Skoči na vsebino

Oprema stanovanja

loncek1

Recommended Posts

zavese :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

jz tud sovražim zavese..mam rada svetlobo,tako ,da bi najraje vse zavese potrgala dol in bla brez njih..Sam,kaj bo pol folk reku,a ne??Pa ne moreš bit brez zaves..

Eh,kr neki... xrolleyesx :xx!:

Si bom stekleno hišo omislila ,pa bo.. :palec: x:Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

jz tud sovražim zavese..mam rada svetlobo,tako ,da bi najraje vse zavese potrgala dol in bla brez njih..Sam,kaj bo pol folk reku,a ne??Pa ne moreš bit brez zaves..

Eh,kr neki... xrolleyesx :xx!:

Si bom stekleno hišo omislila ,pa bo.. :palec: x:Dx

Jaz vidim, da veliko ljudi nima zaves, Morena! če ti ne pašajo, daj jih pač dol. x;)x Čeprav jaz jih imam rada, take tanke, ker se mi zdijo okna brez njih pusta. Stvar navade in okusa! xrolleyesx

Kaj pa kuhinja? kakšne barve kuhinj imate najraje?

hočem belo mačketino v umivalniku nazaj

http://www.webgif.com/faccine_ani/fa118.gif

če sn pa neki bluzila pa vse zasrala

mam še bolše fotke

na njih bela mačketina z novo malo muciko

bela mačketina 7kg

mala 0.7kg

velikost pa 4:1

pa jih ne morem pomanjšat

ena fotka ma 458KB

Kako znajo bit eni glupi xrolleyesx zavese so kot slike, dajo prostoru kar mu manjka, če pa ne glih zavese pa zanimive žaluzije. :palec: Če bi bila brez zaves, je tko kot če bi ležala na postelji brez posteljnine! x:Dx :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Kako znajo bit eni glupi xrolleyesx zavese so kot slike, dajo prostoru kar mu manjka, če pa ne glih zavese pa zanimive žaluzije. :palec: Če bi bila brez zaves, je tko kot če bi ležala na postelji brez posteljnine! x:Dx :vragec:

a,ne da.. xrolleyesx jz tud tk pravim..Folk,dans sploh nima več okusa.Razem izjem...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

ma zavese morjo bit....pri prijatlci so bli sosedi brez.....tam mamo zlo velik žurov in njena terasa gleda na njihovo kuhno....enkrat pač kadimo in družina je kosilo....skos so mel občutek, da jih gledamo (no sej smo, sam smo bol čvekal)..nakar se vstane hčerkica in spusti rolete dol x:o)x naslednjič so že mel zavese x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Joj, meni pa je malo mjau na sliki čisto všeč. :2src:

Na mizi pa imam najraje košaro s sadjem.

Zavese pa tudi morajo bit, samo čisto lahke.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x:o)x No, jaz po tehtnem premisleku ugotavljam, da ni ravno nujno, da si glup, če ne želiš imeti zaves in tudi ne nujno brez okusa, če jih želiš imeti. x;)x xDDx Men obogatijo prostor, tud praktičn namen imajo in so mi kul. Ja, take bl lahke......se mi zdi, da imam zaj super fajne. K je dnevna precej velika, nikakor pa je nisn htel nafilat s pohištvom, se mi je zazdel, da bi bilo fino še jih mal obogatit.......Ampak zdaj sn ugotovu, da še v bistvu nimam komplet opremljen kot bi si želel, pa bom se o tem odločal takrat, tud zlo verjetn, da ostane tko k je.... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 6 months later...

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s pohištvom iz bambusa, predvsem posteljami, kako se obnesejo x:)x ?

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

• 8 years later...

Pozdravljeni,

je kdo že naročal katero koli pohištvo pri podjetju mizarstvo Skica s spletno stranjo http://www.mizarstvo-skica.si/

Jaz nisem (upam, da ni le reklama). Po ogledu lah rečem, da "ima" potencial, sam se pol mal zacikla; zakaj skos enainisti ročaji na omarah (ista linija?, tam, kjer pač so).

Če bi iskala mizarja (pa ga ne, ker poznam enga ful specialnega, profesionalnega, konkurenčnega in besedo držečega, ekspeditivnega, z naravnim smislom za prostor, funkcionalnost in estetiko in ja, je v smeri Polhovega Gradca), bi se najprej pozanimala kakšne pant(k)e in vodila uporablja (znamko), ker če pri Blum debelo izbulji oči, potem išči dalje.

Malenkost bi se zaustavila tudi pri mediapan VS iveral debati, predvsem doseganju visokega sijaja (izgled) in morebitnim (upam, da ne) zaključkom robovom iverala na prelomu stranice - v vsem smereh.

je pa jasno, da v kolikor je kvalitetno narejeno iz kvalitetnih delov, potem je taka oprema (skoraj) večna (=do smrti, da se ne hebem vsakih 10, 15 let z novo opremo).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...