Mateja 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 ... so res, ane... vidim, da tukaj tudi numerologi niso čist enotnega mnenja, kaj z njimi... v takih primerih potem jaz kar svojo špuro užgem prosto po Mateji ... naprimer, pri readingu imena, pa se upošteva oboje, vsaj jaz... (ma saj, ponavadi preštudiram razpoložljivo literaturo, potem pa... če mi tam kaj ne špila, naredim po svojem občutku... in sploh nisem primerna za prodajat kakšne filozofije naprej, ker vse malo po svoje ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Mmmm, jaz sem si pa čisto spontani izbrala ime, ni mi bilo že od nekdaj všeč, niti nikogar s tem imenom ne poznam (razen sebe honorarno), očitno je bila moja intuicija na delu, je pa slikica iz moje osebne zgodovine - nepogrešljiva, I love it... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Sem hotela ubosti nekaj kratkega in jedrnatega.Pa poskusim en nick - že zaseden.Drugi - isto.Potem si pa mislim, 'Potem naj bo pa nekaj, česar se sigurno ne bo zmislil nihče drug', pa mi je prišla na misel ena stara zgodbica - in to je to. Aja, zgodba:V 'davnih časih', še preden so me prvič poslali v šolo, smo s starši kampirali nekje v Dalmaciji, poleg nas v prikolici pa francoski par z manjšim psom. Normalno - kuža in jaz sva se takoj poštekala in postala nerazdružljiva, tako da odraslim že ni preostalo drugega kot da navežejo stike. Moji so lomili malo nemško, soseda pa na srečo tudi, tako da je nekako šlo. Pa je naneslo, da so vprašali po mojem imenu. Očitno se jim je izgovorjava zdela preveč komplicirana, pa se oče znajde in nariše na kos papirja pikapolonico. 'Aaa, coccinelle!' sta bila navdušena soseda - in tako sem za tisti čas postala Coccinelle - pikapolonica. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Jaz sem pa pri prijavi pomislu kdo bi rad bil... Pa mi je Peter Pan padu na pamet:1. Živi v deželi kjer ni pravil odraslih, ki sem jih v zadnjem času zasovražu2. Zna leteti - parkrat sem sanjal da letim in je bilo nepopoisno Evo, to je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Hello! ŠPELA - KRISTALKA,ker so mi všeč kristali in se z njimi ukvarjam....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 jaz mam nick po siddhartinem najbol izvirnem imenu za album NORD ime mi je pa urša Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 :)x : : kok mate tu svetovne smeške ej Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 jaz mam nick po siddhartinem najbol izvirnem imenu za album <span style='font-family:Times'><span style='font-family:Courier'>NORD</span></span> ime mi je pa urša Zakaj pa nisi pol Nord-a ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 My nick name is......Mick......and I like it ..... Nevem zakaj dobim na to asociacijo, I know it's only rock'n'roll and i like it"... od enga druzga ali istega Micka... Jaz pa sem svoj nick dobil, hm nič iz ljubezni, hehe, kot vsaka dobra stvar pri meni izhaja iz ljubezni, to je bilo konec osmega razreda, moja prva ljubezen Nina, (sicer nimam danes dobrega mnenja o njej, škorpijonka in a bitch, ampak hehe, blazno se mi poklapa arabska točka za ljubezen, ko jo mam točno na njenem soncu...... ) ker pa pač sem moškega spola dobim ime El Nino, iz španskega El Nina in El Nino, deklica in deček, prej sem mel mislim da dva nicka, Lt. Grbec, dr.Grbec, včasih zraven še [JNA], tako kot tudi sedaj se dobi moj nick kdaj kot El Nino[JNA], spet zgodba iz Oš, ko smo meli s prijatelji klan, JNA, hehe, vam pa ne zaupam kaj pomeni, prva črka pa je Jure, to je moje pravo ime, pravzaprav nevem zakaj nisem dal tega nicka gor na lunin net, no ja očitno sem bil takrat ko sem se prijavil na netu enostavno povsod El Nino, na ircu in to, Moja podosebnost, hehe, sicer pa moje Polno ime bi bilo Jure Hoenigman Grbec (Hoenigman po mamini strani....), Hehe še malo širje Jure Ferjančič Hoenigman Turk Grbec, hehe, lahko pa preprosto Jure El Nino Hoenigman Grbec, ampak to je vse skupaj predolgo, za prijatelje za kere je dobro le najboljše sem Jure, za znance Grbec, za sem pa ke kako punco pa tud srćek, metuljćek, katera koli med sladkimi stvarmi, in, hm kaj sem že bil zadnjič, hehe, bom ohranil zase kaj se rima na Jurc.... , ti ej Marsa, kako spremeni človek svoj nick a se sploh da jaz bi bil spet Jure, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Oj, El Nino thanx, ko si mi izbrskal temo tole zdajle, ker sem pozabila, kaj ze tocno moram zdruzit... oz. kako je ze s to temo... ker je imela prvotno ime: Os. ime - ali nekaj takega, pa sem potem klela, ko sem kaj takega iskala ponavadi.. in zdaj je tu, vse zdruzeno in na broju... Tole..Ne, to se pa ne da. Mislim, se da - vpises se kot Jure in pac. Imas 1 objavo. Itd ----> 2, 3 , 10, 20, 45... Drugace pa se v ime ne da posegat, to je edino, cesar se ne da spreminjat.Ce se kdo zmoti ali kaj, potem se vpise na novo, ker lahko samo brisem clana - to pa lahko. Na njegovo zeljo ali po lastni presoji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Nice avartar, Kristalka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Hoj Pričakujem kaj malo objav v tej temi na račun razjasnitve Nicka - saj konec koncev vemo zakaj in čemu služi. Zato, da se prikrijemo, da pokažemo še drugi, tretji itn jaz itn. Sam sem izbral nick Vojko, ker si želim, da me poznate pod pravim imenom - in je bilo to zavestno in premišljeno dejanje. No, saj včasih mi je malo žal, da nimam še kakšnega, da bi primazal kakšno sočno izjavo pri tej ali oni temi - pa vidim, da je čist ok, saj po kratkem premisleku vidim, da je boljše tako kot je. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 No, saj včasih mi je malo žal, da nimam še kakšnega, da bi primazal kakšno sočno izjavo pri tej ali oni temi - pa vidim, da je čist ok, saj po kratkem premisleku vidim, da je boljše tako kot je.Full pozitivno, Vojko ... Če bi ti res bilo žal, bi že imel 3ji nick ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Nice avartar, Kristalka TNX! Sej misliš tegale z miško! Lahko ti enga miško-tiger po majlu pošljem, če ga želiš menjat. sicer pa mi je tud tvoj všeč!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 jaz mam nick po siddhartinem najbol izvirnem imenu za album <span style='font-family:Times'><span style='font-family:Courier'>NORD</span></span> ime mi je pa urša Zakaj pa nisi pol Nord-a ? Kr ji je to bolj všeč, pa kr ni hotela spreminjat naslova, pa kr je ful fanica od Siddijev!! Kr mene vprašte, jaz vse vem (VSAJ O NORD) ! Nord moja frendica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Nice avartar, Kristalka TNX! Sej misliš tegale z miško! Lahko ti enga miško-tiger po majlu pošljem, če ga želiš menjat. sicer pa mi je tud tvoj všeč!!! Zaenkrat še ne čutim potrebe po tem, da bi ga zamenjal ... če pa, pa se ti oglasim, če ne bom nič našel ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 primejdunej, hehe kako dober primer, saj lohk da sem egoist, ampak nehote in nevede sem pa altruist, hehe, zanimivo je tko, zavest sonce oven ego, podzavest luna tehtnica, manj ego... no ja vse se da naučit, čeprav to je blo pa res nehote hehe, primejdunej, me že mall bega tisti hehehe hahaha hehehe haha, od borismja ker hehehe bojda da je hud manjvrednostni kompleks al kaj že, darn, še to da bi si nakopal, to je skor tko kt aids, ene parkrat so bli tik pred tem da dobijo zdravilo sedaj pa so tako kot pred 20 leti 5 let do zdravila hehe. .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 jaz mam nick po siddhartinem najbol izvirnem imenu za album <span style='font-family:Times'><span style='font-family:Courier'>NORD</span></span> ime mi je pa urša Zakaj pa nisi pol Nord-a ? Kr ji je to bolj všeč, pa kr ni hotela spreminjat naslova, pa kr je ful fanica od Siddijev!! Kr mene vprašte, jaz vse vem (VSAJ O NORD) ! Nord moja frendica točno tak Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ker imamo kar nekaj novih članov, bi bilo morda zanimivo,če kdo še kaj sem poda Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Aira... sem videla na eni knjigi ima Aira Miška... bilo všeč &... here I am Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Coccinelle - (da najdete takole kaj)... Aira - saj najbrz ves - a vseeno povem, ko si jo ravno omenila - sem videla v eni temi, da ste omenjali Marka Pogacnika - Aira Miska pa je njegova hci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ko smo ze pri imenih in vzdevkih.... Zasto si grbavac pusta brkove ?Zato da ga zovu brkic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 p.s. Zakaj pa si ti krokodil? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 p.s. Zakaj pa si ti krokodil? Da lahko kakšno ribico požre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.