Skoči na vsebino

Nahrbtnik iz omare

astra

Recommended Posts

xDDx Danes spet letim..

Zanima me kaj pravite na hrano v avionih.. Presenetljivo je, da imajo vecje letalske druzbe tudi meni za vegetarijance.. Ceprav mene njihova hrana ne navdusuje....

Pa nekateri so sprejeli pravilo, da se ne sme jesti z plasticnimi vilicami in nozi ( kao zaradi teroristicnih napadov pa te fore..) in kaj naj pol.., jem z roko? Saj nisem pujs.. :eek: x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.
Deli na socialnih omrežjih

xnckrivx kolk maš ti problemov... xrolleyesx xrolleyesx

x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xnckrivx kolk maš ti problemov... xrolleyesx  xrolleyesx

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Spet se obremenjujes z mano... Ze 100-ic... Le zakaj? xrolleyesx xDDx

Imas prevec casa in non stop visis na internetu ter cakas na moje poste?

Rajsi se malo zbrihtaj pa se malo svojemu dragemu posveti... x:px

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

...ja sej...kolk maš ti problemov... x:Dx x:Dx xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest sstane
Pa nekateri so sprejeli pravilo, da se ne sme jesti z plasticnimi vilicami in nozi ( kao zaradi teroristicnih napadov pa te fore..) in kaj naj pol.., jem z roko? Saj nisem pujs..  :eek:  x:Dx

Jaz se pa kar stevardesam pustim, da me futrajo x:px x^x x:Xx

Jaz tudi rada potujem. 3x, 4x na leto sigurno odpotujem v daljne kraje.

To poletje bo spet pestro, saj ne zdrzim na enem mestu dalj casa. 1 teden Hrvaske in ze me odnese v Italijo in naprej in potem se v kak eksoticni kraj.

Obozujem vse kar je novo in rada raziskujem. V tujini ne maram vodicev, ker raje sama vse najdem. x:)x

rumena!

• 3 weeks later...

Tako, jaz sem se vrnila, snega je še nekaj, tako da sem ga imela tudi v čevljih, vreme je bilo fantastično, bilo je vroče, ampak jaz sem zopet na konju kar je moje volje tiče ! x:Dx x;)x

To moram ponoviti ! :palec: x:Dx

SUPER !!! xDDx

LP!

• 4 weeks later...

No danes sva z bratom naredila podvig. Štartala sva ob 3.00 ponoči in se peljala na Pokljuko od tam pa z nahrbtnikom na Triglav. Prišla sva do doma Planika , ker pa je ponoči snežilo se na vrh ni dalo :vragec: , pa tudi oblaki so se začeli vleči čez.

Bilo je fajn vreme midva pa sva postavila rekord v hoji v obe smeri sva bila 7 ur. Ko sva prišla domov so mislil da sploh nisva šla.

Bolijo me kolena od hoje, jutri je še lepo vreme in greva z bratom in najinimi boljšimi polovicami na Rduho po severni steni, če naju bosta dohajala. se hecam, ker bi ju rada navdušila bom šla hinavsko počasi. x:Dx

LP!

SLOVENIJA

Mickeni odvisno, kaj imaš v mislih. Bolj športno, ali izležavanje, je pa ziher,da je v Sloveniji še dosti osebno neraziskanih kotičkov, vsaj zame x;)x . Zgoraj imaš link na zemljevid Slovenije, pa full enih informacij. Sem bila presenečena, ko sem iskala informacije za enega tujca, je kar cool narejeno x8Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 3 weeks later...
jest bila pa v Indiji, na Tajskem, Laosu, Vietnamu, Kambodži, Burmi(Myanmar) in po Evropi... Priporočam vsem, da si daste nahrbtnik na hrbet in odpotujete v daljne dežele. tako izveš, da je naš planet zemlja velik in, da ni Slovenija središče vsega... x;)x x8Dx x:Dx
DON'T PANIC

• 4 weeks later...

SKOTSKA CUDOVITA x!x

Astra najlepsa hvala za napotke, super fantasticno je bilo, zdaj ravno na trajeku do Belgije in se v Amsterdam,

in v sebi bom ohranila spomin na najbolj zeleno dezelico, kar sem jih do sedaj videla

Stankaaa :2src:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

x^x

Letos končno potegnila že čisto zaprašeni nahrbtnik iz omare.. x:Dx

Bila kar nekaj naokoli, še morske kao plavalne počitnice sem združila s potovanjem po Grčiji, sedajle sem pa ravno frišno iz Pariza...

Me močno mika vzhodna Turčija, Nemrut Dag, gora Ararat, jezero Van in tam naokoli... x:px

bo pa zgleda moralo mal počakati.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

a ja, potujem z otročadjo, tudi kakšna plenica še pade, tako da ravno v Burmo gremo bolj težko!

...tako izveš, da je naš planet zemlja velik in, da ni Slovenija središče vsega..
okej, te že razumem, mam jest strast za take poti..samo lej..koliko dnarja pa moraš met ob sebi, da to sploh lahko nekak nujnejše uresničiš?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...