Vojko 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 ...pa še moja razlaga imena... nekaj toplega, varnega... glede 1 pa tole-loncek ni "prijel" na LN, mi je kar naprej javljalo napako in tako je - loncek1. Povej Ime, pa dobiš analizo. Lonček pač ni ravno pogosto ime. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Vojko, saj jaz bi te tudi vprašala, kaj pomeni ime Tamara, sam ne razumem angleško. So me v osnovni šoli učili angleško, v srednji pa nemško, pa me niso nič naučili... :xx!: Ooo, matematika pa mi je šla, to pa! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Vojko, saj jaz bi te tudi vprašala, kaj pomeni ime Tamara, sam ne razumem angleško. So me v osnovni šoli učili angleško, v srednji pa nemško, pa me niso nič naučili... :xx!: Ooo, matematika pa mi je šla, to pa! Tamara Človek se nauči sam. Drugi so mu samo pomočniki! Opis tvojega imena, pa je že nekaj strani nazaj. Vidim, da slabo spremljate forum - Ne samo ti, tudi drugi :xx!: Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Vojko - HVALA! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Opis tvojega imena, pa je že nekaj strani nazaj. Vidim, da slabo spremljate forum - Ne samo ti, tudi drugi :xx!:Ja, to pa res - ne preberem vedno vsega, ker je tega preveč. Sem pa našla opis na 3. strani in FUL TI HVALA! Bom dala prijateljici prevest. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Vojko - HVALA! Ni blema Mateja Sem malo čital tvoje replike na Indigo otroke.Vidim, da si zelo notri. Kul. Za imena pa je link Kabalarijci Pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Vojko, saj jaz bi te tudi vprašala, kaj pomeni ime Tamara, sam ne razumem angleško. So me v osnovni šoli učili angleško, v srednji pa nemško, pa me niso nič naučili... :xx!: Ooo, matematika pa mi je šla, to pa! Tamara Človek se nauči sam. Drugi so mu samo pomočniki! Ja, Vojko, drži! Jeziki mi pač ne grejo... Sem pa imela vseeno dobre ocene (4 in 5) tudi pri angl. in nem., ker sem se znajdla! Vidiš, kolk so šolske ocene nerealne! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 hvala tudi za link. reading imena sem se tudi jaz učila in mi je zelo zanimivo področje... o indigcih..jaaa... nekaj mojih člankov je menda še gor na luninih novicah Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Vojko, saj jaz bi te tudi vprašala, kaj pomeni ime Tamara, sam ne razumem angleško. So me v osnovni šoli učili angleško, v srednji pa nemško, pa me niso nič naučili... :xx!: Ooo, matematika pa mi je šla, to pa! Tamara Človek se nauči sam. Drugi so mu samo pomočniki! Ja, Vojko, drži! Jeziki mi pač ne grejo... Sem pa imela vseeno dobre ocene (4 in 5) tudi pri angl. in nem., ker sem se znajdla! Vidiš, kolk so šolske ocene nerealne! Ah, saj vem, Tamara. Oprosti, ker sem se pametnega naredil. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 hvala tudi za link. reading imena sem se tudi jaz učila in mi je zelo zanimivo področje... o indigcih..jaaa... nekaj mojih člankov je menda še gor na luninih novicah Hvala Meni je veliko bolj zanimivo - osebno! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Ah, saj vem, Tamara. Oprosti, ker sem se pametnega naredil. lp, VojkoSaj ni tako zvenelo! Si me samo popravil, ker sem napisala, da me niso nič naučili! V bistvu pa se jaz nisem nič naučila. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Meni je veliko bolj zanimivo - osebno! tud men... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Za imena pa je link Kabalarijci Pozdrav, VojkoEj Vojko, mam en problem Tole je verjetno ameriška varjanta, k pa nima šumnikov. Mašinca ma pa š tut v svojem pravem imenu. Kak predlog? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 mašinca - deluje na "sh" Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Kaj pa če bi hotla za mojga moža pogledat k ma ž? A deluje tut zh? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 ZH-ja pa v glavnem ni (nisem vsega preverjala)... mogoče je pomen enak kot pri tuji različici imena... ne vem, to bi Vojko bolj vedel... ... samo potem je najbrž spet treba vedet, kakšno je naše ime prevedeno v tujega... Tomaž/Thomas/Tomas.??? Matjaž/???? Jože/??? ...na, mi hitro zmanjka tukile Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 ... samo potem je najbrž spet treba vedet, kakšno je naše ime prevedeno v tujega... Tomaž/Thomas/Tomas.??? Matjaž/???? Jože/??? ...na, mi hitro zmanjka tukile Matjaž mogoče MathewJože ... Joseph, Joe Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Joze: John Wayne Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Za imena pa je link Kabalarijci Pozdrav, VojkoEj Vojko, mam en problem Tole je verjetno ameriška varjanta, k pa nima šumnikov. Mašinca ma pa š tut v svojem pravem imenu. Kak predlog? Mašinca Za tistega, ki razume numerologijo, najbrž ni težko.Sem sam že razmišljal o tem, vendar se na kabalističnonumerologijo spoznam premalo in menim, da ta numerologijazares velja le za jezik v katerem je nastala - torej najbržhebrejščina. Vendar si lahko več o tem prečitaš na straniKabalarian Philosophy lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 mašinca - deluje na "sh" Menim, da ni tako preprosto Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 O čšž..jih sva govorila z Numnumom v temi Numerologija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 mašinca - deluje na "sh" Menim, da ni tako preprostoups! Mateja, calm down! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 A je tle še kak nesrečnež k ne ve kako bi napisu svoje č-je pa š-je pa ž-je? Jest sm čist nesrečna. Mam š v imenu, ž v enmu priimku, in š v drugmu. Moj mož ma pa ž v imenu in š v priimku. In kaj nej jest zdej s to zmešnjavo? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Mašinca, sem šla prebrat vse poste v temo Numerologija... jah, preberi še ti, mogoče boš kaj bolj vedela, kaj s tistimi č,ž,š... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Ja, s čšćžđ..ji so pa res frkice vcasih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.