MUCAMACA 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hoj Mick, al si bil celo poletje v totem Maribori, da zdaj tule tak sentimentalno (hmm, ja, no nisem šla čitat za nazaj,.. ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...tako izveš, da je naš planet zemlja velik in, da ni Slovenija središče vsega.. okej, te že razumem, mam jest strast za take poti..samo lej..koliko dnarja pa moraš met ob sebi, da to sploh lahko nekak nujnejše uresničiš? V Aziji sem bila pol leta.Za avionsko karto in vsemi stroški(zavarovanje...)sem dala pribl.180 čukov.ostalo sem pa imela 600 čukov še zraven, s čimer sem pokrila hrano, prenočišče,pot,vize..nisem potovala sama, tako da je bilo glede keša lažje, vendar za Azijo ne rabiš met ful keša,ker je ful cheap.Za mesec Laosa sva npr.porabila 200 dolarjev z vsemi stroški vred.Seveda pa govorimo o low budget potovanju-nahrbtnik,dobra volja in pripravljenost jesti na ulici..that's the way i like it Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mucmac, surya...tak je tut moj način..le jaz nikoli ne ostanem tako dolgo...vedno se mi nek trenutek zgodi...jaz sem tukaj opravila, domov moram... Ja, saj sem že v dnevniku napisala...odpravljam se na pot.hecno je tole...se spomnim, da mi je janjak nekje napisala..."da bi našla na svojih poteh tisto, kar iščeš"...pa v resnici ničesar ne iščem.Preprosto pride trenutek...ko začutim, da moram na pot...letos sem imela fraj celo poletje...pa nisem mogla nikamor.Ko sem samo pomislila, da imam čas in da lahko grem...se je vse v meni nekaj uprlo.Sem se pač poslušala in ostala doma...Potem pa...počasi misel, treba bo... ..spomnila sem se, da sem si že lani zabeležila en datum, ko se dogaja nek festival v libiji, ki bi ga rada videla...pa sem se odločila, da grem v libijo.Iskala sem sopotnike na vse načine...pa nič. :xx!: Danes pa...slučajno srečanje...povabilo, da se pridružim na poti...konc tedna, ko gre Merkur spet naprej...se dobimo...da dorečemo stvari.Destinacija...Zahodna Sibirija... ...mislim, še sama sem bila presenečena, ko sem se slišala, da govorim, ja, grem z vami... zdaj pa sem se spomnila enega dogodka, ki na nek način zadevo pojasnjuje...Bilo je lani,v džungli na porečju Amazonke...srečala sem se s šamanom...pa mi je rekel, vas pa je sem ta in ta človek poslal... ..ne, ni, še nikoli nisem slišala zanj...on pa je vztrajal, ja, poslal vas je, iz sibirije je...zahodne... Ok, mogoče se mi sam zdi...sam preprosto verjamem, da moram iti...samo tisti, ki je kdaj začutil ta nemir ve, kako je to...ko počasi začneš sanjati, ko te nekaj kliče...jaz se prepustim filingu, čakam, da bo vesolje samo poslalo odgovor...in tole povabilo danes...je zame znamenje... Sreča, da imam moža, ki me pri takšnih stvareh popolnoma podpira... ..je sam rekel,no, pa si dočakala...pravo znamenje...očitno je polna luna pomagala... ..hm, od kdaj pa on verjame v tole... torej, nahrbtnik iz omare... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Uf, Astra.. so mi sle kar kocine pokonc, ko sem tole brala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 U Astra, to pa bo! Kar na Zveneče cedre tajge-Knjigo Anastazija me je to spomnilo, ki živi sred tajge sama med drevjem, pa vendar potuje vsak dan po vsem svetu in tako zdravi...In sem ta vikend menda v prilogi Dela videla eno sliko o Tuaregih, sem si rekla, vidiš to je tisto o čemer govori Astra.Gotovo je tole bilo zate že drugo znamenje! In gotovo sledi ena razvojna lekcija. Tudi sama sem na enem gradu doživela, kot da bi bilo vse čisto znano in na pol telesa sem dobila mravljince, ko nam je vodička razlagala o eni ženski... pred kratkim sanjala, da sem bila na regresiji, ta retro me je kar vrnil in mi dal mislit... no, pustimo to, lepo se pripravljaj Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Aliana, thx, ker razumeš... Stanka, ja, prav na festival Tuaregov sem se pripravljala...sem bila že pri njih, samo v Maliju, od koder je tudi fotka M.Krivica v Delu...vsako leto se zberejo v eni saharski oazi...in imajo svoj festival...sam očitno bo tole moralo počakat... Sicer pa...eno doooolgo pripoved o škotski...bi rada slišala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 valjda en album poln -nekaj več kot 250 slikic, seveda zelo zelene so vmes in ovčkaste, a vseeno bi jih kar še... in šla bi še nazaj in še pa še ti samo javi kdaj bo kak s.pub npr. padel in sem Tam sevede tutto kompleto s slikami in z našo zgodbico (še največ sem se tu razpisala menda v dnevniku str.70 in vojkovi potovalnoselitveni temi)Se spomniš, sem rekla phe whiskey to ni za mene... Pol sn si ga pa tud naročla ko vlka zdaj šele razumem in cenim tole zadevščino, prej ... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Stanka, sem prebrala...jaaaa, Glamis, hvala bogu, da si ga videla... a ni, da dol padeš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 http://www.scotland-photo-library.co.uk/ph...s/pages/503.htm Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Men je najboljš, ker v njem še vedno živijo...ko sem jaz bila tam, je bil na vitezovem oklepu plašček od malčka, zraven parkran voziček...fuuulje dobro zgledalo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 .da bi našla na svojih poteh tisto, kar iščeš"..pa v resnici ničesar ne iščem.Preprosto pride trenutek...ko začutim, da moram na pot... .letos sem imela fraj celo poletje...pa nisem mogla nikamor.ma Astra ti sam stokaš¨,organizirat se je treba, pa Čeprav SAMa to je svoboda, če maš podlago Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ena dopustniška-Dunnotar castle blizu kraja StonehavenHvala Borism Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 uffa, stanka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ooo, Stanka, dbest, sramezljivka, si dala semle - ne saj priznam da je smiselno. Dbest, ziher je mega skotska, se mi potrjuje moj vtis po fotki! - blazno lepo in ti si ful simpaticna, te imam v spominu blond... ti pase tudi tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 pred Blair castle-in muzikant z dudami-spodaj na razglednici Ben Nevis je najvišji vrh Škotske Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Od Stanke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Na robu cliffa- otok Skye ob razvalinah gradu,na sliki se ne vidi kako je strmo in globoko, mama me ne bi pustila tu stat,a sem tisti trenutek povsem uživala... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hudo! Kot par mojih sanj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Naju s tipom je začel v Afriko vlečt..a je kdo že bil? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Bila... kr precej, nekak jo imam že v krvi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 o kul ..kje si pa vse bla? pa kam se splača it? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 ne vem, kaj te zanima... Bila Egipt, Tunis, Mali, Burkina Faso, Uganda... res je odvisno, kaj želiš videti...puščavo, živali, pragozd... napiši, pa ti svetujem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sem iskala temo, kjer bi to vprasala...pa je po moje tale se najbolj primerna.Torej...zanima me, kaksne izkusnje mate z Ryanairom. Se nikoli nisem letela z njimi, letos bom pa najbrz mogla ( grem s prijateljicami in iscemo seveda najceneje verjanto). Mal me je strah letenja...pa me glede na malo ceno kar mal skrbi paranoja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 ne z njimi pa še tudi jas nisem letela! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.