ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Vse za tvojo prijaznost. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kaj sem ti pa zdaj naredila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ma tako na splošno govorim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 OK, samo tako na splosno povem, bedak si .. Ker si enkrat napisal neko neumnost.. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hm....in kaj si potem ti......po tolikih napisanih neumnostih? In kaj te je tako prizadelo......da popravim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hmmm... Mick enkrat napisal neumnost, pa je bedak Znova kar naprej piše neumnosti... pa je Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ti cicolina.. da ne bi kaj rekla.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ...ja, res boljš, da ne ...še ti kje ribca izpolni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 javno priznam, da sem bedak...........napisala sem že cel kup neumnosti............mick, pazi se, prvo mesto je moje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Se bom v bodoče mal bolj grebu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 huh , gneča bo fantje, gneča Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 naj se tole zdajle zmenim in naj vprasam vse kar je treba pa naj kul zrihtam stvar.. hihi, kok sem smesna, trema pred trapastim telfonskim pogovorom. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 naj se tole zdajle zmenim in naj vprasam vse kar je treba pa naj kul zrihtam stvar.. hihi, kok sem smesna, trema pred trapastim telfonskim pogovorom. In? Je ratalo ali si izpadla budala? Da vem, ce se splaca prosit tole ribico.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ratalo. motor kupujem, da razlozim.. zdaj se samo moj oci sili zraven in hoce it pogledat in barantat za ceno.. Pa saj je super, itak bi brez njega bl klavrno koncala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ratalo. motor kupujem, da razlozim.. zdaj se samo moj oci sili zraven in hoce it pogledat in barantat za ceno.. Pa saj je super, itak bi brez njega bl klavrno koncala ne, ne, ne motorja.. Raje si kupi avto.. Je bolj varno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 to se bi mogla pa v drugi temi razpisat avto ze, ze, kot prevozno sredstvo.. motor pa... uzitek..pa saj ne da avta ne maram vozit.. ampak mam vsakega po svoje rada.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 to se bi mogla pa v drugi temi razpisat avto ze, ze, kot prevozno sredstvo.. motor pa... uzitek..pa saj ne da avta ne maram vozit.. ampak mam vsakega po svoje rada..dobrodosla v cvekarijah.., tema : prevozna sredstva.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ja, saj.. bom enkrat drugic se razpisala, zdajle grem.. saj bi v bistvu se drugic danes ribico rabila, pa je nocem prevec izkoriscat...ampak fishy.. ce mas se cisto malo casa in volje.. daj, malo poglej kaj se dogaja v meni in okrog mene tam okrog 8h in uredi zadevo tko, kot je prav... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 , hvala, ker zdajle Daši pomagaš pri matematični kontrolki (je šla pisat z vročino in vsa ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Daša je hčerkica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ribica, prosim te, pomagaj, da bo tam, kjer so moje misli, vse tako, kot mora biti. brez potresov in pretresov - spet -, dobro zame, najboljše zame. misli name. jutri in pojutrišnjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.