loncek1 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 si že imel kdaj občutek na tem svetu, da je neka stvar narjena zate npr. "bigfootke so naredili zame" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 kaj ,a ni to lepo, iskreno in naturno radodarno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 5. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2003 kar ne morem verjeti, da še nsi imel občutka, da je neka stvar narejena zate...malo pomisli , ko sem študirala sem imela občutek, da so na svetu izumili bicikel zame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Oh, seveda, ze velikokrat...Npr. kaksne cote - npr. evo - Miss Sixty - to je zame narejeno - kavbojke, pa tudi minice - po 20 letih koncno tudi zame kavbojke - samo oblecem. Kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ja je ja, a veš kej ,računalnik in pa sesalec za prah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Sesalec za prah je bolj za prah narejen, kot zame! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 hehezame so ble narjene jame majhne in velike Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 tale LNF... tenkju tenkju Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 dobre knjige, da mi možgane odpirajo.,, Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 note ...ko pridejo, ko jih rabim ravno pravsnje, da jih zacutim v svojem bitju....te so napisane zame v tem trenutku, me poiscejo in predajo sporocilo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Definitivno so nedrčke izumli zame. Brez njih si sploh ne predstavljam življenja. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 ja se da, sam z joškami, do kolen Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Tale je bla pa strupena, anaconda. Sploh pa ni problem v "dolžini" ampak v teži. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 ja tolk strupena pa spet ni mogla bit, saj anakonda nima strupa (saj mislim, sem biologijo prešpricala, ) drugače pa ni fora v teži ampak gravitaciji Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Po mojem je bil pa tale forum narejen za vse nas................... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Po mojem je bil pa tale forum narejen za vse nas................... ki nam je takolo občason dolg čas Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Mateja in Janja! (*jaz pa kavbojke x!x ) ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Pa nam potem ni več dolgčas.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 Meni se zdi, da ne visimo tukaj, ker nam je dolg čas, ampak ker je zanimivo. Narejeno zame .......se ne spomnim, aha enkrat so imeli še ravno tisto številko sandalov, ki so meni prav. Marsa vedno moram predelati kavbojke ali pa vsaj skrajšati. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Jah kavbojke ja, to so moja nočna mora... Kako naj si s številko 38 in 15 metrskimi tačkami najdem kaj ? Niti te dolginske mi niso prav. Tako da ko najdem kakšne takoj kupim, ker mi niti Levis, Big Star in vse ostale, ki imajo različne številke v pasu in diolžino niso prav (samo sem in tja kakšen model). Sem taka precej izvenserijska svinjica. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Janja - probaj Miss Sixty st. 29 - tudi jaz imam konfekc. 38 in 15m tacke. Pa so mi v nulo.Levis 501 - vem - 28x32, pa se niso cisto prave... Idealno bi bilo 33, pa ne obstaja - samo 30, 32, 34...Res - probaj sixty. Vanja - poznam, saj zato pa pravim! neverjetno, kako so se casi spremenili - vcasih sem morala iz Amsterdama si privlect, ce sem hotela imeti oranzne ali rumene hlace, pa potem ozat etc... tule pa grem, si zmisljujem, a bom te ali one in ali bom zelene, rumene, rdece ali oranzne. Ja - miss sixty je zakon brand - tudi minica je mega in tudi kavbojski jacket. Levis sploh ne nosim vec ze kakih 5 ali 6 let - prej pa samo Levis 501 (pa mislim, da 510 ali 514).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Kaj pa tole? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ja jaz sm skoraj 100%, da je Klimt večino svojih slik naslikal samo zame toliko čutnosti, feminilnosti...kot bi biu zaljubljen vame, kot bi mi na kožo risal Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Zame so narejene kavbojke Wit Boy, bluze Nara Chamicie, negovalna kozmetika Lush in parfum Hipnotic Poison. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 prvič ko sem brala britansko Elle sem dobila ta občutek.za vsako oblačilo, ki ga kupim, moram dobiti občutek, da je bilo narejeno samo zame Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.