otožna 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Ribica prosim te, jutri ob 19 uri, zelo pomemben sestanek, veliko od njega odvisno...... potrebujem tvojo pomoč, zelo veliko tvoje pomoči....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Ribica.......migni na sestanek jutri ob 19.00......in porihtaj zadeve ....Mick pa ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Resno Zlata Ribica te prosim za jutri zvečer, pokaži svojo moč v osrednji Sloveniji, da se to naposled uredi.... vem, da veš za kogar je to Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 DEAR RIBICA! Eno petko (al pa več).....jutri ...prosim ...pri zgodovini......plissss.. I Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Ribica danes ob 19 pa jaz, tu pa ne morem več potrpežljivo čakati, zdej gre pa za res :xx!: PLIS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Ribica če ne drugega si mi dala moč, da sem prenašala tega arogantnega tipa celih 25 minut... če ne gre, pač ne gre... s tvojo pomočjo je šlo malce lažje, hvala... jutri greva naprej... torej na jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Torej tudi jutri Zlato ribico zate Otožna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 torej na jutri :detelca: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ribica če ne drugega si mi dala moč, da sem prenašala tega arogantnega tipa celih 25 minut... če ne gre, pač ne gre... s tvojo pomočjo je šlo malce lažje, hvala... jutri greva naprej... torej na jutri Tako je prav Otožna, kako že gre tista: Ni poraženec kdor je poražen,poraženec je kdor se po porazu ne pobere. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 nama ne gre , ma sej v ponedeljek je nov dan ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 OTOŽNA, pokončno držo ob ribici... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 danes sva z zlato ribico se nagarali in uspeli tko na pol poti sva še malo bova pred ciljem hvala ribici in vsem ki vas imam ob sebi za podporo, pomoč in nasvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Seveda sMo še vedno tukaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 No, evo, vidis, Otozna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Bom kar tukaj... Hvala, ribica.. Srecno prispel. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Ribica.... plis....dej da tole rata... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Ribice...pomagajte Astri pri njenem nočnem pidjama partiju Naj ji bo tako...kot če bi imela v rokah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 upam, ribica da imaš pri Astri sedajle malo dela in da vse poteka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 jaz pa vem, da ribica lahko deluje hkrati za vse nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Ribice...pomagajte Astri pri njenem nočnem pidjama partiju Naj ji bo tako...kot če bi imela v rokah Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 jaz pa vem, da ribica lahko deluje hkrati za vse nas Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Hvala vsem... Poko...ja, saj ni slabo...če se ene stvari povedo na glas... Je pač tako...da eni ŽIVIMO...in potem so tut naša pričakovanja večja...(pa padci tut :xx!: )...in potem...si včasih poskušamo izprositi še pomoč dobrih vil..In ....zelo dobro ve..kdaj so želje iskrene...in pomoč potrebna... ...Aja, pa še teb ...ribica...hvala..si mi pokazala...pot... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Zlata ....še letos, mogoče že danes, bom opravil z vrhovnim poveljnikom razgovor, ki bo vplival na moje nadaljne odločitve v zvezi z mojim delom v prihodnje.......in te prosim.....pomagaj, da ta razgovor izpeljem, kot si želim in da dobim konkretne odgovore.......le to........hvala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ja Zlata Ribica, Mick te letos ni kja preveč obremenjeval, zato prosim tole izpolni. Saj zdaj ti itak dobri trije možje delo odnašajo (Miklavž, Božiček pa dedek Mraz). Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 zlata ribica pomigaj za micka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.