MUCAMACA 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Ne v real lifu dobiš zraven še originalni paket;celo telo in obraz. In oči- in te so pri meni pač tipično škorpijonske, tako da bi mi kdo lahko rekel mucamaca, samo če me ne bi gledal v oči. A gozdiček? A tako temu rečete v tvojem kraju? Ma, nisem vedla, hehe.No sicer pa, SCO v 8.hiši.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 zakaj anakonda?sem že pri živalih povedala, da nima nobene veze s kačami, enostavno mi lepo zveni v ušesih, ne vem zakaj, nekako kraljevsko, v glavi se mi slika povezava z starimi civilizacijami. ah saj ni važno, melodično ime je, nima pa nobene veze z mojim pravim imenom. kako sem si ga pa domislila? ma, je kr uletu. http://www.dvdfutar.hu/media/dvd_00315.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Nick LUNCA mi je kar padel, ker me zanimajo zvezdice bolj kot kaj drugega. Tudi drugi v službi so me vsako jutro ogovarjali:" kako pa kaj lunce???"Zato pri izbiri nicka sploh nisem pomislila na kaj drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Ali pa Aleksander Dimitrijevič - Pokowc. huh, marska, ne mi s takimi, poglej kaki priimek je, noi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Saj glih zato. Da je cimbolj hecno in da cimmanj pase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Contesa, tole je pa hecn. Nekej dni nazaj sva se z enim z našga foruma menila o mojih koreninah... jest tud contesa baje...na pa padeš ti tuki gor direkt s tem je neki contesastga v zraku, očitn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Nekje sm ga staknu,........hm.......kje?...........nevem mi je pa všeč Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 con-tessa mateja dej she ti svojo sliko objau je pa itak u okenchku Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Nekje sm ga staknu,........hm.......kje?...........nevem mi je pa všeč Artem, a ima to kakšno zvezo s firmo Artem? (Sam tko vprašam - iz firbca. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 con-tessa mateja dej she ti svojo sliko objau tale je s sprehoda tale, hihi, no, tuki me je fotograf mal presenetu tale je iz osebne tale, hmmm, aja, tale pa s trajekta :OO!: tvoja contessa zrinska Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 contesa mateja ona s trajekta....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tako babo bi jst skos ma rozhichke tut na prechko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Naky - iz osnovne šole, kjer smo štiri sošolke si nadele "partizanska imena" in sicer prvi dve črki imena + dodatek ki.Drugače sem pa Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 ona s trajekta....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaluštna ne...taka mal free...veter u laseh pa zasanjan pogled sm tlele u arhivu najdla eno tvojo iz otroških let isti on Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 to be free Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 joj Mateja super si te smajlčke pokombinirala! evo me s tankain nisem tanka... me je krneki skuptak so mi dali ime po atejine vem kje jim je hodla domišljija...pa meni takrat, ker sem tako iskreno napisalasvoje ime:Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 http://rcum.uni-mb.si/~upa03110b/meseci.htm http://web.s-gim.kr.edus.si/projekti/timko...E_POMENimen.htm http://www.mama.si/imena/imenameni.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Astra...zvezdica seveda... Astro...pa zvezde...pa... Me je pa mal zbodlo...ko mi je en povedal anagram...besede astra... astra....stara... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Vem, sam...ce smo ze pri anagramih...Kaj pa - Rasta? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 vem, sam...Kaj pa naj jaz pol recem ('sarma')? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 hehe astra..... izpeljave so diuje: astra-ea...boginja pravichnosti,astra-galizontes...kockarji,astra-ngulo.....zadaviti, zadrgniti, obesiti... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Domnevam da je naš aakhutek veliki poliglot. Če si dober v jezikih, mi lahko poveš kako se pravilno napiše čevapčiči, mekani ć ili tvrdi č. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.