SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Danes spet letim.. Zanima me kaj pravite na hrano v avionih.. Presenetljivo je, da imajo vecje letalske druzbe tudi meni za vegetarijance.. Ceprav mene njihova hrana ne navdusuje....Pa nekateri so sprejeli pravilo, da se ne sme jesti z plasticnimi vilicami in nozi ( kao zaradi teroristicnih napadov pa te fore..) in kaj naj pol.., jem z roko? Saj nisem pujs.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 kolk maš ti problemov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 kolk maš ti problemov... Spet se obremenjujes z mano... Ze 100-ic... Le zakaj? Imas prevec casa in non stop visis na internetu ter cakas na moje poste? Rajsi se malo zbrihtaj pa se malo svojemu dragemu posveti... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ...ja sej...kolk maš ti problemov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Zanima me kaj pravite na hrano v avionih..Nič, ker nimam pojma . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Pa nekateri so sprejeli pravilo, da se ne sme jesti z plasticnimi vilicami in nozi ( kao zaradi teroristicnih napadov pa te fore..) in kaj naj pol.., jem z roko? Saj nisem pujs.. Jaz se pa kar stevardesam pustim, da me futrajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 haaa, pa slinček privežejo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Jaz tudi rada potujem. 3x, 4x na leto sigurno odpotujem v daljne kraje.To poletje bo spet pestro, saj ne zdrzim na enem mestu dalj casa. 1 teden Hrvaske in ze me odnese v Italijo in naprej in potem se v kak eksoticni kraj. Obozujem vse kar je novo in rada raziskujem. V tujini ne maram vodicev, ker raje sama vse najdem. Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Jaz pa danes vzamem nahrbtnik in ga napolnim s hrano, jutri pa zgodaj na Korošico s psom ! Ali kdo ve koliko je še snega tam okoli ? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Oho Vanja, cool, Vanja, kužek, mir, lepa narava, sprostitev in energija . za sneg pa žal nimam pojma . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Saj je vseeno, če je sneg, pojeva malico in greva nazaj v dolino ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Tako, jaz sem se vrnila, snega je še nekaj, tako da sem ga imela tudi v čevljih, vreme je bilo fantastično, bilo je vroče, ampak jaz sem zopet na konju kar je moje volje tiče ! To moram ponoviti ! SUPER !!! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 No danes sva z bratom naredila podvig. Štartala sva ob 3.00 ponoči in se peljala na Pokljuko od tam pa z nahrbtnikom na Triglav. Prišla sva do doma Planika , ker pa je ponoči snežilo se na vrh ni dalo , pa tudi oblaki so se začeli vleči čez.Bilo je fajn vreme midva pa sva postavila rekord v hoji v obe smeri sva bila 7 ur. Ko sva prišla domov so mislil da sploh nisva šla.Bolijo me kolena od hoje, jutri je še lepo vreme in greva z bratom in najinimi boljšimi polovicami na Rduho po severni steni, če naju bosta dohajala. se hecam, ker bi ju rada navdušila bom šla hinavsko počasi. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 mikos, pazi tamle so wampirji... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 mikos, pazi tamle so wampirji... ja....to pa treba pazit:WAMP pa PIR gresta ponavad ushtric 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Nisem jih navdušila za na Triglav , ne vidijo smisla v pešačenju, ki lahko traja cel dan! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 SLOVENIJA Mickeni odvisno, kaj imaš v mislih. Bolj športno, ali izležavanje, je pa ziher,da je v Sloveniji še dosti osebno neraziskanih kotičkov, vsaj zame . Zgoraj imaš link na zemljevid Slovenije, pa full enih informacij. Sem bila presenečena, ko sem iskala informacije za enega tujca, je kar cool narejeno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 jest bila pa v Indiji, na Tajskem, Laosu, Vietnamu, Kambodži, Burmi(Myanmar) in po Evropi... Priporočam vsem, da si daste nahrbtnik na hrbet in odpotujete v daljne dežele. tako izveš, da je naš planet zemlja velik in, da ni Slovenija središče vsega... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 SKOTSKA CUDOVITA x!x Astra najlepsa hvala za napotke, super fantasticno je bilo, zdaj ravno na trajeku do Belgije in se v Amsterdam,in v sebi bom ohranila spomin na najbolj zeleno dezelico, kar sem jih do sedaj videlaStankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Stankaa, uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Letos končno potegnila že čisto zaprašeni nahrbtnik iz omare.. Bila kar nekaj naokoli, še morske kao plavalne počitnice sem združila s potovanjem po Grčiji, sedajle sem pa ravno frišno iz Pariza...Me močno mika vzhodna Turčija, Nemrut Dag, gora Ararat, jezero Van in tam naokoli... bo pa zgleda moralo mal počakati. MucaMaca a ja, potujem z otročadjo, tudi kakšna plenica še pade, tako da ravno v Burmo gremo bolj težko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Oho Mucamaca sem te pogrešala, še dobro da si tkole pametno svojo odsotnost izkoristila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...tako izveš, da je naš planet zemlja velik in, da ni Slovenija središče vsega.. okej, te že razumem, mam jest strast za take poti..samo lej..koliko dnarja pa moraš met ob sebi, da to sploh lahko nekak nujnejše uresničiš? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 aja, sam večina dnara gre le za potne stroške, Vlaka,.ne...ješ le bolj suho hrano, kaki vroč čaj in sokove....drugega itak ne rabš_ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jest sem pa najraje doma...... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.