Skoči na vsebino

Ribici...

soncica

Recommended Posts

• Komentarji 258
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ljuba ribica!

Zelo te imam rad. Najraje povsem svežo (direkt iz vode), malenkost premal pečeno, s česnovo polivko ter blitvo in krompirjem kot prilogo. :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

Sm mislu, da bo kdo kaj protestiru, k b jst kr vašo ribco pužru. Pa kr nč...

A ste vi sploh iskreni riboljubci??? :sniky:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Draga xgoldfishx ,

najprej hvala, ker si mi samoiniciativno izpolnila nezapisano željo in mi pričarala prekrasen vikend x:)x :palec: .

Zdaj te pa prosim za eno uslugico, prosim pošlji zdravje moji dragi prijateljici, ki se bori verjetno s kakšnim virusom en velik koš zdravja.

Hvala

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Draga  xgoldfishx ,

najprej hvala, ker si mi samoiniciativno izpolnila nezapisano željo in mi pričarala prekrasen vikend  x:)x  :palec: .

Zdaj te pa prosim za eno uslugico, prosim pošlji zdravje moji dragi prijateljici, ki se bori verjetno s kakšnim virusom en velik koš zdravja.

Hvala

Ribica se tudi jaz pridružujem želji, res x;)x

Ljuba ribica!

Zelo te imam rad. Najraje povsem svežo (direkt iz vode), malenkost premal pečeno, s česnovo polivko ter blitvo in krompirjem kot prilogo. :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

Sm mislu, da bo kdo kaj protestiru, k b jst kr vašo ribco pužru. Pa kr nč...

A ste vi sploh iskreni riboljubci??? :sniky:

sonorog tale riba ne šmirgla, trnkov, mrež, črvov in ostalih **podmetalic**, je smart riba x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aakhut, ne vem če je varno zate, da prepevaš tale komad...sej res, da tole Iggy svira ampak...sej veš ne ....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 1 month later...

Hmmm Ribica, pls pls pomagaj se moji cimri odločit, da gre dans k fantu spat.... Za čarobnost vikenda potem sploh ni treba več skrbet, sam teren je treba pripravit x;)x

xwizardx xgoldfishx xcrossfingx :detelca:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...