astra 26. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2003 lepo...sam substitutek...je vedno sam substitutek... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 dej dick used se za ene pol ure na roko, tko de ti fejst zaspibosh meu pol obchutek, de ti ga en drug drka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 sej vech k substitutka tko ne rabm...astra Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2003 Trenutno...visim na letaliscu...v Madridu...in cakam...na nadaljevanje...13 urni let... :xx!: Ampak potem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 srecha na vrvici Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 ... še dobr, da maš tko dolgo vrvico ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 tist sm mislu na pasji povodec jst jamar, pa je vrv sveta zadeva Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2003 Na dvesto metrih ...8 cyber cafejev... mal sem utrujena...muci me visina...glavno mesto na 2850 m...in casovna razlika...7 ur... tako nore stvari se mi dogajajo...da sem preprosto...nehala razmisljati...in se samo se prepuscam... nekam cudna tale...bomo vidl...nadaljevanje... glavnem...jest odlicno...mal se sprasujem...kwa to pomen...in UZIVAM... lep pozdrav...vsem Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 d best astra! More bit pa nor feeling wow! Enjoy it.(V Ljubljani pada dez in veselica v sp. Pirnicah odpovedana zaradi tega ( igrali bi Slaki) - to samo ce te zanimajo novice iz domacih logov hehehhe.) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 O Astra, sta že tam! Uživajta Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 cosma(TA) astra izpod pouhorja doma....tko de sp. pirnche...hehe, a mislsh, de sploh ve kje to je astra ti se pa ful mej se ma tut Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2003 oooo, postal prjazn...hehe...ocitno me ze mal pogresa.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 ejga sej vem da je spod pohorja ....to je bil en tak medklic za đouk a veš sem se zate potrudila preklopit keyboard ker drugaće ne uporabljam šumnikov v korespondenci. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 hehedokler te bom pogreshu,bom zih prjazn...kwa bo pa pol..hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 hehedokler te bom pogreshu,bom zih prjazn...kwa bo pa pol..hehe Vemo kdaj je = Horus = Aakhut prijazen, A NE?http://ew2.lysator.liu.se/loth/v/i/viklund/horus.jpg Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2003 Vojko...ves cas imam pred ocmi tvoje nasvete...pred potjo... Seveda...sin je zbolel...malo visinska bolezen...pa huda driska... :xx!: Zdravil proti driski...seveda nimam s seboj...ceprav sem JIH DALA v torbico z zdravili...Sem sla na bliznjo trznico...vprasala za nasvet Indijanke...Dale so mi ene trave...in moj junak je kt nov... Saj...tut jest cutim visino...mal tezko mi je hodit v hrib... Jutri...letiva na Galapagos... ... Nekaj vem prav gotovo...jest sem tukaj ze bila...pocutim se odlicno...in kr neki kombiniram...kako bi ostala dalj casa...Nic mi ni tuje...z ljudmi takoj navezem kontakt...se fotografirat se pustijo...brez problema...ceprav vem...da ponavadi ni tako... Vesela sem...da imam sina s seboj...cudovito se imava...tut od njega...se bom se marsikaj naucila... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2003 sanjalica...sam pol mi moras pa tut une slabe stvari zavidat... v paketu...vse ali nic... eh...saj vem...kako zvenijo moje besede...sam verjem mi...hude stvari so za menoj...in se hujse me cakajo...tole potovanje sem res rabla...da z razdalje...ocenim...kako in kaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 Ja, Astra.. naj ti bo tole nekaksen dnevnik... srecno! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 astra, sin te ščiti´praši ga, kaj on globinjsko´čuti ob gledanju novih doživetij_ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2003 kako lepo je prebrati...taksne besede... vcasih...sploh ne vem...ce bi kej napisala...ko vem, da je men trenutno...ZELO lepo...nekaterim pa ne prevec...pa se kr krivo pocutim.. :xx!: Aliana...dej...pomagaj...kako se spansko rece pinceta...???? hja...dons bla na ekvatorju...je prav smesno...ker je visoko med vulkani...in sin nikakor ni mogel razumeti...kako to, da je mrzlo, ce pa smo na ekvatorju... Dons...se koristim...net...ker ga imam v hotelu brezplacno... res je ...povsod kosare s sadjem...sveze stisnjeni sokovi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 da z razdalje...ocenim...kako in kaj...pa ne pozabi vmes tudi uživat! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 ooo, saj berem, da ti gre kar dobro od rok tudi uživanje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 pokowc je k praln prashek...bio, pa she globinsko... je tut zelen od zavisti....smrc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 Astra.. pinzas, tenazas... oboje, sam ne vem katera se tam uporablja... vidis, da je koristno, da si sla.. se se jaz kaj novega naucim Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.