Skoči na vsebino

Nahrbtnik iz omare

astra

Recommended Posts

Malo sem se precenila... :V:

Ni slo...zmanjkalo sape... :xx!: ...potrebovala bi vec dni....

Zato pa osvojila...3892 m....pogled z vrha kraterja...cudooooovito...zeleno jezero....

Mrzlo....brrrr...priblizno 4 stopinje...pa obupno pihalo...

Indijanke so mi dale eno zmes...ki je mal pomagala...sladkor skuhajo v sirup...potem pa pustijo, da se ohladi in strdi...zgleda kt hlebec kruha...

Izbruhnil sosednji vulkan...zanimivo gledat...manj lusno za prebivalce okol... :xx!:

Navdusena...nardila cel kup fotk...upam...da bo kej iz tega... x^x

hja....zdej sem pa res ze pocas utrujena...od dozivetij...

Sin pravi...jest bi sel domov...pa je mislil s tem hotel...v glavnem mestu... x8Dx

se par spominkov nakupit....pa kaksno darilce... x;)x ...potem pa....

home....sweet home...

pokowc...zakaj bi dovolila....da bi imeli samani moc nad menoj... xrolleyesx

jest sem samo opravila...kar sem morala... x^x

pa o tem drugic...

Aliana...hvala za "pinzas"....sem vedela, da jo bom potrebovala...pa cestitam za izpit... :palec:

upam...da se najde kdo...ki me ze posteno pogresa... x;)x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

upam...da se najde kdo...ki me ze posteno pogresa... x;)x

Astra

Astra, aakhutek takooo nutolžljivo joka za tabo. Upam, da se vrneš prej, predno bo tu LNF pod vodo x;)x

Drgače pa s sinom uživajta še naprej x:)x :palec:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Loncek tudi setka okoli! Dbest, Loncek, pa super, ker si se tudi ti javila! x:)x

Astra - tudi jaz upam, da bo kaj iz tega (fotk), da vidimo se mi tale cudesa. :eek: x:)x

Kot Contesa - uzivaj se tele ficke casa in zauzij malo energije, vzdusja tistega okolja se zame! xsrcx

ehh.. kaj sitna... zakwa pa zdaj to? :eek:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

prebudila se v cudovito jutro...temno modro nebo... x^x

hehe...ocitno se me je dotaknila barvitost indijanskih oblacil...sem se zalotila ...na zajtrk sla oblecena v zelene hlace...zivo rdeco majico...in modro srajco... xrolleyesx

vceraj zvecer...sva se poslovila...od najinih popotnih prijateljev...

kar malo solzne oci smo imeli...ceprav tisoc obljub....vem...verjetno nikoli vec... :V:

sem razmisljala...kako to...da smo se tako ujeli...potem pa seveda...dva sta rakca...tretji pa strelec...(jaz pa stelij in sonce v 9. hisi)....

srecno...Ray, Sherwin,Dave...morda pa...kdaj... x?x

danes bi morala iti...na indijanski sejem...priblizno dve uri od tod...pa sem kr hodila okol...pa sprasevala za ceno prevoza...nc mi ni odgovarjalo...sem potem sla do taksista...dosegla zlo ugodno ceno prevoza...pa sem se kr rekla...oh, bomo videli...

odlocil je sin...rekel...mami, a nisi rekla, da se moras poslusat....bols, da ne greva...

kupiti moram se eno potovalko...le kam bom spakirala stvari... xrolleyesx

ne vem...kje se je nabralo...toliko tega...hodila sva po ulicah...in stvari so kar dobivale obraze...

sin pa...seveda...iz dzungle je prinesel...2 metrsko puscico...ki so mu jo naredili in lepo okrasili Indijanci...me prav zanima...kaj bodo na to rekli na letaliscu...

sebi...sem kupila...cudovit plasc-ogrinjalo...al kaj je to...iz alpake...mmmm, mehko.. x^x

pa tepihi, visece mreze...kipci...nakit...moja hci dobi cudovito zbirko nakita...

hm...nisem prepricana...da bo ena potovalka dovolj... xrolleyesx xrolleyesx

x:)x x^x x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

hehe...sanjalica... x;)x

problem je v tem...da je vse strasno poceni...cudovit rocno tkan tepih..10$, mreza..5$...nakit...po 1-2 $....

Zakaj pa potem potovalka stane 20$.. :eek: x?x

x;)x

Astra

Per aspera ad astra

seveda....srecala tut samane.... x^x

zdaj vem...zakaj sem morala priti sem....opravila sem svoje poslanstvo...pocutim se mirno...zdaj se lahko vrnem domov... x^x

Živjo Astra :palec: :palec: :palec: ,

res se oglašam pozno, ker mene tudi ni bilo naokoli... x:Dx x8Dx x:Dx ,

drugače bi se ti bila kar pridružila na tvojem popotovanju. Veseli me, da si našla svoj CILJ.

Nekaj tega spoznanja boš morda nekoč delila tudi z nami.

Ohhhh, ampak tud JEST bi rada šamane vidla.. :sori: x:o)x :xx!:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Temu bi v Sloveniji rekli "vezana trgovina"...kupi vse poceni...da daš v drag kufer  x^x  (na koncu pa le prodajo...oboje - v povprečju za normalno ceno)

Zviti so...res in priznajmo ali ne - vedo, kaj je turizem.

Sanjalica, jaz temu ne bi ravno rekla, da so zviti... bi rajsi rekla, da Indijanci prodajajo ful poceni stvari in se s tem (rocnim delom) nekako poskusajo prezivet, Samsonite in podobne firme pa pac prodajajo kovcke in potovalke za take 'normalne' cene, ki si jih lahko privoscijo turisti, da spakirajo noter stvari, ki so jih ful poceni dobili od domorodcev... predvidevam, da kaksnemu Indijancu se na misel ne pride, da bi si sel potovalko kupit...

Povprecje za nas je potem res 'normalna cena'.. sam kaj je pa za tem skrito...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mateja... x:Dx x:Dx x:Dx ...pa hvala za dobre zelje... x^x

Aliana...saj mi ni prislo na misel, da bi kupila kaj v trgovini...kupila sem eno od Indijancev...fuuul pisano... x:Dx x:Dx

Res je...tukaj rocno delo nic ni vredno...stvari pa so preprosto cudovite... :palec: ...zato pa sem tako veselo nakupovala... x:Ix x^x

Zdaj pa.... :xx!: :xx!: :xx!: ...na letalisce...in najprej 13 ur letalo...potem Madrid...no, enkrat do ponedeljka popoldan bom doma... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Zelo sem vesela zate, Astra!

Mogoče se nekoč srečava pod Pohorjem, saj me pot občasno zanese tja... v pisanem indijanskem pončotu te bom ziher prepoznala.

a si kupila kaj več nakita...? mislim za prodajo...

Spet domaaaa... x8Dx x^x

Hvala vsem...ki ste me v mislih spremljali na poti...

Malo me muči...časovna razlika... :xx!:

Posnela sem 34 filmov...upam, da bo izpadlo kaj zelooo dobrega... x^x

Zdaj pa...spomine v predalčke...pa gremo dalje... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Lep pozdrav iz Oostduinkerke (Belgija), ce je lepo vreme se od tukaj vidi Oostende in pa tudi Calais. Slikico prilagam da si pogledate najsirso plazo v Evropi (pravijo domacini).

LP vsem skupaj

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...