alef 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Edino, kar me mogoče moti je, da moram 2x pogledat ... tole vilasonca, vilamalina itd Ampak to je moj problem. Pa kje je tu sploh problem vilamalina ima samo male črke, VilaSonca pa dve veliki... To še jaz celo brez špeglov ločim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Pa kje je tu sploh problem vilamalina ima samo male črke, VilaSonca pa dve veliki... To še jaz celo brez špeglov ločim... sam vilamalina je izvirno, ni nc teh ostalih asociacij zraven..pa ni tok nekak *na silo* al kako se slis tole sonca. no ja, moja stvar, ce mi ni vsec. kaksni nicki so mi ful vsec, se mi zdijo blazno izvirni in vcas se kakega nicka spomnim in mi je skor zal, da se nom prjavla cist sam za stos. sam kwa pa cm s tem nickom drugim? itak se me prec spozna, ker bi me nenazadnje izdal kak mroebiti (k se tile capeljcki moji lapsusovski kar sami not pojavijo, vcas kljub se 2xnemu preverjanju ). zato sem pa tud kot mimi nalasc pisala cist isto, s svojim slogom. sam zato sem pa tud nehala ga uporabljat - komu se pa da dvojno cvekat? vendar na zacetku mi je blo odstekano in motece, da je bla pod vsemi posti sam marsa. ceprav je pa to jasno, ce smo bli stirje recimo. al je pa kdo prisel (k sem *skoz gor visela* k resno vzela, hotla ustvart kul forum), pa mi je rekel recimo: o, a teb je pa dolgcas? al pa kej... kao k sem kuhana in pecena tle,na tem ubogem forumu s tedaj morda ze sestimi clani. kako prisrcno! tko da ce je bil avtor posta Lunin net, admin, marsa ali mimi, vse sm bla jaz. total razcepljena osebnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 vse sm bla jaz. total razcepljena osebnost. prwi korak je narjen, ko si to sama priznaš zdej pa sam še uživej in seweda ubogej use dobronamerne naswete izkušenih modrih ljudi, k jih boš nedvomno bogato deležna me le skrbi, da dok te kšn ta prau janko na wornk pir ne pele, pa use kr zrawn spada, nau s tabo nč bolš razn čes ti tut tko k jes nawadna pička zakompleksana pa uživaš u več različnih ulogah pa sama seb zadostna pa sama sebe hwališ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 prwi korak je narjen, ko si to sama priznaš zdej pa sam še uživej in seweda ubogej use dobronamerne naswete izkušenih modrih ljudi ves da jih bom! k jih boš nedvomno bogato deležna pa sama sebe hwališ al se pa sama seb smejim! to se mi je ze zgodilo: k sem mela vec postov odprtih, pa sem pac k enmu hotla dat sam smeska (:), sem se pa zmotla pa ga dala pod en svoj post in je hecn zgledal: clan marsa nekaj objavi, pot tem postom se pa clan marsa ful rezi (al clo daje palce ) temu postu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 ves da jih bom! al se pa sama seb smejim! to se mi je ze zgodilo: k sem mela vec postov odprtih, pa sem pac k enmu hotla dat sam smeska (:), sem se pa zmotla pa ga dala pod en svoj post in je hecn zgledal: clan marsa nekaj objavi, pot tem postom se pa clan marsa ful rezi (al clo daje palce ) temu postu. dab mogla s taprawmu na wornk pir plus logično nadaljewanje, pa raj nis komentirala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 sam res - cist vse razseckala, tlele pa glumim gljivu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 sam res - cist vse razseckala, tlele pa glumim gljivu. spet uspešna pri prwem koraku. ugotovila, da glumi gljivu. nč pa še o piru s posledicami...čeuš predouh gruntala, boš itak mogla pol sama it, k stara gljiva pa še razceplena Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 spet uspešna pri prwem koraku. ugotovila, da glumi gljivu. nč pa še o piru s posledicami... zmuzljiva riba. za pir pa sem cist, zakaj pa ne. sam mal se bojim posledic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 spet uspešna pri prwem koraku. ugotovila, da glumi gljivu. nč pa še o piru s posledicami...čeuš predouh gruntala, boš itak mogla pol sama it, k stara gljiva pa še razceplena Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Asociacije pač, kaj težiš Kaj se takoj jeziš... Mene moti(ne preveč... ) menjavanje nickov in avatarjev.Ko mislim da že vse "ta stare" poznam pa se pojavi eno "novo" ime ki ima že 9000 postov... x!x Samo vsak sam najbolj ve... Pa tisto energiji imen ali kaj že... Moje mišljenje je da ti daš energijo imenu, ne ime tebi. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Kaj se takoj jeziš... Moje mišljenje je da ti daš energijo imenu, ne ime tebi.ejjjjjjj lupček... čist mem če reče ime kukr je npr. alef, da bi me potešiu, name energetsko deluje čist drgač, kt deluje kerkol ime ženskega spola Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 pa se pojavi eno "novo" ime ki ima že 9000 postov... x!x Pa tisto energiji imen ali kaj že...Moje mišljenje je da ti daš energijo imenu, ne ime tebi.men je tud to vecX mim. energija crk po STEVILIH?OK.ampak kaj pa energija crk, besed po ZVENU? sorchy sam noben me nou preprical, da je Tmara energetsko boljs kot Tamara, pa ce si podolgem pa pocez zracuna vse *s tem da tud slucajno nisem nenaklonjena numerologiji, prej obratno, sam tole se mi zdi pa bedasto...se pravi lahko preprosto dam zahtevo za popravek rojstnega lista, si dolocim datum 13. 8. 54' ) in bom zdaj lev! in bo cist vse drgac. eni pac rabjo0 to..res je tudi, da vcas starsi otrokom izbirajo cudna imena in slednjim potem niso svec, se ne identificirajo z njimi itd.zato pa lohk vsak pac fura kar mu pase, sam je pa tud logicno, da dobi en fidbek.enim se zdi mega, drugim pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 *s tem da tud slucajno nisem nenaklonjena numerologiji, prej obratno, sam tole se mi zdi pa bedasto...se pravi lahko preprosto dam zahtevo za popravek rojstnega lista, si dolocim datum 13. 8. 54' ) in bom zdaj lev! in bo cist vse drgac. Tako kot tista z RTV-ja ki je nekaj časa vodila Tednik - Barbara Jerman.Se je preimenovala zaradi... ...numerologije in zdaj je Barbra Jermann... Svašta... Na numerologijo se ne spoznam prav veliko.Ampak kakor jaz to razumem - energija imena... Dano ti je bilo ob rojstvu, nisi ga izbral sam, izbrali so ti ga starši.Kaj jih je vodilo da so izbrali kar pač so, ne moreš vedet.In če je kaj na tem je bilo vse odločeno in določeno takrat. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 ja kaj jaz vem... saj na nek nacin si se clo razne vzdevke, ki si jih nismo sami izmislili, privzamemo - kar pomen, spet so nam jih v bistvu nadeli drugi (*tako je blo recimo v mojem primeru, ker so me ze v OS avtomaticno zacel tko klicat - v mojem primeru pac zarad priimka) - se nas primejo. men se zdi kot povsod - do tam kjer mas vednost.recimo ce se ukvarjas s tem in ti to pomeni, gledas pac na to, da ko in ce sam nekomu ali necemu izbiras, pac storis to po teh kljucih.se pravi ime otroka, firme, cesarkoli, kakrsnegakoli projekta.od tu naprej, kjer si zdaj. po drugi strani pa lahko razumem, ce se nekdo preprosto ne more pa ne more enacit s svojim imenom in mu res nic ne pase in je obsojen recimo na butast izbor zaradi nedomiselnosti/snobizma/primitivnosti/itd. svojih tastarih.pa se v tem primeru se da najbrz vedno najti neko skrajsavo al nek vzdevek, ki se kul tudi SLISI. In onemu pase. skratka, cist popolnoma vseeno mi je, je pa lazje izgovarjat izgovorljiva imena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Do tam kjer imaš vednost Pomembno je tudi kako s tisto prtljago ki so ti jo dal starši(ime) in pa tisto ki jo pobereš spotoma(nicki, ipd.) voziš skozi življenje.Bolj malo verjamem da je ime tisto ki ti določa ali boš uspešen ali neuspešen, ljubljen ali osovražen, bogat ali reven... Če pa ime ki ga dobiš ob rojstvu in pa vsi vzdevki ki jih pobereš pozneje kaj pri tem pomenijo, so po moje le osnova, izhodišče, na katerem gradiš.Kako dobro je pa odvisno le od tebe.Predvsem pa mislim da je veliko ali pa vse odvisno od tega koliko v to verjameš, naj bo to numerologija, horoskop ali karkoli že. Pred časom probal tudi z numerologijo izbirat številke za loto.Največji dobitek je bil za dve šteki Marlboro... Ker sem sitna. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/012.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 ker zadnje čase samo nekaj letim in nimam nobenega časa, tudi sem ne pridem kaj posebej pogosto. moja metla je nekam fuč, zato se tudi premikam malo bolj počasi. no, ali pa je z metlo vse v najlepšem redu in bo treba preklopit na kakšno drugo tehnologijo. no, ko že pridem sem kar po nekem trenutnem vzgibu kliknem na kakšno temo. tako sem ravnokar na tole. pa sem malo preletavala in vidim svoj nick. pa hitro šibam gledat v kateri temi že se je znašel. to, da je v temi izbira imena in ne v neckermanovem katalogu ali kaj je že tisto, me je nekoliko pomirilo. potem pa sem videla tole:sam vilamalina je izvirno, ni nc teh ostalih asociacij zraven..pa ni tok nekak *na silo* al kako se slis tole sonca. marsa, a se ti dopade moj nick? sicer pa lahko še mimogrede povem (ker kdove kdaj se bom spet kaj mimo pripeljala) kakšno je bilo moje prvo srečanje z mačoninim novim nickom.gledam objave in vidim, da si je ena nova namestila mačonino osebno fotografijo. pa se mi je zdelo totalno butasto. sem jo že skoraj šla zašpecat, ko sem videla da je bila pri meni na obisku, pa sem šla k njeji pogledat kaj da je zdaj to, ko sem videla, da ima v svojem profilu moj komentar, potem mi je bilo nekaj trenutkov najmanj jasno, potem sem pa počasi splezala iz te zmedene godlje. a se je treba res globoko spustit, da lahko potem gor priplezaš? očitno ne samo, da bo treba preit na nove tehnologije, ampak mi je šel tudi kak čip, če ne kar cel disk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 eh ste čudni. saj sem si ga zase zbrala, ne zaradi vas. se boste že navadli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Vilamalina tudi meni zveni lepo, drugače so mi pa smešni tisti odštekani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Vilamalina tudi meni zveni lepo, drugače so mi pa smešni tisti odštekani. še malo, pa se bm stopila... da pa bo nekaj na temo. danes se me je prijelo ime smetka marjetka (to je una tetka od frackov). za en dan je bilo kar zabavno. zdaj pa dost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Ker sem sitna. hmmm pomanjkanje vitamina S! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Da se še jaz pritožim mačona je mačona pa mačonka pa mačka. kar se mene tiče. pri tejle vili se vedno na une frke ljubezenske spomnim ma men tud tale Aliana vmes bil že čist mim pa bi menjala pa kaj bolj eksotičnega bla.. pa itak je zdaj že čist čudn, da bi svojemu otroku tko dala ime, kokr je blo v planu, če je pa moje tole... sam.. ma ja, sej Sabina mi tud ni bil všeč v najstniških letih, pa ga zato še nisem šla menjat... tko da ostajam tle pri tem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 mačke mam še zmeraj rada ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 kaj si bla pa prej Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 diaspora.... anarcho-crust band s finske a res... ful se te nič ne spomnem. je pa res, da mi daje diaspora prvo asociacijo na židovstvo in s tem zelo malo možnosti za branje. tut benda ne poznam... starc pač Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ojoj... dej link, če so na youtube pa kaj znaš ti finsk? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.