudna? Ali pa mi je bil sam dolgcajt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 MICK-eni bi se lohk v NANO preimenoval.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Eni jih menjajo... Pozdravljam novo-staro ViloSonca... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 stari mi je bil vedno bolj preveč yang, nikakor mi ni več pasal, "pretežek" je bil, še tisti "č" me je motil in začetni "M" mi je imel čudno energijo, blablabla ... moje blodnje. za ViloSonca niti še nisem numerološke energije izračunala ... mi pa definitivno sede. je not "i", začne se z "V" ... je drugače ... in ljubim Sonce. hvala Alef. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 jes sm pa skromno skromn janko.to, da sm u bistvu sveti janko je itak jasn. pa ministr ircanja... ni dab goworu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 a to se računa na isto foro kot numerologija osebnega imena? jp, saj ma tud vsak nick svojo vibro, tudi kakšen, s katerim te kličejo prijatelji, ti ga sami nadenejo ... ima svojo vibro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 kakšno vibro ima moj nick? morsh baterije menjat... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 stari mi je bil vedno bolj preveč yang, nikakor mi ni več pasal, "pretežek" je bil, še tisti "č" me je motil in začetni "M" mi je imel čudno energijo, blablabla ... moje blodnje. za ViloSonca niti še nisem numerološke energije izračunala ... mi pa definitivno sede. je not "i", začne se z "V" ... je drugače ... in ljubim Sonce. hvala Alef. Kako si se pa imenovala prej?Jst teh menjav nickov sploh ne sledim več, mene že menjava avatarja čist iz tira vrže Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Mačona Ne me basat neb pomislila nanjo v mio svetlob.let Bl sm milsila da je Vilavetra, sam mi tisti M pa Č ni šel v račun no, pa hvala za info Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 njen prejšnji nick se mi je nekako bolj dopadu...men pa ne sam nekako, ampak cist. *se pa ni pustila pregovorit, sva meli mal vijavaj po OSih, je vztrajala in ga zdej ma.Mi ni nic v primerjavi z izvorno (in tako pasajoco ji) Macono.VilaSonca mi je Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 jp.kot bi si jaz dala Zvezdna vila. al kej tacga....ce si na 'udri', ne mors bit na soft. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 tako me drugi vidite ... jaz pa same sebe več ne občutim tako ... kot neki mach ... ker sem mela vedno več in več takih negativnih konotacij ... sem morala menjati, pa nisem nič na silo iskala, en večer, preden sem prosila Marso, mi je skozi glavo šinila Vila Sonca. seveda je pa lahko marsikomu bila Mačona sladka ali karkoli že, sploh ni rečeno, da jo je doživljal tako "težko" kot sem jo sama ... govorimo pa o tem, da je mene motil predvsem sam nick, morda me je čisto iz numerološkega vidika kaj zmotilo, no, saj to čisto na pamet blefiram ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 macona je bila 413751, skupno število je imela 3, Jupiter torej. vilasonca je 613137531, skupno število je pa spet 3 ... je pa le bolj yin. sede mi začetni "V" namesto "M" ... ker mi "M" niti grafično ni bil všeč ... kompliciram. Marsa ... paše mi ... tukaj sem lahko svoj ASC ... ampak saj tudi po mojem energijskem filingu kakšen nick ne gre skupaj s kakšno osebo ... ampak to je le moj subjektivni filing ali pa predstava. pa ne se jezit zaradi mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 macona je bila 413751, skupno število je imela 3, Jupiter torej. vilasonca je 613137531, skupno število je pa spet 3 ... je pa le bolj yin. sede mi začetni "V" namesto "M" ... ker mi "M" niti grafično ni bil všeč ... kompliciram. Marsa ... paše mi ... tukaj sem lahko svoj ASC ... ampak saj tudi po mojem energijskem filingu kakšen nick ne gre skupaj s kakšno osebo ... ampak to je le moj subjektivni filing ali pa predstava. pa ne se jezit zaradi mene. Se že pozna, da je blj yin, mislm, kr neki se opravičuješ. Kva te briga, kva drugi misljo. pa a jim paše a jim ne paše. Če je teb ušeč, pol je nik glig taprav. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Marsa ... paše mi ... tukaj sem lahko svoj ASC ... ampak saj tudi po mojem energijskem filingu kakšen nick ne gre skupaj s kakšno osebo ... ampak to je le moj subjektivni filing ali pa predstava. pa ne se jezit zaradi mene. saj stekam. tvoja stvar. saj sem ti spremenila, ne? sam mal sem *probala* - drugic je se vsakic ratal. jasno, sej se tud ne vtikam s kaksnim nickom se ze in the first place kdo prijavi.a si predstavljas, da bi tezila butlu, da zakaj je butl in da nej spremeni, k se to tok butast slis... al pa kej. ti pac pase. isto si si ga sama izbrala po trenutnem pocutju oz. pocutju nekega trenutka, obdobja. jaz sem mislila iz vec vidikov da mi ni tok gud: prvic mamo vec teh vil ze, drugic pa je bla soncna vila vcas zlo dejavna in vila sonca se mi zdi nekak zelo podobna soncni vili, tako da vedno pomislim nanjo.Ko vidim komentar vilasonca, mi sele pol kapne, aja sej res!! macona je to.. skratka, si moram *prevest*, da stekam za kaj oz. koga gre. mogoc se jaz tud odlocim za bl zenske pa yin vibre pa si dam venera. sam zihr je ze. ja nc, skenslam unga, kaj pa cm. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.