Skoči na vsebino

Narejeno zate

loncek1

Recommended Posts

Guest mačona

zame so izumili kolo :palec:, vlak :palec: slovarje :palec: knjige :palec: (tisk nasploh, halo, kam pa razmišljam, saj preberem vse, kar vidim xbookx )

tudi cunje ne kupim, če nisem ziher, da bo postala eno z mano, če jo, je bila narejena zame - logično, ne

zame so naredli uhane in zapestnice x8Dx

zame so se domislili trebušnega plesa, salse, teatra, ...

Deli na socialnih omrežjih

Oh, seveda, ze velikokrat...

Npr. kaksne cote - npr. evo - Miss Sixty - to je zame narejeno - kavbojke, pa tudi minice - po 20 letih koncno tudi zame kavbojke - samo oblecem. Kul.

pri meni je tko z Mangotom..čeprav nisem nikoli pomislila, da je kaj narejeno posebej zame na tem svetu..

DON'T PANIC

• 1 month later...

Pri glasbi se mi velikokrat zgodi, da se mi zdi, da so jo naredili zame.

Ko sem prvic slisala Enyo, me je tako pritegnila, vse se mi je zdel cist popolno pri izvajanju x:Ix Seveda mi ne pase vedno, ampak za sprostitev...kot da dela samo zame x:Ix x:Ix

Ko sem bila mala, sem imela obcutek, da je sneg prav zame padal. Se posebaj tam okoli bozica x:)x Ker sem si ga zazelela in je prisel. xcivx

Od umetnikov pa ne da bi narisal vse zame, ampak ko zacnem gledat dela od Kandinsky-ga, ne morem odnehat x:Ix

Pa fajne nemske avtomobile x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pri glasbi se mi velikokrat zgodi, da se mi zdi, da so jo naredili zame.

Ko sem prvic slisala Enyo, me je tako pritegnila, vse se mi je zdel cist popolno pri izvajanju x:Ix Seveda mi ne pase vedno, ampak za sprostitev...kot da dela samo zame x:Ix x:Ix

Ko sem bila mala, sem imela obcutek, da je sneg prav zame padal. Se posebaj tam okoli bozica x:)x Ker sem si ga zazelela in je prisel. xcivx

Od umetnikov pa ne da bi narisal vse zame, ampak ko zacnem gledat dela od Kandinsky-ga, ne morem odnehat x:Ix

Pa fajne nemske avtomobile x:o)x

Jaz sicer imam eno njegovo sliko v dnevni, ker lepo paše ...

Mi pa osebno premal pove...Sem v Turčiji vidla preprogo z njegovimi motivi (svila-svila tehnika) in je bilo res super

x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Omaggio a grohmann (vsaj mislim da je ta)

Sploh ni tko drago, da si kupiš plakat , najdražjii je okvir...

Midva sva za Klimta v spalnici (dolžina skor 2m) dala mal čez 30jurčkou z okvirjem vred (naju je okvir skor več pršu)...je bistveno kakšen okvir daš...

Tale od W.K. je zelenkast (svetla in temno zelena)

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Enigma pa zame x:Dx x;)x mmmmmh... ta glasba mi pa res da energije,strasti,čutnosti....mmmmmm sexy x:px

Enigma zakon :palec:

afriški pregovor

Omaggio a grohmann (vsaj mislim da je ta)

Sploh ni tko drago, da si kupiš plakat , najdražjii je okvir...

Midva sva za Klimta v spalnici (dolžina skor 2m) dala mal čez 30jurčkou z okvirjem vred (naju je okvir skor več pršu)...je bistveno kakšen okvir daš...

Tale od W.K. je zelenkast (svetla in temno zelena)

Ja mislim, da vem kera ja. Se bom sla zdaj se v google prepricat, ce je res to to x:Ix

Ah ze plakat bi bil super. x:Ix Kaj je fora s temi okvirji? Kje si pa ti to kupila?

* Ja ob Enyi se clovek cist raznezi x:Ix

Ja mislim, da vem kera ja. Se bom sla zdaj se v google prepricat, ce je res to to x:Ix

Ah ze plakat bi bil super. x:Ix Kaj je fora s temi okvirji? Kje si pa ti to kupila?

* Ja ob Enyi se clovek cist raznezi x:Ix

Ja v hali A imaš gor (v tistem nadstropju k je biu včasih elan in je zdej sport 2000) galerijo Art. No tam imajo ful plakatov in okvirjev.

Galerija ART (vem, da je še ena druga, ampak une ne poznam)

afriški pregovor

Spomladi imam občutek, da drevesa zelenijo samo zame.

Poleti, da so kolo izumili, ker brez njega ne bi mogla pridt nikamor.

Jeseni, luštni šali, da ne bi ostala brez glasu.

Pozimi pa zimsko spanje, da si naberem energijo, za naslednje mesece.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Ja v hali A imaš gor (v tistem nadstropju k je biu včasih elan in je zdej sport 2000) galerijo Art. No tam imajo ful plakatov in okvirjev.

Galerija ART (vem, da je še ena druga, ampak une ne poznam)

Bom sla tja. Si mi dala dobro idejo, bom dala sama sebi pod smrekco x:px

Pa se en xsrcx obozuje kandinyskega....

sam da ne bo predrago..sam plakat x:Ix x:o)x

• 1 month later...
Definitivno je to temna, grenka čokolada, pa extra small rokavičke, pa marjetice, čokolino,pa črtalo za oči (se sicer ne lišpam, ampak to je kar obvezen del mojega obraza), pa interspar... da ne naštevam naprej, da ne bo izpadlo, da mislim, da je bil cel svet narejen le zame x:Dx x:Ix
Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)

ja ... definitivno je bil točno zame narejen vsak trenutek, ki ga živim, vsak dogodek in s tem izkušnje (slabe al dobre), vse situacije ... so bile narejene posebej zame, da sem se iz njih naučila, kar sem pač se ... velikokrat, ko se mi kaj neprijetnega zgodi, si mislim: pa zakaj ravno meni ... potem, čez čas ... ko gledam na te dogodke z distance ... ugotovim, da je vse bilo z določenim namenom, da je točno tako moralo biti ... in prav nič drugače ... torej moje življenje je bilo narejeno točno zame x;)x x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

ja ... definitivno je bil točno zame narejen vsak trenutek, ki ga živim, vsak dogodek in s tem izkušnje (slabe al dobre), vse situacije ... so bile narejene posebej zame, da sem se iz njih naučila, kar sem pač se ... velikokrat, ko se mi kaj neprijetnega zgodi, si mislim: pa zakaj ravno meni ... potem, čez čas ... ko gledam na te dogodke z distance ... ugotovim, da je vse bilo z določenim namenom, da je točno tako moralo biti ... in prav nič drugače ... torej moje življenje je bilo narejeno točno zame x;)x x:Dx

ja, tko je tud Isaac Newton razmišljal :palec: x:Dx x;)x x:o)x

zame so narejeni cigareti marlboro pa pivo(ni važna firma, sam da je svetlo in hladno) in Jack Daniels, čeprav se jih izogibam kar se le da...

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...