otožna 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Sanjalica, hvala, sej še vedno čakam in čakam, prav potrpežljiva sem, ampak ribica ne ve, da men že časa zmanjkuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Otožna za danes ribica nima drugega dela ... vsaj razumela sem jo tako ... ves popoldan namenjena tebi Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Otožna...malo mi lahko ribico odstopiš...čakam, da me generalna pokliče... Uh...neprijetno...nikoli mi ni prijetno, ko je potrebno...o tem. Samo včasih - treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Sanjalica zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 saj sva zmenjeni, ne Ponedeljek je dan X Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Ribica...saj sva zmenjena, ne x!x ......v ponedeljek je za coccinelle (al pa koga njej ljubega) dan D.....ups ....dan X..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Ribica.......v ponedeljek Coccinelle........danes pa otožna Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Sanjalica, hvala, sej še vedno čakam in čakam, prav potrpežljiva sem, ampak ribica ne ve, da men že časa zmanjkuje ribica ku ku sej sem potrpežljiva res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ribica, saj veš, v dvoje gre lažje, z Otožno bosta poštimali Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 tko RIBA.....zdej pa AKCIJAde me neb razocharala....te bom za shkrge.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 je pričela migat tud v mojo smer sicer bo še nekaj časa trajalo, ampak odvija se, odvija Ribica hvala, pa ne pozabi, še dolga pot je pred nama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 pomagaj otožni, da ji bo lažje na poti, ki jo čaka Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Umetnica, hvala, tolk trnove poti še nisem doživela, ampak se že kažejo popki cvetja, torej, z ribico grem pogumno naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Otožna, ti držim zdrži še malo. nekako si iz tvojih postov predstavljam kaj doživljaš. se mi zdi, da bi lahko poznala tvoje občutke. trda je pot, a se splača iti naprej. in ne pozabi: Največja nagrada za vloženi napor ni tisto, kar za opravljeno delo dobimo, pač pa tisto, kar ob njem postanemo! Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Zlata Ribica saj veš, kaj mislim... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 RIBA, SKONCENTRIRI SE PA B0 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 , govori se, da si dobila VIP vstopnico za za na stadion danes. Skoncentriraj se prosim in pomagaj našim fantom danes od 17.30 pa dokler bodo potrebovali. Saj imajo vse kar potrebujejo v sebi, ti samo malo in uživaj v tekmi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 .............. ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 RIBA dej ...sej vesh sobota.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Ribica mčnkn pomagi prosim. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 razumem, da trenutno uživaš na nogometni tekmi. Ko bo pa mimo, pa malo da se bosta tale telefonska pogovora v tem tednu izšla meni v korist. xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ribica okrog ene ure še na tekmo misli mol pa na našo tinko, bo šlo? ja hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.