Skoči na vsebino

Izbira imena

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 478
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mene pa je zanimalo, odkod Ska-Vi? Kaj to pomeni?

Ena imena so sicer izvirna morda, a blazno dolga, kar je nekoliko tecno, ce hoces komentirat tej osebi...

Eni nicki mi sploh niso jasni, ampak saj je vseeno - zakaj pa bi mi bili 'jasni', konec koncev... x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

so you must listen very carefully... x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx x:Dx policaj tut...če si ga poslušal v angleščini...ha ha ha...kva je blo to dobr... x:Dx x:Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ua...men je bla pa ona tut huda...Onion soup...with Gin... x:Dx x:Dx x:o)x

Hm a sem sploh že bil zaljubljen v kako M.

Michelle, ma belle.

These are words that go together well,

my Michelle.

hm primejdunej da ne ... huaaa tolk črk tako malo časa.... :sori: :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

edin una tastara..k je bla v postelji..vidt je nism mogla x:)x

Jaz tudi ne - praviloma me motijo duhoviti starci, 'inventar' tale, in duhovicenje otrok... so pa seveda izjeme...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

super.. Upam, da jim bo otrok podoben...  x;)x

x:)x  x:)x  x:)x

:eek: Znova, WB x:)x x;)x

Heh. xcivx

Picasso

x:)x na osnovi česa si zbereš ime s katerim se pojavljaš v forumu? :inocent:

Svoj nick sem izbrala po čist brezveznem, ko sem iskala nekaj o horoskopu pa me je vrgl na lunin net pa sm se mogla registrirat in prva stvar devica- kar sem po horoskopu.

Po moje ena najbolj bednih imen tule, ga še z velko nism napisala. Za mačono sem misla, da izhaja iz mačo, pa vidm, da se motim xupx , Ska- vi sm misla vprašat, če posluša ska, aakhuta če velik kiha, Marso, če je oven po horoskopu, eeee, Airo, če ji je Iris ime, kr mam frendico Iris, pa jo tk kličemo, eee za Micka pa še zdej ne vem, a je kot mick-eni, al ameriški Mick ,pa še ful ljudi sm misla vprašat po njihovih nickih, tk da tale tema je glih priročna. :palec: :palec: x;)x

Sm pa skor zmeri narobe sklepala z nicka na osebo, tk da upam, da se to sam men dogaja x;)x x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Oj, Devic, men se pa niti najmanj ne zdi - eno najbolj bednih...

Tole je bedno, kar pravis. Cisto kul nick je, da ves, simpl, zemeljsko, vseeno tudi si...

Seka ti predvsem Luna v Skorpijonu, a jaz pa te kar precej vidim v Devici... vseeno...

Ne, jaz pa nisem Oven, sem pa zadnjic sele pravzaprav postekala, da je moj nick v bistvu 'glavni krivec', da mi nekateri pripisejo Ovna - ker to se mi recimo prej (ko ni bilo neta, ko sem folk v glavnem spoznavala v zivo, osebno) sploh ni dogajalo, vsi so nekako me ze poznali. :D

Ce ze, so mi poleg sco pripisovali dvojcka in vodnarja.

Tule na forumu in na netu pa je ze veckrat padla taka asociacija in zdaj stekam, da je tudi (ali pa celo predvsem) zaradi imena. :)

Sicer sem riba - zelo 'nemarsovsko' skratka. x:o)x xDDx x;)x

Picasso

Ha...numerologija je pa moja strast... x:Dx x:Dx x:Dx moje dekliško ime št.13, naslov št.13...čeprav imam kluč št.2 in 7...

Ime si pa spreminjam tut že dve leti...da bom kompatibilna sama s sabo...pa ne pridem do urada :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx

Kdo v angelski hierarhiji bi me slišal zakričati?

In tudi, če bi me kateri od njih pritisnil na svoje srce;

preveč močno bi delovala njegova navzočnost name;

podlegel bi ji.

Od tod x:)x

Huh...moje krstno ime...Marija...mi ustreza zato, ker priimka ne bom spreminjala x;)x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...