BINGA-BONGA 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Jest pa sm prepricana, da so use UKROGLE stvari na svetu prou zame naredl (zoga)! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 zame so izumili kolo , vlak slovarje knjige (tisk nasploh, halo, kam pa razmišljam, saj preberem vse, kar vidim )tudi cunje ne kupim, če nisem ziher, da bo postala eno z mano, če jo, je bila narejena zame - logično, nezame so naredli uhane in zapestnice zame so se domislili trebušnega plesa, salse, teatra, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Oh, seveda, ze velikokrat...Npr. kaksne cote - npr. evo - Miss Sixty - to je zame narejeno - kavbojke, pa tudi minice - po 20 letih koncno tudi zame kavbojke - samo oblecem. Kul.pri meni je tko z Mangotom..čeprav nisem nikoli pomislila, da je kaj narejeno posebej zame na tem svetu.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Prou zame (jasno tudi za koga drugega še) je bilo pa narejeno: LN Blogi Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Pri glasbi se mi velikokrat zgodi, da se mi zdi, da so jo naredili zame. Ko sem prvic slisala Enyo, me je tako pritegnila, vse se mi je zdel cist popolno pri izvajanju Seveda mi ne pase vedno, ampak za sprostitev...kot da dela samo zame Ko sem bila mala, sem imela obcutek, da je sneg prav zame padal. Se posebaj tam okoli bozica Ker sem si ga zazelela in je prisel. Od umetnikov pa ne da bi narisal vse zame, ampak ko zacnem gledat dela od Kandinsky-ga, ne morem odnehat Pa fajne nemske avtomobile Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Pri glasbi se mi velikokrat zgodi, da se mi zdi, da so jo naredili zame. Ko sem prvic slisala Enyo, me je tako pritegnila, vse se mi je zdel cist popolno pri izvajanju Seveda mi ne pase vedno, ampak za sprostitev...kot da dela samo zame Ko sem bila mala, sem imela obcutek, da je sneg prav zame padal. Se posebaj tam okoli bozica Ker sem si ga zazelela in je prisel. Od umetnikov pa ne da bi narisal vse zame, ampak ko zacnem gledat dela od Kandinsky-ga, ne morem odnehat Pa fajne nemske avtomobile Jaz sicer imam eno njegovo sliko v dnevni, ker lepo paše ...Mi pa osebno premal pove...Sem v Turčiji vidla preprogo z njegovimi motivi (svila-svila tehnika) in je bilo res super x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Mana res? Katero pa mas?Meni je fascinantno, kako se igra z liki, crtami.... Jaz bi tud kaj mela od njega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Omaggio a grohmann (vsaj mislim da je ta) Sploh ni tko drago, da si kupiš plakat , najdražjii je okvir...Midva sva za Klimta v spalnici (dolžina skor 2m) dala mal čez 30jurčkou z okvirjem vred (naju je okvir skor več pršu)...je bistveno kakšen okvir daš...Tale od W.K. je zelenkast (svetla in temno zelena) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Enya je zame. Enigma pa zame mmmmmh... ta glasba mi pa res da energije,strasti,čutnosti....mmmmmm sexy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 George Michael pa zame. Sam še spreobrnt ga morm, pa hitr, k se bo vsak cajt omožu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Enigma pa zame mmmmmh... ta glasba mi pa res da energije,strasti,čutnosti....mmmmmm sexy Enigma zakon Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Omaggio a grohmann (vsaj mislim da je ta) Sploh ni tko drago, da si kupiš plakat , najdražjii je okvir...Midva sva za Klimta v spalnici (dolžina skor 2m) dala mal čez 30jurčkou z okvirjem vred (naju je okvir skor več pršu)...je bistveno kakšen okvir daš...Tale od W.K. je zelenkast (svetla in temno zelena) Ja mislim, da vem kera ja. Se bom sla zdaj se v google prepricat, ce je res to to Ah ze plakat bi bil super. Kaj je fora s temi okvirji? Kje si pa ti to kupila? * Ja ob Enyi se clovek cist raznezi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Muska od ATB-ja!! Made for me!! Cheers me up everytime Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Ja mislim, da vem kera ja. Se bom sla zdaj se v google prepricat, ce je res to to Ah ze plakat bi bil super. Kaj je fora s temi okvirji? Kje si pa ti to kupila? * Ja ob Enyi se clovek cist raznezi Ja v hali A imaš gor (v tistem nadstropju k je biu včasih elan in je zdej sport 2000) galerijo Art. No tam imajo ful plakatov in okvirjev.Galerija ART (vem, da je še ena druga, ampak une ne poznam) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Spomladi imam občutek, da drevesa zelenijo samo zame.Poleti, da so kolo izumili, ker brez njega ne bi mogla pridt nikamor.Jeseni, luštni šali, da ne bi ostala brez glasu.Pozimi pa zimsko spanje, da si naberem energijo, za naslednje mesece. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ja v hali A imaš gor (v tistem nadstropju k je biu včasih elan in je zdej sport 2000) galerijo Art. No tam imajo ful plakatov in okvirjev.Galerija ART (vem, da je še ena druga, ampak une ne poznam) Bom sla tja. Si mi dala dobro idejo, bom dala sama sebi pod smrekco Pa se en obozuje kandinyskega....sam da ne bo predrago..sam plakat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Definitivno je to temna, grenka čokolada, pa extra small rokavičke, pa marjetice, čokolino,pa črtalo za oči (se sicer ne lišpam, ampak to je kar obvezen del mojega obraza), pa interspar... da ne naštevam naprej, da ne bo izpadlo, da mislim, da je bil cel svet narejen le zame Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 ja ... definitivno je bil točno zame narejen vsak trenutek, ki ga živim, vsak dogodek in s tem izkušnje (slabe al dobre), vse situacije ... so bile narejene posebej zame, da sem se iz njih naučila, kar sem pač se ... velikokrat, ko se mi kaj neprijetnega zgodi, si mislim: pa zakaj ravno meni ... potem, čez čas ... ko gledam na te dogodke z distance ... ugotovim, da je vse bilo z določenim namenom, da je točno tako moralo biti ... in prav nič drugače ... torej moje življenje je bilo narejeno točno zame Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 še:- kremni Lindt z mandeljni - tanov Enyin album - Amarantine, sama sebe prekaša zmeraj - LcaVita jogurt! Sem se zdaj mal spomnila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ja ... definitivno je bil točno zame narejen vsak trenutek, ki ga živim, vsak dogodek in s tem izkušnje (slabe al dobre), vse situacije ... so bile narejene posebej zame, da sem se iz njih naučila, kar sem pač se ... velikokrat, ko se mi kaj neprijetnega zgodi, si mislim: pa zakaj ravno meni ... potem, čez čas ... ko gledam na te dogodke z distance ... ugotovim, da je vse bilo z določenim namenom, da je točno tako moralo biti ... in prav nič drugače ... torej moje življenje je bilo narejeno točno zame ja, tko je tud Isaac Newton razmišljal zame so narejeni cigareti marlboro pa pivo(ni važna firma, sam da je svetlo in hladno) in Jack Daniels, čeprav se jih izogibam kar se le da... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.