soncica 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Zelim zlata ribica, da bi res imela moc, in izpolnila zelje, ki so ti bile zaupane Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 17. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2003 Smrc... ni ji lih ratal :xx!: Skoda ribica, pa sm tko upala da ti(mi) bo se zelja izpolnila.... vsaj enkrat... smrc Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Sončnica ni še prepozno, meni jo je še vedno izpolila, mogoče kasneje ampak, je pa. Tudi tebi bo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 sonchica riba chist coolsam definirat ji je treba....drgach mash bleme :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 Evo, nasveti iz prve roke ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. avgust 2003 Prijavi Deli 6. avgust 2003 Zlata ribica...zdaj pa te še jaz prosim za pomoč... Danes me čaka en pogovor...od katerega je odvisno...kakšne poteze bom potegnila v prihodnosti... Daj...pomagaj...da bom pravilno presodila situacijo... ravnala tako, da bo dobro zame...in se nehala ozirati na druge... Pa še to...kar je najtežje...da bom na vprašanja dobila ISKRENE odgovore... Plizzzzzz... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kratkolaska 6. avgust 2003 Prijavi Deli 6. avgust 2003 odgovor mogoče ne bo dan v besedeh, a vseeno ga boš zaslutila, prav mogoče pa je da ga že čutiš ali veš. kako se boš odločila. Nekje sem prebrala da vsaka pot pripelje na cilj.držim pesti pa čeprav sem še zelena tuki. Ha, ha x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. avgust 2003 Prijavi Deli 6. avgust 2003 zlata ribica...prosim še jaz, da danes pomagaš astri Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Zlata ribica... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. avgust 2003 Prijavi Deli 9. avgust 2003 Zlata ribica...hvala....veliko si mi pomagala.... In, ker si že tako uspešna...imam še eno prošnjo.. Za par dni grem na počitnice...s samim ....in daj, da bodo te počitnice.... -evo dobre.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2003 Prijavi Deli 9. avgust 2003 ribica... ene dobre počitnice za astro in Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Ribica.... Hja...sam natančna navodila je treba dat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 ribica... popazi malo na našo Marso in njena fanta... da jih požari, ki divjajo po otokih ne bodo dosegli... in... pomagaj pogasiti ves ta ogenj, da ne zgorijo vsi lepi gozdovi... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2003 Prijavi Deli 14. avgust 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Ribica......daj mi flegmatičnost.......da bom lažje prenašal vse skrajno nekorektne ljudi :xx!: , ki jih moram prenašati po službeni dolžnosti in tako ne bom ....popenil :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Riiibiicaaaa.....daj no.....reši jih.......ker bom sicer kermu glavo utrgal :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Ribica, daj pomagaj no Micku, preden se kaj hudega zgodi, in ker me je nasmejal z zgornjim stavkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 No Ribica......ubogaj Kreativo.......si lahko tudi kreativna......in npr. nekorektne spremeni v korektne ....he-he......da mi je to videti ......Uzput pa še moj pc prepričaj, da me ne vrže vsake 3 minute z neta :xx!: ........hvala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 oh zlata ribica odpoči si danes, mislim da ni nobene želje... pa vsaj kakšno minutko no... take a brake Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Ribica ... naj se tale zadeva s predstavitvami, pa prošnjami izide tanartabolj ugodno zame. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 riba!!!!!dej nashtimi, de se mi tole dons izide tko de bo cool Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 RIBA.....THXtole si pa konchn spelala tko k zagre.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.