Michelle 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 Cookie sem šele zdaj videla, da si komentirala tukaj. 5 polnih dni je super! Alton TowersČe sta res prepričana, da bosta šla, lahko TUKAJ predčasno rezervirata vstopnice in baje pride precej manj.... Ne vem, poglej malo Po drugi strani je pa to malo boljši "Gardaland", tako da se odločita, če se splača... no, jaz teh zabaviščnih parkov ne maram preveč, zato nisem pravi naslov. Glede Manchestra sem na tvoji strani. Jaz ne bi šla še enkrat... Pa tudi ne vem, kako se splača iti sploh... z avtom iz Londona je slabe 4 ure.Če si bosta privoščila izlet izven Londona, jaz priporočam Oxford. Sem malo pristranska, ampak jaz si tam napolnem "dušo" Pa še ni tako daleč...Jaz grem tudi aprila spet tja. Zadnjič sem brala, da ima London največ zastonj atrakcij v Evropi. Pa ima v bistvu res...Nekaj smo že pisali o tem. TUKAJ imaš seznamček (sej tega je veliko na internetu). Jaz še nisem videla une zamenjave naprimer... Slišala sem tudi za ZELENI OGLED LONDONAZgleda fajn, nisem bila in tudi najbrž ne bom šla, ker sem to vse že videla, ampak te pa peljejo po vrtovih, parkih in tako... Camden Market Vsi infoti so tam, to je za videti Parkov in vrtov je kot sranja... Richmond, Kensington, Hyde, Green, Greenwich... O pokopališčih ne vem nič. HranaNe pretiravajmo Glede na to, da bosta sama kuhala, ne bo nobenih problemih. Izlet v trgovino Tesco's in bosta preživela brez diete. Sicer je njihova hrana res zanič, zato se pač izogibajta predelane hrane (še posebi zmrznjenih svinjarij)... imajo pa itak praktično vse, kar imamo mi v trgovinah. Pa tudi London je res veliko in odprto in oh in sploh mesto, zato obstajajo dobre italijanske, japonske in vse ostale restavracije... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. april 2011 Prijavi Deli 24. april 2011 S šotorom na Hrvaško. Pozna kdo kak dober kamp, da lahko šotorim čisto ob morju, da se je fajn za sprehodit, da je dovolj miru.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2011 Prijavi Deli 24. april 2011 Tule je še ena tema (pa bi morala bit še kakšna, samo je nisem našla), kjer se mdr. tudi kampi omenjajo.Priporočila za počitnice Pa še ena:Dopust - morje Pa še ta, ki sicer tolk ne paše, ampak da bo vse na broju - Izlet (zanimive izletniške točke) inPotovanje 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. april 2011 Prijavi Deli 29. april 2011 S šotorom na Hrvaško. Pozna kdo kak dober kamp, da lahko šotorim čisto ob morju, da se je fajn za sprehodit, da je dovolj miru..če ti ni nerodno bit nag, predlagam FKK Kamp Konobe na otoku Krku.toplo celo v tem letnem času (zavetrna lega), dosti sence borovcev, vsi placi kampiranja so z/poravnani (da ne ležiš z glavo navzdol v šotoru), prijazno osebje. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2011 Prijavi Deli 29. april 2011 Men ni tolk nerodno (VEČ) (meni je pa še ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.