Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...to je pr tebi....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...to je pr tebi....? Ja, Gilmanovo kuhno mava! A ti je všeč? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 zelo lepo opremljeno....za moj oseben okus sicer pretemno, vendar ful v slogu. da o razgledu navzven sploh ne govorim.... nice... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Ja, res nice, lepo in vse, samo it is not my style... Jaz sem ravno v fazi nove kuhinje, delal mi jo bo mizar.Nam je že naredil celotno pohištvo, tako da mu zaupam. V delavnici sem si lahko izbrala materiale...in vse je narejeno po meri, lahko sem si zmišljevala... Cena je odvisna od izbire materiala, predvsem okovje je tisto, ki ceno lahko bistveno zviša ali zniža... tako je težko reči, koliko je to cenovno manj ali bolj ugodno, ker težko primerjaš različne kvalitetne razrede... V nobenem primeru pa ne bo dražja, kot če bi jo kupila v trgovini...seveda te kvalitete... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ja in če je slabo priperta (tako kot je večina industrijskih), ti non stop dol odpada... Jst mam lepo kuhinjo, veliko in precej funkcionalno... hodila sem okrog po salonih si nabirala kataloge in cene posameznih delov, ter doma sestavila cenovno najbolj ugodno kuhinjo... Je pa industrijska (sestavljiva), s nekaterimi precenenimi materiali (preveč plastike)... tako je naprimer vez ki drži predal plastična in ena se nam je že zlomila :xx!: ... tudi blenda nam skos odpada, ker jo držijo ročke, ki so pripete na nogice, kuhinja pa ni pravilne oblike... večkrat brcneš pa odpade...Je pa prijateljica dala nekemu mizarju izdelat svojo kuhinjo, mnogo večjo, bolj praktično in še lepšo ter mnogo bolj kvalitetnejšo, za enako ceno kot je moja... Sama je lahko določila elemente in izbrala je večino izvlečnih elementov... kovinske košare...Nisem vedela, da domači mizarji lahko naredijo tako kuhinjo po tako ugodni ceni... vsebuje les, steklo in barvo (rumena), nevem kako se imenuje ta gladki material sprednje stene (frutir al neki tazga)... tista kuhinja je prva liga in že eno leto jo prosim za številko njenega mizarja, pa jo še danes nisem dobila tisti gladek material, ki se ga uporablja za vratca in je pobarvan, je največkrat kar mediapan. to je material, ki je kvalitetnejši od iverke, se lepo oblikuje, narejen pa je na podoben način kot iverka.....gre za zmlet les z veznim materialom....običajno se ga barva s poliuretansko barvo....lahko pa se ga tudi furnira..... izvlečni predali za posodo so pa ZAKON! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ja, bova verjetno tudi midva dala k mizarju delat, ker se seliva v mansardno stanovanje... jaz sem načeloma navijala za Lipo, ampak mi sploh nimajo nič takega kar bi me pritegnilo (imamo doma lipo, potem si pa valda čist not) jaz bi imela neki takega:(zadnja vrsta, t srednja)http://www.pobles.si/galerija.php?c=12 al pa:http://www.gorenje.si/kuhinje-druzinske?id=221&p=7 na ta princip... morm pazt, da je svetla, ker je mansardno stanovanje in še majhno... sem našla eno ful fajn mizarstvo, ki delajo tudi mansardne kuhinje (na spodnji sliki je čist tak rez kot ga imava midva v kuhinji)http://www.mizarstvo.com/kuhinje/pohistvo-kuhinje.html dnevno sobo iamm pa že ogledano Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 no js mam pa masivno kuhno, hrastovo v taki rdečkasti barvi........sicer ful lepa ampak totalno sraje za pucat vsi tisti profili pa to sam mi je vseen kr kul, sploh barva je mega lepa, zravn sm pa dala zelen pult pa stene so tud zelenkaste, tko antika stil, sam moja izvedba k sm vse sama belila pa štrihala........mi pa še zmeri fali u kuhni neki enih elementiv pa vrat k je un k mi je delov ceplen proti brzini.....sam naredu mi je zaston tk da se ne morm usajat kej dost.....no ko bo fertik enkrat bo mega res sam če bi pa šla recimo novo kupvat, bi pa kej tega modernega.....kej tajga k je bobnar dal gor.....so mi ful lepe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ejjjjjjjj...a si vidla, da tako kuhinjo bi jaz imela???sem tam link dala... a pa si zadovolna?kolk si jo pa plačala?kolk velko si pa vzela? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Izbrala kuhinjo http://www.dan.at/dhtml/2/modelle.php?id=2...bm=21b&typ=21b5 Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 lepa, res lepa... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Mana, lepa tista oranžna! No, moja je neka italijanska, stara približno 60 let..., ampak še dela! Panti so dobri, predali se normalno odpirajo... izgled prostora pa sem naredila zame prijeten z barvo zidov, prta, zaves, tepiha... Celo stare kuhinjske krpe sem pobarvala v zeleno! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Tamara je v stilu (ps: mogoče še kakšno slikco jabolka v bel okvir in na steno- sam ideja, pa mogoče tam ko so poličke spodi kakšno zeleno zaveso), v glavnem se dobr znašla z dekoracijo in je definitivno originalna. Dobra izbira Mana, deluje okolju in očem prijazno Res tut mizarji nardijo ful lepe in prav po meri, in tut v nekaterih prodajalnah se da dosti kombinirati. A obstaja še kak (rač.) tloris prostora? Še nekaj, pozna mogoče kdo še kakšno dobro stran s fotkami kuhinj, dnevnih sob, spalnic, al pa načrtov stanovanj in hiš itd.? Pa če kdo rab še kakšno slikco, naj kr napiše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Kakšno slikco, če rabim-o? Težko na ntu vidiš kako pohištvo izgleda. Potem v živo je čist nekaj drugega. Npr Gorenje ima meni lepe dnevn sobe (samo rabiš velik prostor).http://www.gorenje-glin.si/Content.asp?MenuID=121 Mi je pa izredno všeč "kava-krem" stil (spet rabiš velik prostor, zaradi temne kave)Žal sem pri hiši edina, ki ji je to všeč, torj smo preskočili to izbiro. Sem imela ogledam čudovit rjav kavč (šprican vzorec, rjava-krem) pa je bil "pretemen" Zraven bi dala svetlejši tpih, na kavču svetlejši povštri, kak oranžen povšter še, minimalno omar (samo tista mala na kateri stoji tv) in na steni kjer stoji omara bi dala tako bambus zaveso gor...Težko opisat...samo sem si ful fajn zamislila,,,pa dobre etno dodatke, mogoče še bambus gugalnik...Vsega mora biti minimalno, ker je stanovanje mansardno (dnevna pa pride tam okoli 22-24 kvadratov) http://www.finander.si/pohistvo/index.php?id=441 Še en link, kjer se mi zdi, da imajo kar ok stvari (kuhinje Lipa, Dan, pa še ena, ki je ne poznam ) se splača akcije pogledat. Glede nakupa pohištva bi rada dodala še to, da so npr. v Rutarju prodajalci res ustrežljivi (plačani po prodaji). Takšna je moja izkušnja. Kar se tiče pa Lesnine na Brdu sem pa popolnoma razočarana. Obstaja velika verjetnost, da tiste kuhinje ne bova kupila, ker je v akciji samo do 13.2. Že od prejšnjega tedna prosiva, da naj jo zrišejo pa je gospa tako packarijo zrisala, da sva samo gledala ("...ja, bi mogla it na drug računalnik"...in ne štekam zakaj ni šla).Ne vzame si časa, da bi nama stvari počasi razložila, ampak se ji neprestano mudi. In potem je želela, da do petka nariše in da prideva pogldat, v ponedeljek pa naj naročiva...Ja seveda...Najbolje, da kuhinjo kupiva v 1 dnevu :xx!: Res me je razjezila. In potem je še zadirčna :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Še moja dnevna soba, ki se nadaljuje v kabinet s pogledom na morje... Mi manjka še kakšna slika v dnevni, pa tudi regal kupujem že kar lep cajt. Zaenkrat imam ene majhne omare skup postavljene, glih toliko, da imam stvari spravljene, pa da TV ni na tleh... Ma enkrat bo vse kot je treba. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Katera od Marlesa ti je pa všeč?Za modernejše stvari potrebuješ malo več prostora (da potem pidejo o izraza kot je treba, drugače je jajc) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 o pa je res... Ja meni so tudi njihove kuhinje všeč, če bi imela kuhinjo vsaj 15kvadratov http://www.gorenje.si/kuhinje-marles Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 No, samo da ti veš Bobnar... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Mana, danes zjutraj sem bila pri mizarju, sva izbirala material za kuhinjo.in sem ga povprašala o cenah kuhinj v trgovini in izdelanih po naročilu. torej, pravi tako.. v mb naredi dober mizar kvalitetno kuhinjo po naročilu cca 10 % ceneje kot je po kvaliteti primerljiva v trgovini. V lj pa je scena drugačna, po naročilu pride cca 20% več, kot v trgovini. posebna zgodba pa so akcije, kjer lahko kušiš dobro kvaliteto po zelo ugodni ceni. Upam, da sem ti kaj pomagala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ma ful so razlike pri teh mojstrih glede na mikrolokacijo v sloveniji....pr nas je blo tud cenej, če ti je mizar nardil...sploh če si mel svoj les..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ...sploh če si mel svoj les.....Dosao Bosanac u Sloveniju i krade drva. Odjednom cuje:- "Tovaris, hej tovaris..."- "Tovarim,tovarim... samo suti, cuce te sumar !" Ce ti kdo dela po narocilu, je dobro tudi prej preveriti, kako se drzi "dobavnih rokov".Da ne bo stanovanje gotovo/vseljivo, kuhinje/katerekolidrugesobe se pa devet mesecev ne bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ja, to sem pa slišala, da lahko tut 11 mescou čakaš na kuhno Astra lepo, da si se spomnila...je pa res, da Lj preklemano draga... Včeraj sem govorila z enim arhitektom in je rekel, da ti mizar naredi lahko za isti denar, kot če kupiš v trgovini...ne vem....jaz bom šla vprašat tukaj v Lj k enemu paru, ki se prou ukvarjata z mansardnim pohištvom, potem bomo pa vidl... Ob 17.00 greva v Lesnino za uno Dan kuhinjo (mislim, da bi prišlo okol 1,5mio - to meni brez tehnike čist preveč) pred tem pa še v Liiz karantanio, pogledat kaj je gospa zrisala...evo tole kuhinjo; Tidra (za povečavo klikni na sliko), barve bodo pa češnja pa krem (kombinacija) http://www.aranworld.it/aran_cucine/EN/cuc...na=Tidra%20matt Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Danes je tehnologija pohistvene industrije zelo napredovala in so se stroski proizvodnje tako pocenili, da se NE splaca dajat kuhinj delat po narocilu. Tovarne ti dandanes naredijo tudi dolocene predelave (sicer ponavadi s 30 % doplacilom in rokom, ki se podaljsa za cca 30 dni). Materiali v ind. gredo v smeri vecje eko osvescenosti, imajo iverke ali mediapan brez strupenih plinov (pozor, faktor E mora biti manjsi od 1 - pozanimajte se pri prodajalcu). Naravni les je poglavje zase, je pa najboljsi. Pomislite, da si kupujete avtomobile s klimo, CD radii, satelitsko navigacijo, gretimi sedezi, pomicnimi in toniranimi stekli... Tudi kuhinje imajo danes cel kup trikov, ki olajsajo zivljenje: pametne hladilnike, digitalne pecice z elektronsko navigacijo resetke, pipe-tuse, integriran milnik, locevalnik odpadkov, avtomatsko odpiranje vratc za odpadke, ledomat, itd itd... Bi se se kaj razpisala, imam izkusnje, konec koncev sem arhitektka, le casa imam ta hip bolj malo... In nic nimam proti dobrim tislerjem, so pa zeloooooooo zelo redki. Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Mene pa zanima, če kdo ve, koliko približno stane načrt stanovanja (mansarde)? Kakšne so cene? Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Nekateri arhitekti zaračunajo 10% od vrednosti nepremičnine. Ne vem pa, če je to splošna praksa. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 hmm, hvala za odgovore, če prav razumem gre za kar visoke vsote... Gre se za to, da mi bo znanec, ki je arhitekt naredu načrt za mansardno stanovanje. Sama sem mu povedala približno kako pa kaj bi rada imela... Seveda je on dal še boljše ideje! Tukaj se gre zgolj za načrt za razporeditev prostorov in tko, brez pohištva. Dvomim, da bo povedal ceno, al pa pomožnosti ne bo hotel nič! Zato bi rada vedela, koliko to stane, da mu vsaj nekaj plačamo! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.