Skoči na vsebino

Dober nasvet

sanci_cat

Recommended Posts

Dobra prijateljica mi je v času, ko sem se počutila naravnost obupno, grdo in neumno rkle to misel: "You are as beautiful as you feel." (Si tako čudovit kot se (po)čutiš)

To mi je dalo misliti, na njene besede sem pomislila vsak dan, in res, sem se kmalu počutila malo bolje, pa tudi lepše.

Mislim, da je res, če rečemo, da naše notranje razpoloženje vpliva tudi na naš izgled in nastop.

x:)x

sanci_cat
Deli na socialnih omrežjih

tole pa je napisal OSHO:

kakor obstajajo začarani krogi, obstajajo tudi blaženi krogi,

v začaranem krogu eno zlo vodi v drugega, v blaženem krogu ena blaženost vodi v drugo,

gre le za izbiro pravega kroga za svoje življenje.....

x:)x Drži... pa še kako. Ni kaj dosti za komentirati. Dodala bi le to, da se ob tej trditvi lahko le zamislimo in vprašamo, zakaj se ne počutimo v redu sami s seboj in kje je izvor takega prepričanja.

Iz lastnih izkušenj ( žal) ti lahko rečem le to, da je ponavadi vzrok v ljudeh, s katerimi živiš in okolici sami. V mojem primeru se je vsa zadeva začela že v otroštvu, ko nisi še dovolj močen, da bi takim energijam preprečil vdor vate, kjer se z leti le še krepijo....do trenutka, ko se teh energij zavedaš ( ponavadi pade izjava... Če sem dosegla to, kar sem in sem taka kot sem, potem pa le ni res, da sem tako grozna in neumna... ) Jaz sem to izjavo dala pred dvema letoma... Potem pa se začne delo...ni lahko a se je vredno potruditi... x:)x To je moja izkušnja in je le primer... vsak ima svoje...itak. Očitno je to izkušnja, ki jo moramo prestati, da pridemo do spoznanj, potrebnih za naš razvoj.

Je pa res, da že to, da se zavedaš kje si obtičal in se zaćneš spraševati, kje je težava, že velik korak na poti do ponovnega odkritja sebe.

Uff, tipkovnica se že pritožuje x:Dx

Lp Nefertiti x8Dx

• 3 weeks later...

..No nevem,če tole spada sem, sam vseen nekam res murem napisat,no x^x

Slisal sem, neki zlo zanimivga, to pa je, kako ocenis na videz zensko koliko jih steje, a ves kaku tk, da ji prestejes crte kolobarjev´na vratu (sej drevesa majo tudi letnice, ane ) x:Dx

:inocent:

Ja, to je pa resnica, da npr. če želiš delovati privlačno in se počutiš, da v tako obleko ti osebno ne spadaš, boš deloval neprivlačno, medtem ko lahko v istih oblekah neka druga oseba deluje privlačno.

En precej banalen primer, ki mi ga dostikrat predstavi moj dragi.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
bodi previden, kaj si želiš, ker se lahko uresiči,..

Ob tem sem se spomnila ene anekdote, ki sem jo enkrat pred leti slišala na enem seminarju, ko nam je ena razlagala o afirmacijah, vizualizaciji in moči naših misli...:

"Nekdo si je ful želel dobit velik dober avto. Da bi se mu želja uresničila, si je vsak večer zamišljal ta avto, si ga vizualiziral in si v mislih ponavljal afirmacije... xhypnox xegox

In čez čas so se mu te misli uresničile: dobil je točno tak avto, ampak v vogal svoje hiše!!!" x:o)x :wacko:

LOESJE:

.Nasmehi imajo bumerang učinek .

.Viroza – dokaz družabnosti .

.Nacionalizem – ko je država pomembnejša od človeka .

.Snežinka je čudovita a je na dlani ne moreš videti .

.Izobrazba ni vse, treba je tudi razumeti .

.Celo ob najhujših katastrofah vedno srečaš novinarja ki se mu cedijo sline .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...