Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

xrolleyesx :vragec:

Ste se tastari razpričali... :eek: x:o)x

Želel sem da se kakšen od novih oglaasi, pa se očitno nobrn ne upa... x8Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a025.gif

Sej, lohk se pa jst kot ena druga prjavm, npr. đurđa al pa kej, k je glih že modern, da maš po 5 nickov, pa bom pol po 5x razložila, zakaj sm se tko poimenovala, da boš mel kej za brt.

A si za? x:px x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sej, lohk se pa jst kot ena druga prjavm, npr. đurđa al pa kej, k je glih že modern, da maš po 5 nickov, pa bom pol po 5x razložila, zakaj sm se tko poimenovala, da boš mel kej za brt.

A si za? x:px x:Dx

Imam drug predlog... x:px

Prijaviva se vsak pod... x:Dx ...desetimi, potem jih pa probava uganit drug drugemu... x8Dx

Kdor jih več ugane, dobi kilo čokolade... x:px x:px :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja, pa kva še, jst lohk pol zmerm rečm, da nis uganu, pa bom jst čokolado dobila. :o|o:

No, v bistvu to sploh ni slaba ideja. :inocent:

Ajde, greva. x:px :lol:

x:Dx :vragec:

Lahko ja, samo lahko tudi jaz... x:o)x

Pa bova oba brez čokolade... x:Dx

Upam da Marsa ne bo tole prebrala, o nickih... x:Dx

Je že brez naju preveč dvojnih pa... x:Dx ...xy osebnosti tu gor... x;)x x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ni sans. ne spremenim. xDDx

alef, marsa je rpebrala in v razposajenosti je hotu ze en clan se pojavt z nickom schtraufenpacht. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

alef, marsa je rpebrala in v razposajenosti je hotu ze en clan se pojavt z nickom schtraufenpacht. x:o)x x:px

...in mi kao ne bi meli pojma, da si to ti.... x:Dx ...ker komu drugmu bi se pa sploh dalo to dolgo zaguljeno besedo pisat..... :inocent: ... x:o)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ni sans. ne spremenim. xDDx

x:o)x

Originalno, ni kaj... x:Dx :palec:

Ja, to bi bilo pa skoraj nemogoče uganit... x:o)x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

• 5 months later...

Eni jih menjajo... :vragec: x:o)x

Pozdravljam novo-staro ViloSonca... :palec: xsrcx

Guest VilaSonca

stari mi je bil vedno bolj preveč yang, nikakor mi ni več pasal, "pretežek" je bil, še tisti "č" me je motil in začetni "M" mi je imel čudno energijo, blablabla ... moje blodnje. x:Dx

za ViloSonca niti še nisem numerološke energije izračunala ... xDDx mi pa definitivno sede. xDDx je not "i", začne se z "V" ... je drugače ... :2src: in ljubim Sonce.

hvala Alef. x:Xx

Guest VilaSonca
a to se računa na isto foro kot numerologija osebnega imena? :inocent:

jp, saj ma tud vsak nick svojo vibro, tudi kakšen, s katerim te kličejo prijatelji, ti ga sami nadenejo ... ima svojo vibro.

stari mi je bil vedno bolj preveč yang, nikakor mi ni več pasal, "pretežek" je bil, še tisti "č" me je motil in začetni "M" mi je imel čudno energijo, blablabla ... moje blodnje. x:Dx

za ViloSonca niti še nisem numerološke energije izračunala ... xDDx mi pa definitivno sede. xDDx je not "i", začne se z "V" ... je drugače ... :2src: in ljubim Sonce.

hvala Alef. x:Xx

Kako si se pa imenovala prej?

Jst teh menjav nickov sploh ne sledim več, mene že menjava avatarja čist iz tira vrže x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mačona :vio:

Ne me basat :eek:

neb pomislila nanjo v mio svetlob.let x:o)x Bl sm milsila da je Vilavetra, sam mi tisti M pa Č ni šel v račun :vio:

no, pa hvala za info x:Xx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

njen prejšnji nick se mi je nekako bolj dopadu...

men pa ne sam nekako, ampak cist. xDDx

*se pa ni pustila pregovorit, sva meli mal vijavaj po OSih, je vztrajala in ga zdej ma.

Mi ni nic v primerjavi z izvorno (in tako pasajoco ji) Macono.

VilaSonca mi je xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jp.

kot bi si jaz dala Zvezdna vila. x:o)x x:Dx al kej tacga....

ce si na 'udri', ne mors bit na soft. xDDx

Picasso

Guest VilaSonca
tako me drugi vidite ... jaz pa same sebe več ne občutim tako ... kot neki mach ... ker sem mela vedno več in več takih negativnih konotacij ... sem morala menjati, pa nisem nič na silo iskala, en večer, preden sem prosila Marso, mi je skozi glavo šinila Vila Sonca. seveda je pa lahko marsikomu bila Mačona sladka ali karkoli že, sploh ni rečeno, da jo je doživljal tako "težko" kot sem jo sama ... govorimo pa o tem, da je mene motil predvsem sam nick, morda me je čisto iz numerološkega vidika kaj zmotilo, no, saj to čisto na pamet blefiram ...

Guest VilaSonca

macona je bila 413751, skupno število je imela 3, Jupiter torej.

vilasonca je 613137531, skupno število je pa spet 3 ... x:Dx je pa le bolj yin.

sede mi začetni "V" namesto "M" ... ker mi "M" niti grafično ni bil všeč ... xDDx kompliciram.

Marsa ... paše mi ... tukaj sem lahko svoj ASC ... ampak saj tudi po mojem energijskem filingu kakšen nick ne gre skupaj s kakšno osebo ... ampak to je le moj subjektivni filing ali pa predstava. :inocent: pa ne se jezit zaradi mene. xDDx

macona je bila 413751, skupno število je imela 3, Jupiter torej.

vilasonca je 613137531, skupno število je pa spet 3 ... x:Dx je pa le bolj yin.

sede mi začetni "V" namesto "M" ... ker mi "M" niti grafično ni bil všeč ... xDDx kompliciram.

Marsa ... paše mi ... tukaj sem lahko svoj ASC ... ampak saj tudi po mojem energijskem filingu kakšen nick ne gre skupaj s kakšno osebo ... ampak to je le moj subjektivni filing ali pa predstava. :inocent: pa ne se jezit zaradi mene. xDDx

x:Dx

Se že pozna, da je blj yin, mislm, kr neki se opravičuješ.

Kva te briga, kva drugi misljo. pa a jim paše a jim ne paše. Če je teb ušeč, pol je nik glig taprav.

:2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

saj stekam. tvoja stvar. saj sem ti spremenila, ne? xDDx

sam mal sem *probala* - drugic je se vsakic ratal. x;)x xDDx

jasno, sej se tud ne vtikam s kaksnim nickom se ze in the first place kdo prijavi.

a si predstavljas, da bi tezila butlu, da zakaj je butl in da nej spremeni, k se to tok butast slis... al pa kej. :D

ti pac pase. isto si si ga sama izbrala po trenutnem pocutju oz. pocutju nekega trenutka, obdobja. x:)x

jaz sem mislila iz vec vidikov da mi ni tok gud: prvic mamo vec teh vil ze, drugic pa je bla soncna vila vcas zlo dejavna in vila sonca se mi zdi nekak zelo podobna soncni vili, tako da vedno pomislim nanjo.

Ko vidim komentar vilasonca, mi sele pol kapne, aja sej res!! x:o)x macona je to.. skratka, si moram *prevest*, da stekam za kaj oz. koga gre.

mogoc se jaz tud odlocim za bl zenske pa yin vibre pa si dam venera. x;)x xDDx

sam zihr je ze. xDDx

ja nc, skenslam unga, kaj pa cm. x:o)x x:Dx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...