Šeherezada 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 Kam se hodite hladit v teh pasjih dneh? V morje, reko, jezero....ali kar doma v domačem bazenu? Jaz kar v morje; če lahko to beznico pri slovenski obali tako imenuješ. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 SEM KR DOMA ZA EKRANOM, PA NA KOLO KAKO TURO FURAM, AL PA DIREKT V GOZD RAZISKOWAT DIWJINO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Bravo, Pokowc, pametno se mi zdi, goziček, hlad in blaženi mir-samo tako se človek lahko zrelaksira.Za na morje je pa verjetno že na cesti taka gužva, pa predenj se do dol pride, pa pol še gužva, cviljenje in pokakovanje čez ljudi na plaži....Samo če je full energije. Priporočam hribe, počte se kje pod Vršičem pr Pišnici pod kak drevček in uživajte v žuborenju vodice.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 15. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2003 Vi ste zagotovo v bližini kakih hribov, mi se moramo tja pelat uro al dve. Sicer bi zamenjala z vama. Ravno sem prišla s plaže, gužva totalka, polno Italijanov (ki so me zaparkirali, tako da sem komaj prišla s parkirišča), vroče za znoret, nikjer sence, ironija pa je v tem, da še plačat moram tole. Sreča, da grem na dopust na Gorenjsko. Komaj čakam! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 JA, pol ti pa želim, da bi čimbolj polno izkoristila čas med dopustom,nafilala batarije...Ja, s Pokowcem bi lahko res kasirala kake provizije za reklamo, ki jo delawa za Gorenjsko, glede na to da sva oba Primorske krvi.....sicer je pa to tako, da itak nihče ni od nobenga in meje smo si sami zmislni, energije pa potekajo glih tako, tud če se kao neki prtožujemo..... ane!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 mah rajš mam mejo, de ni buljenja radovednih zijal˝..... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Evo mene, k sem ravno z Gorenjske. Kam sem se šla hladit včeraj?Na Gorenjsko- a ste zmešani, vsak kvadratni centimeter jezer je zaseden. Če kaj, potlej priporočam reke: Sava, Sora (pa fajn se umijte potlej, da ne dobite kakšne alergije.) Morje? Folk se je vozil po štiri ure in več v najhujši vročini,,, :xx!: :xx!: :xx!: tam pa potlej gužva in vročina... Ne, včeraj sem bila na Rakitniškem jezeru. Se mi je skoraj Marija prikazala: hladovina, sence, kolkor hočeš, hladno (no še kar) jezero, vetrič, nobenga drena v primerjavi z drugod.. pa vsaj 6 C manj kot v LJ kotlini ali na Gorenjskem. Pa slišim še pripombe za Iški Vintgar. Pa vi Ljubljančani in ostali sploh veste, kaj imate pred nosom? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Počas bomo tud mi, k delamo za vikende pršli na svoj račun- ob nedeljah lepo po šihtu doma mal počit, med tednom ob fraj dnevih pa kam na lepš, se shladit...takrat ste večinoma po službah, pa mamo več miru.. Ob vikendih res vsi iz mest navalijo na jezera in reke, moram pa rečt, da eni ste full uvidevni in imate odnos do narave, vsega....eni pa totalno ...kaj naj rečem, mal vas je za okregat!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 doma v bani, Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Iški Vintgar ja, ja tam pa je lepo. Jaz sem bicikliral po gozdnih poteh Jelovice. Zajeban k svi'na . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Jaz in moj dragi sva si pa v soboto pozno popoldne privoščila osvežitev (brez otrok - prav pasalo je) v Radovni v malem zbiralniku vode, kjer so včasih kopali kredo. Voda je tudi zelo zdravilna (sploh za mastno in aknasto kožo). Bilo je čudovito. Ujela sva tudi sončni zahod in plavala sva med žabjimi pupki, ha, ha! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Jaz in moj dragi sva si pa v soboto pozno popoldne privoščila osvežitev (brez otrok - prav pasalo je) v Radovni v malem zbiralniku vode, kjer so včasih kopali kredo. Voda je tudi zelo zdravilna (sploh za mastno in aknasto kožo). Bilo je čudovito. Ujela sva tudi sončni zahod in plavala sva med žabjimi pupki, ha, ha! a sta se šla naturalista? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Sanjam o bazenu. Prav naštudirano imam že vse. Kje bo, kakšen, celo koliko bo stal. Ker - pa še zdaj ni dovolj keša - sanjam pa še vedno, sem sprejela rahel kompromis. Pravzaprav tako glasno sanjam o bazenu, da sta se me usmilila, kar moja starša. Vsaki pol da bosta dala za tistega okroglega. 90x350. Jaz pa za mivko . Samo zdaj ju moram malo pocukati za rokav - da ne bosta pozabila Toplice zaenkrat odpadejo - gužva in še drage so, je pa tu kar prikladna Drava. Se letoš še nismo kopali, lani pa. In je bilo kul. Lani sem po 15 letih šla ponovno v Dravo. Sem namreč že tonila enkrat - pa še noseča bila. Prvič. Previdno v deročih vodah x!x Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Eh... :xx!: Blagor vam...morje, pupki, bazeni, obala... :o|o: A jaz se naj pa v Ljubljanici namakam ali kaj? je pa res - iski vintgar je dbest...Samo... Nataly - jaz pa sem se lani v Krki na Kostanjevici, pa je bilo nad.Na Rkaitni v jezeru pa malo manj, ker sem se ufurala, da smrdi po mrhovini.Ne maram stojecih voda.Morje al pa reka. Al pa nic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Jaz in moj dragi sva si pa v soboto pozno popoldne privoščila osvežitev (brez otrok - prav pasalo je) v Radovni v malem zbiralniku vode, kjer so včasih kopali kredo. Voda je tudi zelo zdravilna (sploh za mastno in aknasto kožo). Bilo je čudovito. Ujela sva tudi sončni zahod in plavala sva med žabjimi pupki, ha, ha! a sta se šla naturalista? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 in ... čez dan za ponoret, prejšnji teden bila totalno neprespana... sopara med tednom je ubijalska, spanje ponoči nemogoče... En dan sem šla celo s kolesom v službo, da sem se zbrihtala.. drugače bi povzročila še kakšen kreš.. Ha, kako se hladim. ? .. na kolo .. za zdravo telo.. v bližnji hrib, je bilo prav prijetno. Sploh v soboto , po petkovem dežju. precej je bilo sicer polomljenega , ampak zrak je bil pa prav super Torej, da bi se vozila na morje, ..uf,toliko mi pa vročina še ni udarila v glavo. Moj avto nima klime.. si predstavljate ta dveurni šok za moj telešček Enostavno sem si želela dežja, dežja... hladnoče... Po mojem je tudi na obali "za crkn't"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/49/849_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.