Mick 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Thx. Mah pozab. Je tud kot je čist kul, ko pa se mal naveličam pa mogoč kaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Tretja mi je všeč! Neki podobnega si svetovala K. če se ne motim! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Jaz pa imam po kavču kar nekaj povštrčkov, enobarvnih in indijskih. So mi zelo všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 zavese :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 zavese :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: jz tud sovražim zavese..mam rada svetlobo,tako ,da bi najraje vse zavese potrgala dol in bla brez njih..Sam,kaj bo pol folk reku,a ne??Pa ne moreš bit brez zaves..Eh,kr neki... :xx!: Si bom stekleno hišo omislila ,pa bo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 jz tud sovražim zavese..mam rada svetlobo,tako ,da bi najraje vse zavese potrgala dol in bla brez njih..Sam,kaj bo pol folk reku,a ne??Pa ne moreš bit brez zaves..Eh,kr neki... :xx!: Si bom stekleno hišo omislila ,pa bo.. Jaz vidim, da veliko ljudi nima zaves, Morena! če ti ne pašajo, daj jih pač dol. Čeprav jaz jih imam rada, take tanke, ker se mi zdijo okna brez njih pusta. Stvar navade in okusa! Kaj pa kuhinja? kakšne barve kuhinj imate najraje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 midva mama stene živo zelene leseni deli modri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 hočem belo mačketino v umivalniku nazajhttp://www.webgif.com/faccine_ani/fa118.gif če sn pa neki bluzila pa vse zasrala mam še bolše fotke na njih bela mačketina z novo malo mucikobela mačketina 7kgmala 0.7kgvelikost pa 4:1pa jih ne morem pomanjšatena fotka ma 458KB Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 zavese :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Jaz pa imam rad zavese..... Sam ne glih vsake, to pa je tud res..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Kako znajo bit eni glupi zavese so kot slike, dajo prostoru kar mu manjka, če pa ne glih zavese pa zanimive žaluzije. Če bi bila brez zaves, je tko kot če bi ležala na postelji brez posteljnine! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kako znajo bit eni glupi zavese so kot slike, dajo prostoru kar mu manjka, če pa ne glih zavese pa zanimive žaluzije. Če bi bila brez zaves, je tko kot če bi ležala na postelji brez posteljnine! a,ne da.. jz tud tk pravim..Folk,dans sploh nima več okusa.Razem izjem... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ma zavese morjo bit....pri prijatlci so bli sosedi brez.....tam mamo zlo velik žurov in njena terasa gleda na njihovo kuhno....enkrat pač kadimo in družina je kosilo....skos so mel občutek, da jih gledamo (no sej smo, sam smo bol čvekal)..nakar se vstane hčerkica in spusti rolete dol naslednjič so že mel zavese Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Joj, meni pa je malo mjau na sliki čisto všeč. Na mizi pa imam najraje košaro s sadjem. Zavese pa tudi morajo bit, samo čisto lahke. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kako znajo bit eni glupi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 No, jaz po tehtnem premisleku ugotavljam, da ni ravno nujno, da si glup, če ne želiš imeti zaves in tudi ne nujno brez okusa, če jih želiš imeti. Men obogatijo prostor, tud praktičn namen imajo in so mi kul. Ja, take bl lahke......se mi zdi, da imam zaj super fajne. K je dnevna precej velika, nikakor pa je nisn htel nafilat s pohištvom, se mi je zazdel, da bi bilo fino še jih mal obogatit.......Ampak zdaj sn ugotovu, da še v bistvu nimam komplet opremljen kot bi si želel, pa bom se o tem odločal takrat, tud zlo verjetn, da ostane tko k je.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 A vselitveni party bo? (vsaj Štajerce bi lahko povabil) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Morm počakat, da zima mine, da bo lahko Marsa v minici pršla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Hja zdaj so itak kratke kratke hlače moderne Kljub zimi ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 .....minica, sn reku! Pa saj flat ni tolk posebn, nisn jaz tega dnarja Za drink pa se vedn lohk zmenimo, tud če niste v minicah..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kaj zdej bluziš, reč bobu bob najraj bi, da pridejo spodaj brez ! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s pohištvom iz bambusa, predvsem posteljami, kako se obnesejo ? Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirko_77 2. oktober 2015 Prijavi Deli 2. oktober 2015 Pozdravljeni, je kdo že naročal katero koli pohištvo pri podjetju mizarstvo Skica s spletno stranjo http://www.mizarstvo-skica.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. oktober 2015 Prijavi Deli 2. oktober 2015 Pozdravljeni, je kdo že naročal katero koli pohištvo pri podjetju mizarstvo Skica s spletno stranjo http://www.mizarstvo-skica.si/Jaz nisem (upam, da ni le reklama). Po ogledu lah rečem, da "ima" potencial, sam se pol mal zacikla; zakaj skos enainisti ročaji na omarah (ista linija?, tam, kjer pač so).Če bi iskala mizarja (pa ga ne, ker poznam enga ful specialnega, profesionalnega, konkurenčnega in besedo držečega, ekspeditivnega, z naravnim smislom za prostor, funkcionalnost in estetiko in ja, je v smeri Polhovega Gradca), bi se najprej pozanimala kakšne pant(k)e in vodila uporablja (znamko), ker če pri Blum debelo izbulji oči, potem išči dalje.Malenkost bi se zaustavila tudi pri mediapan VS iveral debati, predvsem doseganju visokega sijaja (izgled) in morebitnim (upam, da ne) zaključkom robovom iverala na prelomu stranice - v vsem smereh. je pa jasno, da v kolikor je kvalitetno narejeno iz kvalitetnih delov, potem je taka oprema (skoraj) večna (=do smrti, da se ne hebem vsakih 10, 15 let z novo opremo). 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.