otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Ribica, tko, zdej te pa res rabim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Ribica pomagaj otožni, da bo spremenila nick v Razposajenka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 JANJAK, ribica ima trenutno z menoj drugo delo, tko da... hvala ribica pogovor uspešno zaključila, zdej pa sam še na odgovor čakam, upam, da čimprej... xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 ..riba dej ,de si čimprej pozdrav tole žlezo, de nou več tk kašleu in se potil.se res že pretiranu dolgo vleče. No ja, jest pa nej ostanem še naprej taku zdrav, pa sej ni treba de mam tulka enerigje, nej bo tista zadovoljiva doza usmerjanja. Ja, pa tut jest bi rabu en dolgoročni pogovor,ki je usmerjen v eno perspektivo; v naprej hvala za kakšne ustrezne premike in vidike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Draga ribica, prosim, da bo jutri vse v najlepšem redu, da zadeva niti od daleč ni tako črna, kot si jaz predstavljam. Da bi mi sijalo sonce in bi pogovor potekal v obojestransko zadovoljstvo. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Ribica, ne spreglej tele prošnje , naj bo jutri obojestransko zadovoljstvo, ma kaj zadovoljstvo za vse nas (sej sem drgač skromna no ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Tudi jaz prosim Zlato Ribico,da usliši Otožno,ker se res trudi po najboljših močeh.Otožna,saj bo in mora biti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 borism hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 MucMac in otožna...... ....ribica ti pa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Otožna,ni kaj;vedi,da nisi SAMA tudi ob takšnih težavah in odločitvah. Zlata Ribica je glavna,mi jo samo usmerjamo ali podpiramo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 RIBA FARONIKA 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Ribica... ...dej, da tole zadevo izpeljem...kot sem si želela...ker zdej pa že hudo slabo kaže...in očitno...rabim..tvojo pomoč...da bo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 EJ RIBA......dej ustrezh astri...prej k ji bosh...prej ti bo nehala utrujat 666 -ou ma bridke izkushnje...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Aakhut...saj sem včeraj zvečer rekla, da si vcasih res fajn fant! In s tokratnim sugeriranjem zlati si to dokazal! Ribica, usliši Aakhutovo željo! pa eni pihljaj na tvoje bridke izkušnje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 uuuuffff.....sm zhe mislu, de sm jih po zobeh fasu.... 666 za sanjalico..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 ena in ena za vse, ki ju rabjo. in za mene, da b še ta tedn v redu zvozla Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 tale zlata ribica je bla pri frizerju, pa so jo malo narobe pobarvali Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Haj Nord x!x Kako si pa zvozila pri fiziki in kaj še imate,kar počitnice pri vas,samo malo sem pokukal na uro,da ne boš jutri zaspana v šoli Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 RIBICAAAAAAAAAAAAAAAA! SPAT ME SPRAAAAAAAAAAAAAAAAAAV.................. PROSIM! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 pomagaj malo pri danes poplodan ob dveh. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Ribica.....Tinci.....pomagat x!x ......saj ni treba takoj.......ob dveh bo čist v redu Tina ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Dejmo Fish, tole je za Tinko zelo pomembna zadeva, ampak saj ti to veš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Ribica...ura bo kmal dve...na delo... pliss ...za Tino... x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Za Tino?Jaz sem mislila za Otožno...Zato sem prišla "gor"...da spomnim ... Sedaj pa vidim, da sem babnca že v letih...mi spomin nagaja...pa nč ne de. Tudi tile spomnski "kiksi" so lahko kdaj prikladen izgovor Sicer pa Ribca...daj pomagaj Tini in Otožni in Mushi in MuciMaci in Astri in Marsi in Heleni in Naky pa JanjiK...VSEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Hvala in ostalim. ravnokar prestavljen na jutri v dopoldanskem času. Tako da bodi v pripravljenosti ... xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.