Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

j*beš babnce x:Dx

anarhistka po duši... pol bi bla midva glih za skup... jst bi meu čez teorijo, ti pa prakso xokkx

mislem... oi poloi alpa cras je men finščina... majke mi. kar se anarho panka tiče mi pade na pamet sam god save the queen pa podivjana množica. nasledn dan pa vsi sklonenih glav u fabrike švicat x:Dx j*beš to... že več nardiš če življenjepis proudhona prebereš x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

don't burn the witch... burn the rich x:px

kako jodlajo ti škoti

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

jap... tut pank ni več tist kar je biu... zdej je acid-pank. a si ti to zamisleš. jst bi vzeu vse tiste pankerje tam iz dvorane, jim pobral čike in flaše z rok in jih pognal u klanc na dilo, da bi šou ves ta acid vun. :vragec:

pol k bi bli pa zjebani do amena in mehki ko spužve, bi jim dal pa klasiko za after-party x:Dx

whatever... micamaca... predalčki, indentifikacije, nalepke... you name it :8):

xrainbowx

Fernando Pessoa

x:Dx

ma punk je bolj način življenja, pa magar če poslušaš slake x;)x

oz. kakor bi se temu pač reklo... nima veze. je pa lažje, če rečeš človeku da si diy anarho vegan x:Dx , bo kuj vedel, za kaj se gre (razn stari ateti x:Dx ).... pa ti ne bo treba za vsako malenkost posebej razlagat.... tko, če se ti glih mudi pa nimaš cajta x;)x

ojoj x:Dx

nič... grem raj še mal potrenirat... pol mam pa sestank x:px

lahko noč x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...