Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Sem hotela zase ribica eno prošnjo...pa bom jaz že...daj vso svojo energijo in moč usmeri in - ustreži - pomagaj - zadovolji strička Micka ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Hm....se zakompliciralo :xx!: ........ribica a bi ti dala Micka.....mal v talon ...ker te bo pa ziher kmalu rabil Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Mick, zaupaj ....morda pa ti včeraj ni pomagala...ker ona bolje ve od tebe...kaj je dobro zate....in bo komaj v prihodnosti....uporabila svojo moč... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Zaupam, zaupam.........sam so mi trenutno odsvetovali razgovor z vrhovnim poveljnikom, ker je baje tečn k hudič .......pa za zdaj raje nisem šel "na čvek" .......še tuhtam a bi al ne bi......pa novega leta se mi ni za pokvarit .....tak da....v talon sem mislil.......da ne pozabi name........ko bom pa se odločil.......pa računam na njo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Mick. Drugače se pa tudi jaz ne morem pohvaliti z ribico, ker mi je scomprala tako pogodbo, da... :o|o: razen, če ima ribica drugačno časovno predstavo in razmišlja v letih, pa desetletjih... in je skratka kot en ! Al pa smo jo letos tako zmatrali?? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Mucamaca a veš da moja pogodba :xx!: pač čakam do konc januarja, do takrat imava čas a ne pa ribica bo modrejša in bo znala tole pedenat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 čau-sem pršu glih zdej-sem nov ben če je tako in upam da je,da ni ribica zmatrana, naj pospeši pri uresničevanju še mojih ciljevji bom zelo hvaležen in ob tej priliki bi pozdravu vse na tem forumu-pozdrav iz Portoroža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Haj zizi .......kultna ikonca ....jeah ...hm....a so ti Z(i)Z(i) Top tudi všeč ? Dobrodošel......in vedi.....ribica je NEUMORNA! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Vsem, ki jo potrebujete naj vam pomaga, mislim na Zlato Ribico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ZIZITOP ma ja, zdej že dolgo časa ne-ko me spopade Mick-kaj pa ti-glih tako rock Sex an......... zdej so prazniki in ga bomo malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Mick.......bo vedno roker po glasbeni duši .....jeah.... ...posluša pa tud marsikaj druzga.......hm....upam, da ribica tud mal rokerca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 hvala ti, da si letos bila vedno tukaj, ko sem te rabila.... Za leto 2004 si želim nadaljevanje včeraj in danes... Čudovita dneva, čudoviti občutki.... Naj ostane čarobnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 kjer se dva zbereta v mojem imenu je želja izpolnjena...je redkel GOSPOD...mick,tvoja želja se ti bo tudi izpolnila..pogum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 naaaj bo res kot si želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Oh, zlata hvala ti za vse (že zdaj se ti zahvaljujem), ker čutim, da si z mano (in z nami) in mi daješ energijo, ki jo potrebujem za leto 2004 in da se mi bodo uresničile še tiste najmanj verjetne želje!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Kak ljubko! hehe... Hvala.. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Draga riibica! Večkrat naredim kakšno neumnost, pravijo pa, da "kakor seješ, tako žanješ.."Poskrbi torej, da bog mojihh traparij ne bo opazil, ali pa vsaj zrihtej, da mi nau kkšne prehude kontre spustu, kdr kkšne klanfe serjem. Valjda to lohka zrihtaš - sj sta povohana! lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ribka!Zrihtaj (prosim) da ne bom tumač kregana od Nosoroga.....za tisto norijo o pozitivnih in negativnih kristalih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 RIBA!!!!!!! Nekaj sem te prosil, ti pa nič!!! Majke ti mljeka u prahu... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 RIBA!!! Ful mi je bad. Nehi se zajebavat!!! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 RIBA!jst zdele na sestank z unimi...sej veshzrihri, de bo dolgchas...pa de bojo spal, pa pol preslishal....tko de jih lohk nategnem(pa ne spet kej po svoje razumet tko k mick) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 No tole pa za nosoroga in za -ka Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 namorshverjet......RIBA..... tacga zaspanga sestanka she na CK niso mel riba 100% zashtekala kwa chem she bova midva sodelvala 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.