Aliana 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Zakaj pa ne gres, Astra? A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ko bo nehala sexualno wenergijo trosit okrog po svojem´teritoriju, potem bo bila novodobna svetnica, ti zagarantiram. Tut ti ni si daleč, Alianka(g.sarkazem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 Eh, Poko...a ni bit svetnica...dolgočasno???... Sicer pa...Aakhut...kvasiš... :xx!: Aliana...zakaj ne grem?Na pot bi nas moralo iti 5.Pa sta tik pred zdajci..kar dva začela...ja, pa to je nevarno, pa kaj če avto ne bo zdržal, pa kaj če nas napadejo...in podobne finte, tako, da že kr vem, da bo čez kak dan prišlo..NE GREM...Eden...pa je rekel, da je seveda še vedno ful za...sam je preprosto izginil.. :xx!: Tako, da... :xx!: :xx!: :xx!: Ok, sem se že sprijaznila...zato pa že imam nagledane nove variante...ker zdaj, ko sem se odločila, da grem...pač slej kot prej...moram iti... Dobro bodi...in čist fino...da dobiš obisk...ker bi res lahko bil problem...čez čas... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Torej - horarna astrologija deluje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 Nataly..hja, saj... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Astra, sej veš, da te razumem, sam rad pa tut povem. in te razumem preveč. zato ne murem bit tih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 astra.....kaj kvasim???o mozhu....al fuzbalerju 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Nahrbtnik iz omare, ja, pa gojzarje na parklčke Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Jooj, Astra, ce ne bi bila jaz tukaj, bi se takoj javla za rezervo...Ne razumem folka, ki je najprej totalno navdusen, pol pa, ko je zadeva ze skor na koncu.. joj, pa ne bo denarja, pa nevarno je, pa kaj ce se kaj zgodi... :xx!: :xx!: :xx!: Ej, mislim, no risk, no fun! Jaz sem sla tud cist na blef tlele v stanovanje v Madrid, pa je cist kul izpadlo. Ja, itak lahko bi naletela na enga kretena, pa posiljevalca pa kaj vem kaj se.. Saj to lahko kjerkol... Pol je najboljse zapret se v stanovanje in se ne premaknit ven do konca zivljenja.. Pa se tam ti lahko cegu na glavo pade... Astra, drzim pesti, da bo.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Tole bo upam da v kratkem spet aktualno, da nahrbtnike izvlečemo iz omare, pa mal po hribih lazit. Letos mamo strašne plane - jaz začetnica, najprej po Krpanovi poti (mislim da enkrat aprila), pa Golica, Snežnik, pa zelo verjetno tudi Triglav. Zdajle, ko se malo odtaja tam v naših Notranjskih koncih, pa za vikende malo počasnejše, bolj easy hoje tam okoli, idej itak nikoli ne zmanjka, nešteto možnosti, vedno kaj novega, komaj čakam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ENA POHAJAČICA IŠČE SI DRUŽBO ZA V AFRIKO-Giza, RES! Nj se javi kdo čim prej, podam naprej info.Grem jaz, kdo časti? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Naslov bi moral biti... Nahrbtnik nazaj v omaro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Astra, si potem kam šla ali si še v nizkem štartu? Ne čakaj predolgo, da te ne mine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Včeraj sem gledala en film..dogaja v Nigeriji in Kamerunu...moji kraji...takorekoč... Pa mi mož pravi..ti pa nikoli več ne boš šla v te kraje... ...ker si se spremenila..Res je.Ob filmu sem podoživljala...moja klatenja..in naenkrat ugotovila...da bi me zdaj bilo STRAH... Res neumno...ampak..tako je...Spominjam se...kje sem bila in kaj sem počela...in mi je čist jasno, kakšno moč ima misel.. takrat sem bila zaščitena, ker sem globoko verovala...da se mi nič ne more zgoditi...Vedno...ko sem stopila iz letala...sem zajela sapo...in na glas govorila sama s seboj... Tako, zdaj si tukaj...popolnoma sama...nikogar nimaš, ki bi te izvlekel iz težav...nikogar nimaš, ki bi ti pomagal, če se ti kaj zgodi..še zboleti ne smeš...ker SI SAMA...In je pomagalo.. Hm...kaj mi potem še ostane...kakšne "penzionistične" finte...al kaj? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Uau Astra, tale tvoja Afrika, je pa nekak moja Italija, se mi zdi. Je videt, da ti srce tipka, ko pišeš kaj na to temo . Počakaj na pravi feeling in se vrni v svoje kraje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Na hrbtnik se tako imenuje, ker je za na hrbet. Ne za v omaro.. A tu ni nobenega glavnega, ki bi urejal forum, da bi imel malo smisla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ne razumem. Zakaj?Tako me klicejo ze od rojstva. Kaj pa je narobe? Zakaj si pa ti Mick? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ne vem koliko si star, ampak verjetno bos moral se malo pocakt, da se v soli se kaj naucite. Ne vem. Ker ne poznam tvoje situacije. Ne morem komentirat. Oprosti. Taka pac sem. Ne morem si pomagat. To je v meni.Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 .V nobeno tako šolo več ne bom šel. So že vse za mano. Kar nekaj znam. Veliko tudi ne. Tako bo ostalo. Za vedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Mene pa še čaka šola, šola življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Na hrbtnik se tako imenuje, ker je za na hrbet. Ne za v omaro.. A tu ni nobenega glavnega, ki bi urejal forum, da bi imel malo smisla? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Na hrbtnik se tako imenuje, ker je za na hrbet. Ne za v omaro.. A tu ni nobenega glavnega, ki bi urejal forum, da bi imel malo smisla? Pri vremenarki pa toča pada,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Na hrbtnik se tako imenuje, ker je za na hrbet. Ne za v omaro.. A tu ni nobenega glavnega, ki bi urejal forum, da bi imel malo smisla? Pri vremenarki pa toča pada,... vsak dan in non stop.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 VKS....se morem smejat.. kake pokaš..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 Sem zjutraj razmišljala...da je že maj...jaz pa se kr ne premaknem od doma... Pred dvema letoma sem imela ob tem času za seboj že veliko...Jan - LondonFeb - počitnice na KanarskihMar in del aprila - Bangladešmaj- 10 Pariz... Hja, to je bilo res leto... ..takšnih verjetno več ne bo... letos pa... jan bila povabljena, da se pridružim na poti v Etiopijofeb planirala pot čez Saharo...aprila bila povabljena v Moskvo.... veliko besed, nič dejanj hm, :o|o: ...nekam mi ne gre od rok tole...nekak mi je bližje ono...DOMA JE NAJLEPŠE.... ..si moram mal tranzite pogledat, kaj me je takrat tolk gnalo okol....in kaj me zdaj tolk drži doma... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.