Nefertiti 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Lep pozdrav vsem! Videla sem vaš forum in.... tu sem. Videla sem vaše objave in so mi všeč. Dopuščajo, da posameznik izraža sebe ali pa le nadene krila trenutnemu navdihu, mu da prostost, ta pa se ustavi tam, kjer je sprejet.... in to je zelo lepo. Nasplošno sem zelo redkobesedna a včasih, čutim potrebo po tem, da izrazim določene stvari, ki sicer ostanejo zaklenjene v meni. In najlažje se izražam tako, kot boste prebrali....so le misli, občutki... nič več. Ali morda jaz. Koliko udarcev, srce lahko utrpi,koliko zla, ljubezen preživi, spoznaš, ko se poljub dveh pogledov,še vedno, kljub neštetim viharjem, dotakne srca,da v njem, skoraj pozabljenih čustev, jezero vztrepetain preteklost zbledi, prihodnosti več ni,le ta neskončni trenutek, ko še večnost tako minljiva se zdi. Sedaj je pa dovolj nakladanja Lepo se imejte in ostanite v soncu! Nefertiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 O, Nefertiti, odbrodosla! To je pa lepa gesta! Lepo si naredila... Seveda, ti se kar oglasi, ko se ti bo zahotelo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Živjo Nefertiti, zlo simpatičen post! MucaMaca Pa prec še v temo Izbira imena kaj napisat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.