Marsa 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Mene pa VSAK zgresi. Hocem reci, nikoli mi ne pripisejo mojega soncnega znamenja. Pa se nekaj - ni nujno, ko pravis, Nino, strokovnjak etc...Sama sem vcasih, ko se nisem toliko vedela o vsem oz. se nisem imela toliko znanja in izkusenj, celo se bolj precizno zadela...Potem pa je ze toliko dejavnikov, za katere ves, da lahko vplivajo, pa morda tvoj obcutek za to izgubi tisto svojo prvinskost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Hehe, ok prav pol pa intuitivna oseba.. zame je tud to strokovnjak.... je pa res hkrati ko se poglabljaš vidiš vedno manj celotne slike, to se meni kar pogosto zgodi ko zaidem pre globoko grem malo ven na zrak, pomoje nisi več tolk kul ker kadiš (pomalem) in piješ (pomalem) in ješ meso (pomalem).... hehe, pol pa zgubljaš svoje sposobnosti (pomalem) pa kopsi te ne ustavljajo več... (zarad frizure, ki je lovila nebeške signale intuicije, sedaj pa si jo spremenila in ni več državno nevarna...) sam moj pogled, najbrž pol ni res, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Naprimer, če veš kje imaš progresivno Luno se lažje uskladiš s stvarmi, ki so zate ta trenutek najpomembnejše. Naučiš se delovati skupaj z zvezdami, v skladu z njimi. Mihela, zanima, me, če je progresivna luna v letošnjem letu prišla na moje natalno sonce (luna iz 12 hiše na sonce v prvi hiši). Kaj to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Odgovarjam Lunci. Če ti gre res progresivna Luna v prvo hišo in v konjunkcijo s Soncem to kratkoročno, v roku meseca dni,govori o neki večji senzibilnosti in lahko boš tudi fizično bolj utrujena. Dolgoročno gledano se ti začenja nov ciklus, na nek način boš začela z nova, postopoma se ti bo raven energije dvigovala. Najverjetneje boš naredila neko bistveno spremembo na sebi, prekinila z nekim starim načinom, lahko tudi odnosom in začela znova. Vse dobro,Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Če ti gre res progresivna Luna v prvo hišo in v konjunkcijo s Soncem to kratkoročno, v roku meseca dni, Ne razumem tega, če luno premikamo eno stopinjo za eno leto, a taka konjukcija potemtakem pa drži samo mesec dni ali tudi več?To s fizično utrujenostjo popolnoma drži, ker imam trenutno občutek, da sem fizično precej brez kondicije.Upam,da bo šlo kmalu samo še navzgor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.