Michelle 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Ja, druidika, tvoja polt je 1a. Bleščala se ravno ne bi Tole sem pa pozabla uporabljat zadnje čase...bom spet danes. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Men je tud bedno se mazat s kremo, da bom pol rjava. :xx!: V bistvu mi ni hujšga, kot, če pogledam žensko, ki je dobesedno črna od sončenja. Res, prov ogabno mi je. Pa se oproščam vsem navdušenim ljubiteljicam sonca, to je sam moje mnenje, ve se kr pražte. Mi je pa lepo, če si porjavel. Ne čist cigast. P apol, ko vidim, ko je ženska starejša, se ji kr vidi, da je celo mladost preždela na soncu, po 20 ur na dan, ker ima kožo še vedno celo rjavo in vso uničeno in gubasto, ko še ni bilo trba, da je tako. Jst sm večino časa bela, ker me drugače po večini samo opeče, rjava sm pa bolj poredko. Tko da...se nit ne trudim porjavet. Sem pač taka, kot sem. Sej veste, v starih časih je bela polt pomenila, da si plemenite krvi. tko, da se jst še dons s tem tolažim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 oh Pikica to je pa globoko ganilo moje srce.. Belo je lepo rjavo je drek Glede na to, kake volje si dons, ne bom nič komentirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Men je tud bedno se mazat s kremo, da bom pol rjava. :xx!: V bistvu mi ni hujšga, kot, če pogledam žensko, ki je dobesedno črna od sončenja. Res, prov ogabno mi je. Pa se oproščam vsem navdušenim ljubiteljicam sonca, to je sam moje mnenje, ve se kr pražte. Mi je pa lepo, če si porjavel. Ne čist cigast. P apol, ko vidim, ko je ženska starejša, se ji kr vidi, da je celo mladost preždela na soncu, po 20 ur na dan, ker ima kožo še vedno celo rjavo in vso uničeno in gubasto, ko še ni bilo trba, da je tako. Jst sm večino časa bela, ker me drugače po večini samo opeče, rjava sm pa bolj poredko. Tko da...se nit ne trudim porjavet. Sem pač taka, kot sem. Sej veste, v starih časih je bela polt pomenila, da si plemenite krvi. tko, da se jst še dons s tem tolažim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 se nisem mogla zanč upret in sem kupla nivea summer beauty (dove mi smrdi).. namazala dvakrat in je prav fino... glih tolk mal bolj rjava, da lahko lepo v minič al pa kratke hlače skočim pa da tista divje bela ne udarja ven flekasta še nič, bomo še vidli.. aja, a ma kdo kaj pojma o teh samoporjavitvenih? sem mal brskala po netu na kakem principu delujejo, pa sem tole našla: faq dihydroxyacetone varnost? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.