stankaa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Kresna noč ...zrele trave, kresničke in črički,...zaljubljeni pogledi,...kres do zvezd,...med srci rastejo mostički,...ob polnoči čarobni ples...med gozdno praprotjo in ptički vrhunec svetlobni-najdaljši dan-solsticij Kaj pomislite- kaj vam pomeni- posebna noč- k r e s n a n o č? Imate lepe spomine na kresovanje? Poznate pravljice in obrede in občutja čarobne noči? Kdor ve - ta ne zaspi!! bliža se 21.06.03-kaj boste počeli? ><> Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 polejte, kaj,,,,, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Sentjanzevko moras nabrati tocno v teh dneh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Pa na perzervative ne pozabit, drugač bo slaba volja Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 kaj pa se ob, kresni noči, lahko na morju počne?Bom komarčke lovila .. drugač pa ....resno vprašam ker bom takrat na morju dopustovala. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 spet je tu kresna noč... http://www.vrbov-log.org/kampus/modules.ph...order=0&thold=0 Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Stankaa, veš da sem šele zdaj skapirala, kaj to je , še nikoli bila, bi mela pa tekom leta kake probleme v ogenj za zmetat , se hecam . Mora bit lep običaj... Kako si pa lansko leto praznovala? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 bila na pikniku, mislim, da je to bilo...aha predlani, ko sem pestovala dvomesečnega fantka od prijateljice tam, že med kresničkami...lani, če se ne motim, sem bila sama...zanimivo, tud danes bom na pikniku zvečer, a takem pod streho,ogenj bo spet blizu in v mislih bom skušala prižgati vse nepotrebne skrbi, vsa hitenja, nervozo zadnjih dni...in pozdravila bom Sonce, ki močneje nam zdaj vedno bolj žari(bolj intimno to doživljam, odkar se zavedam prelomnice)predvsem na Severu, npr.Norveška je to zelo velik praznik,ko po celi zimi z malo Sonca prihaja čas, ko skoraj ne zaide Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 O, Stanka, si osvezila tole, saj si pa tudi lani prav ti tole odprla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Spet P0letje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Spet P0letje ...samo še malo več sonca.... :o|o: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja sej lih tok da spet centralne ne zakurimo... :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Včeraj sem učiteljico nemščine vprašala, če v Nemčiji tudi praznujejo kresno noč-solsticij tako kot v Skandinaviji in mi je povedala, da je to dan, ko zakurijo kresove in naredijo veselico ob njih. Takemu kresu rečejo: Johannisfeuer no, en linkec sem našla:http://www.waischenfeld.de/gastinfo/orte/z...ch/johfeuer.htm Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 Danes je ponovno 21.06., kaj boste počeli? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 saj res...odličen dan za kakšen obred....hm....bo treba razmislit... ...ima kdo kakšen predlog?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ja lahko greste na soline in s seboj vzamete sadje in ga jeste in noge namakate v vodko in uživate v prijetni družbi s kom ali samim seboj...joooj kok sem jaz to rada počela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 Vsaj en majčken ogenjček ob gozdu globokozelenem in z njim naj zgorijo vse skrbi, naj veselo se poletje začne. In s polnimi jadri zajemimo veter v našo dušo, naj v polnosti uživamo vsak dan. Združeno v ljubezni veselju in radosti. Surangeni to z namakanjem nog in soline v bližini je tudi en poseben čar in užitek. Ljudje mislijo, da je obred nekaj mogočnega in na kar se pripravljaš. A tudi namakanje nog v morju, ko v stopalih odmeva vsa voda Zemlje, še posebaj če malo zamižiš zraven in začutiš svojo povezanost... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 na tale solsticij bom praznovala svojih sweet 16 + 20 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 o moja lea! Uživaj in naj ti barka mirno in radostno plove!Vse najboljše Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 včeraj odličen piknik, zapomnila si bom Vranac l.2002 iz Podgorice in ogenjček, kjer se je peklo in dve punčki, ki sta daleč sledili muci, da bi jo pobožali in ena kresnička se je skrivala na cipresi in smeh in poletna pričakovanja jadranja in plave špilje na Visu, čudovito nebo in prekrasna rdečkasta Polna Luna!!posebna noč, kar posnel bi jo, kar slikal to Luno, a slikali smo jo za svoj spomin, tam bo ostala še dolgo lep planet imamo... ko sem to včeraj rekla, so se mi smejali, češ kot da sem sama vsak dan na drugem planetu Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ah stankaa, ti si pa taka nežna, romantična duša ! kako preživiš na tem lepem planetu polnem krutih ljudi jaz navijam zate Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 seveda preživi, s takim pogledom na svet....čist prav ma Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 kaj vam naj rečem drugega kot Lep poletni dan nasmejan in razigran si naredite!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.