surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sem iskala temo, kjer bi to vprasala...pa je po moje tale se najbolj primerna.Torej...zanima me, kaksne izkusnje mate z Ryanairom. Se nikoli nisem letela z njimi, letos bom pa najbrz mogla ( grem s prijateljicami in iscemo seveda najceneje verjanto). Mal me je strah letenja...pa me glede na malo ceno kar mal skrbi paranoja jaz tudi nisem še letela z njimi..je pa tudi mene strah letenja, sam pol k si enkrat v zraku itak nimaš izbire..lahko se samo vdaš v usodo..če pade, pade..ampak nč bat, ne bo padel Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ryanair je čist v redu. Letela že nekajkrat, ravno tako prijatelji, sorodniki. Fora je samo, da urediš vse po netu. Ni fajn, ker moraš do Trsta, Benetk ali Celovca. Moji so nazadnje prišli z Easyjetom iz Londona. Pravijo, da je isto, kot z Ryanom. Easy leti iz Brnika. Vse je varno in ni treba skrbeti za to. Edino, kar je nimaš **free meal** in pijače. Ampak če greš na krajše lete oz. kamorkoli po Evropi je itaq vseeno. Lahko pa kupiš na letalu. Tudi na Easy-ju in Ryanu delajo, ljudje, ki se imajo radi in želijo priti domov varno. Zato nč bat. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Nasla temo Za prvomajske, 4 dni.. spakiramo kombi in po Madzarski.. Do Budimpeste, to je pa edini cilj.. Tja gremo cez Slovenijo, Prekmurje in tam okrog, nazaj pa se do Zagreba.. Okrog 1000 km racunamo, ostale cilje bomo sproti dolocale.. Denar bo sel za bencin, hrano bomo kar doma nabrale, spimo v avtu.. tko da racunam, da bo kar poceni prislo..Yes, koncno spet malo ven iz Slovenije!!! Pa na Madzarskem se nikoli nisem bila.. a kdo kaj priporoca, kaj je treba videt? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Astra...kako je bilo na Galapagosu?Nekaj se pogovarjamo o tem in nisem najbolj za???...mi bi ti opisala kaj več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Ravnokar prisla na noro, ampak dobro idejo Ful bi sla nekam med temi pocitnicami, ceprav jih je ze precej konec zame, ker se je treba zacet ucit.. No, tko.. za tri, stiri dni bi se nekam spravla.. In sem prisla na idejo - z motorjem do Budimpeste. Okrog 1000 km, se pravi v enem dnevu pridem do Budimpeste, tam dva dni, za nazaj se pri Balatonu nekje ustavim.. mogoce tud za en dan.. AutoRoute mi nekako tole pot priporoca: Lj - Lendava - Csonkahegyhát - Szombathely - Győr - Budimpesta - Székesfehérvár - ob Balatonu - čez Varaždin nazaj do Ljubljane.. A je kaj pametnega za videt tam, a je varno, vsaj priblizno Ima kdo kaksne izkusnje mogoce? Tam nekje konec avgusta bi se spravila.. Odvisno seveda, ce bom dobila kak honorar, ker trenutno sem globoko v minusu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 edina izkušnja s tistih koncev je skakanje košut na cesto....in ker je to prav konkretna žival, jo od blizu na cesti ni fajn srečat. priporočam previdno in pozorno vožnjo...sploh v nočnem času. drugač je pa lepo u tistih koncih. edini problem je v tem, da madžari nimajo pojma o angleščini in če imaš srečo, zna kdo nemško. fajn se mej! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 jaz pa ne.. nemsko, namrec ma ja, bomo pa z rokami... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 saj v večjih turističnih krajih menda nekaj poznajo. sploh pa sem bila tam že kar nekaj let nazaj in zna bit zdej kaj bolš. mogoče ma kdo bolj frišne informacije.budimpešta je pa sploh lepo mesto in se ga splača videt. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Angleščina v Budimpešti špila, drugje izven mest je pa tako-tako, ampak se da, so zelo prijazni ljudje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Mene pa zanima, če gre slučajno kdo drug teden (konc tedna) proti Rimu z avtom?No tudi, če gre kdo slučajno samo do Trsta bi blo že super truper fino...Valda si delimo bencin pa cestnine sončkeeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima, če gre slučajno kdo drug teden (konc tedna) proti Rimu z avtom?No tudi, če gre kdo slučajno samo do Trsta bi blo že super truper fino...Valda si delimo bencin pa cestnine sončkeeeeeeeeJz grem v cetrtek do Trsta.. na letalisce.. en plac je mislim da se (sam nisem pa ziher cist..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 Aliana, zavidaaaam... Pa ne Trst Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 dej hitr se spomni pa se pridruzi.. ziher kako torbico rabis.. Ma sej je ze cas, da grem spet mal ven iz tele nase drzavice.. (uf, no ja, sej v bistvu sem pa kar bla letos poleti, kakor je kazalo, da sploh ne bom sla nikamor.. sicer bolj vikend variante, pa po exYu sceni,a mpak vseen..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 Men je mož rekel, letos pa nisi mogla v Anglijo, pa je Anglija z vremenom prišla k tebi... Ja, saj jaz tut kao samo nekaj motovilim okoli, ampak nič konkretnega torbico? ne, jo dobim, upam res pa tam kupim kakšno kozmetiko, kupim eno šminko, pa dobim zraven cel paket naj krem, pa neseser, pa vsega mogočega...Enkrat sem celo pri nakupu ene šminke dobila diorjev potovalni kozmetični kuferčič Pol pa pridem k nam, pa kupim za 30 jurjev, pa dobim dva testerja :xx!: Eh, zavidam ti, pa pika! Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 (popravljeno) Prav pa daj Ves kok sem jaz lani teb tele.. ecuador in to.. Gremo Phantom of the opera gledat jooj, saj res komaj cakam Ceprav mi London ni neki.. ne vem no, mi ne potegne.. ce ne bi blo onih dveh bejbik dol se ne bi spravla.. Ampak bo fajn uf, dve leti nazaj ze to... Popravljeno 15. september 2005 -> aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Jaz sm termin potovanja spremenila...imam še ful opravkov ta teden.. Grem v nedeljo ali pa v ponedeljek (26. ali 27.9) v Rim pa me zanima, če kdo potuje vsaj do Trsta in ima kak frej tolček v avtu. Pa bi bilo fajn, da bi bla v Trstu na postaji tam okoli 13ih, ker potem bom prispela v rim okoli 22.oo.. Sončkeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Res nikogar, ki bi šou v torek do Trsta? sončkeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Še zmer noben ne gre do Trsta v torek 27.9? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še zmer noben ne gre do Trsta v torek 27.9? sej nočm bit smotana s temle, ampka jutri dopoldne bi mogla že it, pa če slučajno kdo klele gre proti Italiji...bi bla res vesela Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej nočm bit smotana s temle, ampka jutri dopoldne bi mogla že it, pa če slučajno kdo klele gre proti Italiji...bi bla res vesela da se ne bom ponavljala...torej...sicer sm našla bus ob 6.25, ampak bo ful težko tole zame, ker sm bl bruhica... tako da, če je kdo KI GRE V TRST JUTRI DOPOLDNE...NAJ SE JAVI? sm že sama sebi smešna, ampka probat ni greh (sori Marsa samo še danes...pol me pa ceu teden nau...in obljubim, da nam več s temle trstom nikomur več najedala) hvala za potrplenje...res...čist zares Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 hehe..jaz sicer ne grem, sam ti pa moram čestitat na vztrajnosti Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ok...Trst smo razrešili potem...kot vas večina ve me pa zanima, če je kdo po črni gori kaj potoval? mi2 namreč nameravava 10dni po ČG mal harat me zanimajo kakšni lepi kraji, ki pa niso nujno ob morju...malo več folklore bi Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 Da osvežim tole. Nekaj Anglijo planiram za letos (že zato, ker gospodič nabavil motor, pa da še jaz torej svojega otroka v sebi poujčkam). Malo tole na koncu draga zadeva verjetno - ker smo vsaj štirje, če ne že pet..nič ne vem..nekaj gledam karte..kaj se splača, kje lahko poceni prespimo...in tak. Leto je še mlado..tako, da vsakršni namigi dobrodošli Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 V UK imaš res veliko za videti. Odvisno kaj vas zanima. B&B so ponavadi poceni prenočišča. Lep konec za videti je Cumbria z Lakes Districtom. Zame eno najbolj očarljivejših mest Ambleside in pa Windermere. Sheffield je meni lepo mesto in tudi v okolici in samem mestu kar nekaj za videti v bližini pa tudi en največjih shoppingov Meadowhall.V okolici Sheffielda je tudi zelo znana hiša, katere ime se zdaj ne spomnem...nekaj a la chestnut, ampak ne prisežem, kamor se zgrinjajo trume turistov. Rožice, parki itd... York, mesto samo po sebi lepo..... se bom še kaj spomnila..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.