sanci_cat 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Dobra prijateljica mi je v času, ko sem se počutila naravnost obupno, grdo in neumno rkle to misel: "You are as beautiful as you feel." (Si tako čudovit kot se (po)čutiš) To mi je dalo misliti, na njene besede sem pomislila vsak dan, in res, sem se kmalu počutila malo bolje, pa tudi lepše. Mislim, da je res, če rečemo, da naše notranje razpoloženje vpliva tudi na naš izgled in nastop. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 res, res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niky 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 tole pa je napisal OSHO: kakor obstajajo začarani krogi, obstajajo tudi blaženi krogi,v začaranem krogu eno zlo vodi v drugega, v blaženem krogu ena blaženost vodi v drugo,gre le za izbiro pravega kroga za svoje življenje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 ... "You are as beautiful as you feel." (Si tako čudovit kot se (po)čutiš) ... Točno tako! Ma nimam druzga tle kaj napisat, kot samo to, da to drži. Vem iz lastnih izkušenj in iz opazovanja drugih. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertiti 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Drži... pa še kako. Ni kaj dosti za komentirati. Dodala bi le to, da se ob tej trditvi lahko le zamislimo in vprašamo, zakaj se ne počutimo v redu sami s seboj in kje je izvor takega prepričanja. Iz lastnih izkušenj ( žal) ti lahko rečem le to, da je ponavadi vzrok v ljudeh, s katerimi živiš in okolici sami. V mojem primeru se je vsa zadeva začela že v otroštvu, ko nisi še dovolj močen, da bi takim energijam preprečil vdor vate, kjer se z leti le še krepijo....do trenutka, ko se teh energij zavedaš ( ponavadi pade izjava... Če sem dosegla to, kar sem in sem taka kot sem, potem pa le ni res, da sem tako grozna in neumna... ) Jaz sem to izjavo dala pred dvema letoma... Potem pa se začne delo...ni lahko a se je vredno potruditi... To je moja izkušnja in je le primer... vsak ima svoje...itak. Očitno je to izkušnja, ki jo moramo prestati, da pridemo do spoznanj, potrebnih za naš razvoj. Je pa res, da že to, da se zavedaš kje si obtičal in se zaćneš spraševati, kje je težava, že velik korak na poti do ponovnega odkritja sebe. Uff, tipkovnica se že pritožuje Lp Nefertiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 ..No nevem,če tole spada sem, sam vseen nekam res murem napisat,no Slisal sem, neki zlo zanimivga, to pa je, kako ocenis na videz zensko koliko jih steje, a ves kaku tk, da ji prestejes crte kolobarjev´na vratu (sej drevesa majo tudi letnice, ane ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 Ja, to je pa resnica, da npr. če želiš delovati privlačno in se počutiš, da v tako obleko ti osebno ne spadaš, boš deloval neprivlačno, medtem ko lahko v istih oblekah neka druga oseba deluje privlačno. En precej banalen primer, ki mi ga dostikrat predstavi moj dragi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 jah seveda, prepričat se moreš, predusem pa prašet se, a je res to; sem jest dostikrat v takem položaju, kaj in kako kej oblečt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Zelo malo ljudi reče svojim znancem, sorodnikom in prijateljem da so čudoviti. Faušarija in privoščljivost za nesrečo drugih je preveč. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 bodi previden, kaj si želiš, ker se lahko uresiči,.. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Če vse štima, se celo mora uresničiti.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 potrebna je natančnost, da se ti pol ne uresnič, ti pa jokaš, zakaj se je moralo na takšen način Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 Samo resnično je lepo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Ena smrt je tragedija, tisoč smrti pa je statistika. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 MIsli imajo močan učinek, pa se tega ljudje premalo zavedamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 PAMI,imaš prav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Dan bo šel v isto smer kot kotički vaših ust. P.S. Avtorja pozabla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 666groznih -ou.....tralala.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Kdor hoče priti do določenega cilja,mora ubratile eno pot,ne pa tavati po mnogih različnih poteh. Seneka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 ehm.....vse poti vodijo v rim.... 666zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Bodite hvaležni nasvetom,ne pa pohvalam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Kdor ne naredi ob pravem času,kar je treba, mora na koncu delati,kar hočejo drugi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 bodi previden, kaj si želiš, ker se lahko uresiči,..Ob tem sem se spomnila ene anekdote, ki sem jo enkrat pred leti slišala na enem seminarju, ko nam je ena razlagala o afirmacijah, vizualizaciji in moči naših misli...: "Nekdo si je ful želel dobit velik dober avto. Da bi se mu želja uresničila, si je vsak večer zamišljal ta avto, si ga vizualiziral in si v mislih ponavljal afirmacije... In čez čas so se mu te misli uresničile: dobil je točno tak avto, ampak v vogal svoje hiše!!!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Globoke misli nas učijogovoriti visoke besede! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 LOESJE:.Nasmehi imajo bumerang učinek ..Viroza – dokaz družabnosti ..Nacionalizem – ko je država pomembnejša od človeka ..Snežinka je čudovita a je na dlani ne moreš videti ..Izobrazba ni vse, treba je tudi razumeti ..Celo ob najhujših katastrofah vedno srečaš novinarja ki se mu cedijo sline . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.