Amis 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Ej, Valkira, a to je nov flat? A majo še kakšnga Zgleda Upam, da fajn zrihtaš... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 valkira...takole na brzino bi rekla, da si si to kar dobro zamislila...je nekoliko bolj praktično. sicer je pa velika škoda, da ni tisti del, kjer je kuhinja, nekoliko širši...in spalni del malo ožji....kam pa stopnice peljejo? če je spodnja stena čist brez okna, bi mogoče lahko med sobo in spalnico (tam kjer je hodnik) lahko postavila neke vrste večjo omaro al pa pač en tak plac, ki ti lahko služi kot garderoba, shramba, ropotarnica.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 no super...sem pomislila že tud na comp kotiček, ja.....terasa je pa itak fantastična...za batmana bo prva liga, zate pa tudi. aha...stopnice za gor...drugi stanovalci...štekam. jp...pod stopnicami je super plac. lahko v celoti izkoristiš za omaro. not maš lahko garderobni del, kakšna čistila pa take reči....in en kos posebej je lahko še priročna shramba. na mini in stisnjeno, sam se da. barve...hm...kere so že tvoje številke po dzk? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 super...sam je pa fajn, da lahko daš pralni stroj za vhodna vrata...v omaro v bistvu...glej, da ti bodo v tem primeru že sedaj naštimali odtok. sušilca si pa lahko na vrh p.s. ubodeš. shramba pod stopnicami ni tako slaba ideja, ne glede na velikost spalnice....ko bo batman mal zrastu, bo tam lahko vse mogoče, kar ne bi blo glih za v sobo ali spalnico...sej sam v razmislek....poleg tega po FS-u plac pod stopnicami ni glih fajn za kakšno drugo uporabo....razen, če boš gojila rože.....pa sesalec, metlo in čistila je tud treba nekam spravit...al pa perilo, preden ga zlikaš...likalno desko pa take štose....raje tam kot v spalnici...drugač postane spalnica še kabinet za delat, sam to pa res ni fajn...... drži pa, da je spalnica ogromna.... 4-9-9....tvoje barve so: modra, zeleni odtenki in vijolična...za barvo uspeha se pa spomnim, da ti je vojko enkrat napisal (a se prav spomnim, da je bla rumena)?....to pa lahko uporabiš za kakšne detajle...lonči za rože, okrasne blazinice...kaj v tem slogu....najprimernejši tlak je pa parket....les v glavnem....kar je keramije naj bo ful šajn in glazirana..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Ja...ima aviatika prav... miza in še stoli poleg, ki niso niti še vrisani bodo onemogočali dostop do kuhinje... kako imaš narejeno , kjer so kuhinjske omarice, je to zid, ali samo nekakšen šankec... če je šank, bi bilo po mojem (laičnem) mnenju bolje, da spremeniš šank v pult mizo, kjer 2 člana sedita na zunanji, ti pa na notranji, tako ti nihče ne bo onemogočal dostopa do kuhinjskih omaric spodaj, ne levo ne desno ... Je pa res vse nekako odprto stanovanje, spalni prostori ful veliki, bivalni pa manjši... bolj na račun hodnika, se mi zdi... tut mi imamo tako...hodnik nam vzame 6 x!x x!x x 1,20 m, kar je 7 m2 neuporabnega prostora... :xx!: tut kopalnica mi ni fajn zasnovana, če si hočeš samo roke umit, odpreš vrata, naletiš direktno na bide, potem še straniščna školjka... moraš vrata zapret, da imaš dostop do umivalnika... Namesto sedežne v L, bi dala raje trosed in fotelj ali pa dvosed in dva fotelja, kar je bolj praktično za postavitev v prostor... Terasa je pa super!!! Upam, da nisem preveč zakomplicirala... moje mnenje mirno lahko izpustiš, nočem bit preveč vsiljiva... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Aja...sama se zdej ukvarjava s prenovo kopalnice... ker je okno tako veliko, nisva imela možnosti postaviti tuš kabine kamorkoli, samo za vrata, kakšen otok za tuš ne pride v poštev, ker ima kopalnica samo 6 m2... ni mi všeč, ja pa edina možnost za kabino ob vhodu...malo utesnen vhod...samo, kaj čemo... želela sem samo veliko prostora za shranjevanje, ker imamo majhno spalnico, zato bi imela v kopalnici spodnje perilo in brisače... pa bideju se tut nisem hotela odpovedat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 ... moj flat... no ne še... pa upam, da bo... http://www2.shrani.si/thumbs/mojflat370324.jpg Blagorcek, Valkira! Lustn fletek! (*priznam, da sem ti kar mal fous) DZK: 4-9-9he, jaz pa 9 4 1 Ola, majica, prenavljas kopalnico, kul, to smo mi lani skoz dajal, upam da bo slo cimbolj smooth vse. ** sem razmisljala, da bom nekak uredila splosneje, da je premal zgolj ena tema - oprema stanovanja.. bi moral met podforum Dom al kaj taksnega al pa clo forum, pa magar pol razdeljevat pa tko na manjse podforume...no nekaj bom zgruntala...ker tle se vedno kaj rab, okol doma pa tega, pa bi blo fajn, ce bi imeli clo vec tem - in v prehrano ne grejo, v cvekarije pa seveda tud ne, je velik bolj resno podrocje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Lp. Zanima me kako imate opremljeno stanovanje. Nekaj sem že prebrala, zanima me kakšne okraske imate najraje, mogoče indijske ali bolj orientalske ali klasične. imate radi dosti manjših okraskov ali malo velikih? Kaj pa slike? Vam je všeč bolj klasična oprema ali sodobna? Sodobna meni deluje sicer fino ampak zelo hladno , pa čeprav so barve tople. To pa verjetno zaradi bleščečih površin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Ojla, saj boste kaj povedali, ne? Kaj pa stene, bele, kot pri tisti reklami v galeriji ali barve xrainbowx barve?? ??! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 v soboto me je pičlo, pa sn kupo barvo, pa preštrihal steno v terracota.tak, bo čez zimo mir hm, ostala mi je pa še kashmer...morda še kaj pocam v predsobi, haha a kr sam?kaj je pa ritka iz avatarchka med tem pochela? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 v toplih krajih sej, rajš kaj delam, da nea na norije mislim sam pazi....k eni od samga dela na sex pozabjo... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 v soboto me je pičlo, pa sn kupo barvo, pa preštrihal steno v terracota.tak, bo čez zimo mir hm, ostala mi je pa še kashmer...morda še kaj pocam v predsobi, haha Aha, v redu , kaj pa pohištvo, okraski. Pišite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Vidim, da obozujes zeleno barvo! Kaksna zelena pa? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Pistacija zelena zna bit ful lepa, ce pa mal bele umesas, jo pa naredis za odtenek bolj nezno in ful znajo bit lepi odtenki pistacija v kombinaciji z belo .Za jabcek zeleno, pa odvisno kolk mocno zelis. Po mojem mal experimenteri z vmesavanjem bele in bos dobila ta pravo...no, sicer bos pa najboljs vidla na samem mestu. Je res, da ima vsak ambient drugacne zahteve po dekoraciji in barvnih odtenkih. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Jst bom sam cifro barve povedala, pa naj mi jo umešajo... mam en oddenek že ugledan Ce se ti bo pa zdel, da ti se kaj manjka, ti pa lahko Zmago Modic naslika kaj ....samo nikar mu ne dovoli, da bi slikal planete ali galaxije Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Rihtam stanovanje (pa ne tisto k je zgoraj tloris )... ... vsi večji kosi pohištva bodo bolj v naravnih tonih (les)... kopalnico bom mela čokolada-vanilija... drugače mi ta kombinacija za kopalnico sploh ne potegne... sam te ploščice so me pa začarale ... vsi ostali dodatki v kopalnici bodo zelene barve... pa rožice bi rada mela, sam ne vem kako bi uspevale v kopalnici brez okna ... predsoba bo rumena... otroška soba tut v barvah... ... dnevna soba vijolična (svetla)... rada bi ločila ta prostor z drsnimi vrati - japonska stena in tako dobila spalnico... vsi dodatki v dnevni in spalnici bi bili vijolični in lila... ... kuhinja je vanilija (oz bež), miza in stoli prav tako... stene pa bodo zelene... dodatki pa zeleni in predvsem lila (da se zlije z dnevno)... aja pa še uno kitajsko ptičjo kletko bi rada v kuhinji Ma k bo vam prpopam kakšno fotko Lepo, Valkira. Mislim, da boš imela luškano stanovanje. Všeč mi je, da so stene barvne, ampak kako bi se to obneslo v majhnem stanovanju, mojem namreč? Jaz bi verjetno uporabla rumeno, me poživi. Mi je pa všeč tudi vijolična , se mi zdi po svoje magična, diskretna, lepa, elegantna, vse v enem ! Kakšne okraske imaš rada, svečnike, razne svečke, orientalske vaze, verjetno nisi za klasiko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Vidim, da vsi nekaj opremljate. Če komu kakšna posamezna keramična ploščica ostane, se priporočam. Mislim na tiste ostanke, ki bi jih drugače stran vrgli. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Kukica, jaz sem že nekaj časa vseljena, tako da , ti še opremljaš, al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Ne, nimam česa opremljat. Še nisem na svojem, pa zaenkrat tud ne vidim kako bi lahko nekega dne bila. Rada ustvarjam, pa si želim kak okvir za ogledalo iz koščkov keramičnih ploščic naredit. Sem videla ene take, pa mi je bilo tko všeč ... Sej bi mogoče kupila, samo 16 čukcov je pa zame čist preveč za en mali ogledalček.Sej razumem unikatno delo pa tko naprej ... samo pač nimam tolk denarja ...Pa še ustvarjam rada. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sploh ne vidim ovir za barvne stene v majhnem stanovanju... tudi sama nimam kraljestva... bom mela pa topel domek z mojim karakterjem Okraski... uf, ne me spraševat k mam mal čudne fore... v kuhinji hočem pridih kitajske... upam da najdem lila blago (mende svilo) z rožicami (nekoč sem mela tako haljo )... pa še uno kitajsko ptičjo hišico hočem, tamal pa ptička ... v kopalnici in predsobi afrika... spalnica japonska itd... pa ne kot ena orientalska štacuna... sam pridih orienta umeščen v sodoben flat ... ne vem če mi bo ratal, ker mam še ne 4 letnega mulca in prčkarije niso lih pametna zadeva Meni so zelo všeč indijske prevleke za blazine in taki manjši orientalski okraski. Kaj pa preproge, verjetno jih boš imela glede na stil stanovanja? Eni namreč tepihov nimajo, meni se pri drugih zdi v redu, ampak doma mi gola tla niso preveč všeč. V spalnici imam indijske, v dnevni sobi pa belega okroglega z volne. Kaj pa slike? Imaš rada slike ali boš tudi stene okrasila orientalsko? Glede rož v kopalnici, imam isti problem, tudi jaz nimam okna, lahko pa daš kakšno plastično cvetlico, čeprav feeling ni isti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Aja, še nekaj! Kakšen okrasek imate najraje na mizi v jedilnici, kar vazo ali kaj bolj izvirnega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Nekaj idej za dekoracijo prostora z zavesami(pride v poštev pri velikem prostoru) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Mhm. Ni mi nekak všeč preveč.....mogoč un tazadn No, pa saj za dodatke je vedno čas..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Trenutno sem izbrskala samo te. Lahko pa ti naredijo po lastnem navdihu in želji. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.