jernej1 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 razmisljam o nakupu kreme za porjavitev-kaj so prednosti in slabosti in ali se je potem se vedno dobro(za kozo) soncit,a ma kdo kej izkusenj s tem?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 Prednosti kreme za samoporjavitev so, da si čez 3 ure že zagorel, oz, če se namažeš zvečer si zjutraj rjav. Dobro si je pred tem pripraviti peeling. Je pa mal problem, ker moraš biti zelo previden pri nanašanju. Zelo dobro jo moraš vtreti oz. vmasirati v kožo, drugače si lahko lisast in to ne moreš odstranit. Pri nanosu moraš paziti tudi na obrvi, lasišče, komolce in po nanašanju si moraš temeljito oprati dlani. Jaz sem jo letos uporabljala, zdaj pa že imam malo barve od sonca in je ne uporabljam več. Seveda si potem tudi lahko na soncu, vendar ta krema nima zaščitnega faktorja. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jernej1 14. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2003 rika:a pol ni nc slabo za kozo ce se pol se soncs k mt mi neki tezi da ni dobr za kozo ce se se soncs Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 Jaz se takrat ne mažem, če se sončim /npr. na morju/ Sem pa še zdajle prebrala navodila in nič ne piše, da se ne smeš sončit. Ko to uporabljaš si tako tudi hočeš ali nočeš na soncu, zato ne more biti škodljivo. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Jaz kremo za samoporjavitev sem uporabljala samo za obraz, ker če si namažeš celo telo boš bolj podobna zebri kot človeku, pa še perilo boš imela umazano, da ne govorim o rjuhah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Pomeni to, da krema za samoporjavitev potem takem ni namenjena samo ljudem oziroma je vsestransko uporabna? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Priporočam, da si kupiš 5 kg korenja pa ga lepo surovega jej. Povsod se baši z njim. V avtu, v službi, na žurki, na WCju in porjavela boš ravno tako. Ralika je , da korenje nima barvil, tovrstne kreme pa jo imajo. Prednost je pa seveda ta, da ne boš lisasta, če greš zdaj na trg. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 O - Bravo, Andres! Sem se glih prej smejala 'rjuham'. :>))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Orhideja, ne vem katero znamko si uporabljala, da je bilo vse umazano, ker sicer ta krema ne gre s kože, razen če si pripraviš peeling. Prav tako nisi lisast, če se namažeš po navodilih in kremo temeljito vtreš v kožo. Men se pa obraz zdi še najbolj komplicirano namazat. Tu je lasišče, pa obrvi, pa ušesa. Jaz si še zdaj mažem noge in imam prav lepe in lepo rjave, do dopusta na morju se bom še mazala.Me pa zanima jernej1, če imaš že kakšne izkušnje, ali si nabavil in uporabil kremo? Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Globin uporabi(je za usnje),boš ziher črna. Mah,kemija ostane kemija,sicer pa še s soncem ne gre več pretiravat,....drgač pa te bojo dedci glih tako opazli,...če si fejst,...al si mlečna al pa čokoladna,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 res je, pa še bolj je opazna sama flikca na telesu tut zame ne velja farba v nek elitni videzni predal´,mora bit telo tut kožno zdravo.a ni več modern bit bolj bel kt pa zasmojen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aljalja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Kreme za samoporjavitev so neskodljive, sam dobro moras izbrati. njihove aktivne snovi se vezejo v zgornjih plasteh povrhnice, v celicah keratinocitih, tako da navzven obarvajo kozo. Taka zagorelost traja nekja dni, dokler se z odmrlimi celicami povrhnice ne "odlusci". Pred uporabo naredi peeling telesa, lahko ga sam namesas, lahko pa kremo za lazje nanasanje zmesas z mlekom za telo. Ce gre za celo telo lahko delas z rokavicami, da se izognes obarvanim dlanem. kupi kremo v obliki spreja, malo povprasaj, da ne bos prevec rumen, odvisno je od kreme do kreme. Pa preber navodila oz. se pozanimaj, kako se najlepse namazat. Mirno gres lahko na sonce, ker nima krema veze s soncenjem, samo taka zagorelost je umetna in te bo sonce ozgalo tako kot da bi bil bel, zato se namazi z zascitnim faktorjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 korenček je zakon......... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 He - zadnje case ga ful pojem, pa ne zaradi rjavosti... to sem ze itak zadosti... sem bolj svetle polti in mi je to vsec - nocem biti zapecena suha figa. Pojem vsaj dva korencka, eno breskvo in kake tri paradajze dnevno. Zakon! Polt - mega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Priporočam, da si kupiš 5 kg korenja pa ga lepo surovega jej. Povsod se baši z njim. V avtu, v službi, na žurki, na WCju in porjavela boš ravno tako. Ralika je , da korenje nima barvil, tovrstne kreme pa jo imajo. Prednost je pa seveda ta, da ne boš lisasta, če greš zdaj na trg. Andres Še prej pa preveri, ali si alergična na škropila in gnojila uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Priporočam, da si kupiš 5 kg korenja pa ga lepo surovega jej. Povsod se baši z njim. V avtu, v službi, na žurki, na WCju in porjavela boš ravno tako. Ralika je , da korenje nima barvil, tovrstne kreme pa jo imajo. Prednost je pa seveda ta, da ne boš lisasta, če greš zdaj na trg. Andrestole s korenjem sem probala pa bla čisto rumena.Vsi so menili,da imam najmanj virusni hepatitis....tudi oči sem imela obarvane... Korenja,za porjavitev,res ne bi priporočala... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 He - zadnje case ga ful pojem, pa ne zaradi rjavosti... to sem ze itak zadosti... sem bolj svetle polti in mi je to vsec - nocem biti zapecena suha figa. Pojem vsaj dva korencka, eno breskvo in kake tri paradajze dnevno. Zakon! Polt - mega! Marsa, s paradajzi sem se pa skoraj zastrupila....zunaj čudovito rdeči,znotraj čudovito zelenkastordečkasti....bom počakala na avgust Vsako leto pa se proti koncu junija odpravim na morje dar si naberem barve in tako v stilu paradiram preko poletja Letošnje leto je ,ta dolžnost, že za mano. Pri sadju pa sem,trenutno,na barovnicah in samo upam,da se ne bom nalezla njihove barve Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Cveka - Tocno vem, kaj mislis oz. se pomisli...A bodi brez skrbi - paradajza, ce ni pravi, ne jem in ga celo ne maram...Tale o katerem govorim, je PRAVI paradajz - vsako leto ga ze 3 ali 4 leta zapored kupujem samo in izkljucno pri enem cloveku - in zame je zakon..In ko folk je oz. kupuje rumene ali zelene in strzenaste paradajze, jih samo pomilujem....Jaz ga obozujem (tega ali recimo hvarskega), sicer pa ga ne maram - to, kar je po mercatorjih in po stantih uvozenega... temu jaz sploh ne recem paradajz..Res - kake 4 leta ga jem vec mesecev po dve do tri kile na teden... Tak paradajz, kot se ga spominjas in si ga predstavljas... kar tak sladek, okusen... njami. Malo jem - pa mi sede, ker ima veliko kalija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Lepo, se bom jeseni po barvi ločila od vas. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Cveka - Tocno vem, kaj mislis oz. se pomisli...A bodi brez skrbi - paradajza, ce ni pravi, ne jem in ga celo ne maram...Tale o katerem govorim, je PRAVI paradajz - vsako leto ga ze 3 ali 4 leta zapored kupujem samo in izkljucno pri enem cloveku - in zame je zakon..In ko folk je oz. kupuje rumene ali zelene in strzenaste paradajze, jih samo pomilujem....Jaz ga obozujem (tega ali recimo hvarskega), sicer pa ga ne maram - to, kar je po mercatorjih in po stantih uvozenega... temu jaz sploh ne recem paradajz..Res - kake 4 leta ga jem vec mesecev po dve do tri kile na teden... Tak paradajz, kot se ga spominjas in si ga predstavljas... kar tak sladek, okusen... njami. Malo jem - pa mi sede, ker ima veliko kalija.verjemi ali ne kupila sem ga v neki bio trgovini na Opčinah.Zagotavljali so mi,da je paradižnik zrastel in tja pripotoval iz Sicilije... Jaz trapa naivna ... V Ljubljani tudi jaz kupujem pri znani mi zelenjavarici tako,da presenečenj ni...je pa caka v tem,da paradižniki zore šele avgusta meseca in takrat jih dobim tudi pri njej...pa še eno dobro sosedo imam ..z vrtom in paradajzi seveda Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 Enkrat samkrat sem se namazala z eno pacarijo za porjavitev, pa sem bla sama kot korenje - vsi v službi so se mi smejali. Oranžna!Največja fora pa je bila v tem, da nanos ni bil enakomeren, tko da sem bla še lisasta zraven...Raj kr sonček! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 white is beautiful Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 white is beautiful Od Lune se pa itak ne porjavi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 ... tale letos tud zame Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Ja ja marša, citiraš svojo mamo a? modro modro, khm belo belo... haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.