Tina 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Ok, zdaj pa sem jaz na vrsti. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 RIBA!!!!zdej pa tina na vrsti... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 ribica danes pa naši rabijo ugodno vreme za žur.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Ribica....pr nas je deževno... Daj lunatikom...samo oblake... ni nujno, da je sonce (bodo še doživeli kak mrk, če bo luna in sonce...) In naj se imajo Če pa bo dež...pa se bojo že znašli...na "seznamu" ni nobenega, ki bi imel preveč "sladek" nick...da bi se na dežju stopil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Ribica... ...plissss, tole dons...nared da bo dobr izpadlo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 No Ribica ....migni zopet malo dans.....za Astro ....Astra.....ti pa za vsak slučaj še malo pravila "igre" preštudiraj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 draga Ribica, saj vem, da imaš rada vodo in dež, (jaz tudi pravzaprav), ampak tule okoli je veliko več takih, ki imajo raje sonce, sedajle pa se držijo kot da je kdo umrl...skratka zrihtej da bo vsaj malo sonca ..tu in tam! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Mucamaca tole pa zelo lepo od tebe Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Ribica... ...thanks... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Vidim.....da pa tudi Astra dobro pravila "igre" preštudirala ....ja, ribica pa itak miga tak da kar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Ribica ...prosim...moja hčera danes ponoči odpotuje v Prago.Čuvaj avtobus na poti...vse dni...in vse otroke na izletu.Naj se srečno vrnejo domov. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Ribica...hvala... ...srečno prispeli domov... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 RIBA DEJ...............de **** zasmrdi she pri glavi..................................ne samo pri repu 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Pa sej ni res...se pa spuščaš dans na nizek nivo, kaj in niti ene teme ne pustiš, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 kwa...riba kle za to, da zhelje uresnichuje.... ergo?tema chist ok 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Hm.....otožna .....a res misliš, da se je moral......spuščat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 se pach mick-enim prilagajam.... 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Hi-hi........aakhut zna biti tudi prilagodljiv ......ti pa moram biti zelo všeč, da se celo prilagajaš ....aja.....ni blo namenjeno meni, verjetno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 vsem....(mick-enim... ) 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Kul ....res lepo..... da si tako uvideven, prijazen in toleranten Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 ... uvideven, prijazen in toleranten... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 vsakemu..........................................................................................................................................kot si zasluzhi 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Ribica, ne pozabi name! ne rabim zlata, ampka kalne vode imam zadosti. Torej a bo kej muvinga, akcije, spremembe?Al se bom jaz tako zelo prilagodila na nemuving?? :xx!: MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 RIBA!!!!!................................MUVI!!!! 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.