Skoči na vsebino

Ribici...

soncica

Recommended Posts

• Komentarji 258
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ribica......pliz......bodi malo nesramna, no......fusbal se špila zarad golov............naj jih na današnji tekmi......sploh ne bo :palec:  :palec:  x:)x  :vragec:  x:px

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: ....... xgoldfishx = dans zabušantka....... :xx!: :xx!: x;)x ........tak, da.....pokowc :V: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Živjo xgoldfishx

Tokrat malo xwizardx zjutraj, ko bom klicala v zvezi s službico

in popoldan, ko grem na sestanek v zvezi z magistrsko nalogo.

Naj se obedve stvari izideta tako, da bo zame najbolje. :detelca: xgoldfishx xwizardx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Živjo  xgoldfishx

Tokrat malo  xwizardx zjutraj, ko bom klicala v zvezi s službico

in popoldan, ko grem na sestanek v zvezi z magistrsko nalogo.

Naj se obedve stvari izideta tako, da bo zame najbolje.  :detelca:  xgoldfishx  xwizardx

Tole zjutraj pa ne kaže najbolje ... amapk xgoldfishx v nadaljevanju še veddno računam na pomoč, da z novim letom najdem xsrcx službico. :detelca: xwizardx

Upam, da bo šlo popoldan "kot po maslu" xwizardx

xloveyx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Ribica... verjetno bi ti lahko rekla tudi "stvarstvo" ali "energija" ali... z veliko besedami bi se te dalo opisat w:Iw

Najprej bi ti rada rekla hvala, ker me je danes pričakalo "Domovanje duše" v antikvariatu :flower: seveda si vedela xegox hvala ti, srce :mezik: :mezik: :palec:

Imam pa še eno željo, če ti bo uspelo...

Jutri... bi rada nekako zaključila. Ali z novim začetkom ali pa s koncem, oboje bo uredu in oboje bo prav... Daj mu danes moč, da pogleda vase in vidi... tisto, kar je v njegovi duši do mene. Daj mu moč, da se končno zjasni... To stanje v vodi do pasu utruja, ne morem ne ven, ker me drži voda, in ne morem se ne potopiti vanjo in zaplavati, ker je prenizka... Naj se to obdobje zmedenosti in neodločnosti konča, prosim.

Ljubim ga... xyiyax vem, kdo je... in vem, kam spada... Če se bo odločil iti stran od mene, mu pomagaj, da to naredi čimprej... in mu pomagaj, da ne bo trpel... In naj se ne vrača, tako kot se je še vsakič do sedaj. Zame ne skrbi. xsrcx

Upam, da ti bo uspelo vsaj malce premakniti beton... Da se stvari malce razjasnijo, da zagledam... znake... ... in daj mi moč, da vse skupaj začutim tudi v sebi...

Hvala ti.........

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest sanjalica

Mushi...na poti veliko sreče... :detelca:

Podnevi veliko novih videnj in spoznanj... :OO:

Noči pa naj so medene... :inlove: xlove2x xsrcbumx xloveyx :kiss: :wub: na :sleeping: pa kar pozabita...razen tisto "nujno" (zaradi kože x;)x )

:palec: :detelca:

Srečno x:Xx

Hvala ti, Ribica, skupaj sva pa le... nekako x:)x ... uspeli naredit finish x;)x Pa še moj ego se je čisto nesebično javil na pomoč :blackeye: :blink: x:Dx

oh hvala... zdaj gremo pa daljeeeeeeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... oooo siva pot, vodi me... x:o)x x:Dx x:Dx x^x x:o)x ... ah ne, saj se bom sama x;)x x:)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...