nimbus 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 j*beš babnce anarhistka po duši... pol bi bla midva glih za skup... jst bi meu čez teorijo, ti pa prakso mislem... oi poloi alpa cras je men finščina... majke mi. kar se anarho panka tiče mi pade na pamet sam god save the queen pa podivjana množica. nasledn dan pa vsi sklonenih glav u fabrike švicat j*beš to... že več nardiš če življenjepis proudhona prebereš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 don't burn the witch... burn the rich kako jodlajo ti škoti Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 jap... tut pank ni več tist kar je biu... zdej je acid-pank. a si ti to zamisleš. jst bi vzeu vse tiste pankerje tam iz dvorane, jim pobral čike in flaše z rok in jih pognal u klanc na dilo, da bi šou ves ta acid vun. pol k bi bli pa zjebani do amena in mehki ko spužve, bi jim dal pa klasiko za after-party whatever... micamaca... predalčki, indentifikacije, nalepke... you name it Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ma punk je bolj način življenja, pa magar če poslušaš slake oz. kakor bi se temu pač reklo... nima veze. je pa lažje, če rečeš človeku da si diy anarho vegan , bo kuj vedel, za kaj se gre (razn stari ateti ).... pa ti ne bo treba za vsako malenkost posebej razlagat.... tko, če se ti glih mudi pa nimaš cajta ojoj nič... grem raj še mal potrenirat... pol mam pa sestank lahko noč Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.