astra 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Ribica... ...pliss....pomagaj danes mojemu možu...pri pogajanjih s poslovnimi partnerji...da bodo pogoji takšni...da bo ta petletka... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Astra...za moža (pa da je ne bo vrgu na roštilj!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Se pridruzujem z dobrimi zeljami! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Hej danes ob 14.00 malo pomagaj pri , da se bo vse izteklo tako, da bo zame najboljše Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Fish, malo delaj no, sej voda, pa četudi z neba tebi ugaja, tako da moraš biti polna energije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Ribica...danes pa imaš dela... ...torej se ne obotavljaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Tina...pa ne da se ti meniš z Astrinim možem... bosta morala res dobro in uskladiti , da bo na koncu za oba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Sanjalica ta bi bila pa dobra Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Tina....tudi tebi držim ...... ti pa migni ......včasih je pač treba tud kako naduro vsekat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 riba!!!!dej de enga vsekam.... 666 zlobkanih -ou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 hvala! Vidim, da se bova počasi le sporazumeli kako in kaj Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Ribica...hvala... mislim, da v tem trenutku...več ni bilo možno doseči... Dans si bla pa res pridna...no, saj zdaj bo par dni fraj... Tina... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 ... zdaj te pa še jaz nekaj prosim... obeta se mi nov job... sicer v isti firmi, ampak v drugem okolju... daj, pomigaj malo z repkom in pomagaj, da bo vse Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Coccinelle! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 O, hvala... saj imam kar dober občutek... ampak malo pomoči ne more škoditi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 ... Jaz imam tudi dober obcutek, zato sem pa toliko bolj navduseno tole postnila!Kar nekaj mi je reklo, pa se ful ima sans... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Ribica, prosim, jutri dopoldne sam mejček pomagaj, se se bom sama tud potrudila, da bom zadevo speljela, ampak mejčkeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 ribica, daj, da jutri nebi blo šole Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Nord,tule ti pa ne vem,če ti bo pomagala,saj veš učiti se potrebno,da postaneš nekdo v življenju.Kaj se slabo počutiš,ali ne obvladaš snovi,da te je strah jutrišnjega pouka. Poglej samo šola bo sigurno še stala,no pri pouku imaš malo več šans! Lep večer tebi in Kristalki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 ej, tenks. ampak jaz bi še kr doma ostala, je še tolko stvari, ki bi jih rada nardila. sploh pa jutri pišemo sj, v petek pa nemščino. joooooooooooooooooooooooooooj :o|o: :o|o: komaj čakam naslednje počitnce Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Nord,pa saj ni tako hudo,za SJ še imaš čas,za nemščino pa tudi....pa saj veš,da drugo leto pride k nam Evropa in boš saj znala komunicirati.Imam občutek,kot,da ti ne gredo jeziki,ampak tule na LNF pa ja gre. Pa tistih oooojev ni treba toliko pisat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 jaz mam jezike najrajši, ampak se skor nič nisem učila :o|o: šit- pa še fiziko dobimo jutri nazaj- držite pasti da je štirka Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 jaz mam jezike najrajši, ampak se skor nič nisem učila :o|o: šit- pa še fiziko dobimo jutri nazaj- držite pasti da je štirka Hja,kar je bilo je bilo(FIZIKA),pesti ne držim za štirke,ampak za petice.petke ti morajo biti cilj,pa čeprav je ne dosežeš. Potem se pa tako ali tako nimaš kaj bati pri jezikih-no pa res v knjigo ali del.zvezek vseeno poglej in si skušaj zapomniti,da ne pride tvoja mamica ali učiteljica nad NAS,kot,da smo mi krivi za tvoje nespehe v šoli Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.