Mateja 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Daša je hčerkica?Boris, Aira (ja, Daša je moja hči) in Neli - hvala za podporo... Daša sicer pravi, da je totalni polom... menda cel klas pisal šus... tik pred zadnjo kontrolko so namreč dobili novega prfoksa (njihov je padel s kolesom in si poškodoval obe roki) in ta se zdaj duva in kritizira vse, kar je prejšnji počel... gleda redovalnico in se reži, ko vidi, da je imel nekdo (recimo Daša) matematiko prej štiri ... ravn tole rabijo tamali v temle, že itak divjem, šponu ob koncu leta :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Zakaj nisem ribica? In zakaj nimam kje v horoskopu ribico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Zakaj nisem ribica? In zakaj nimam kje v horoskopu ribico? a to ti je zelja ribici? pa sej mamo mi vec ribjega v seb... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ribica, pomagaj, pomagaj, usliši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 SWAN... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 borism, hvala za podporo (poleg ribice). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 za danes se je nekako izšlo , za jutri pa ribica spet - pomagaj, pomagaj, usliši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ribica, pomagaj mi te dni in tedne.... da prebrodim in prebrodimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 hjl, saj veš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.